• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri mi?

Olsun sıkma canını belkıde daha erkendır yapman ıcın.
Bu arada ne zamandır denıyorsun yumurtlama gunlerını takıp ettın mı
Takip ettim canım yumurtlama günümde ilişkiye girdim üstünden 10.gün geçti bugün test yaptim negatif adetime 5 gün var daha 2 aydır deniyorum

Takip ettim canım yumurtlama günümde ilişkiye girdim üstünden 10.gün geçti bugün test yaptim negatif adetime 5 gün var daha 2 aydır deniyorum
Ben 3 gün takvıme göre erken yumurtluyormusum.ovulasyon testı ıle öğrenim o yüzden söylemek ıstedım.

Bence ıkı gün sonra testı yenıle 😊

Ben 3 gün takvıme göre erken yumurtluyormusum.ovulasyon testı ıle öğrenim o yüzden söylemek ıstedım.

Bence ıkı gün sonra testı yenıle 😊
Tavsiyen için tşk cnm 🤗 bakalım denerim moralim de bozuldu açıkçası 😏

Merhaba benım adetım 13 gun gecıktı adet sancım var ara ara ve 15 gun önce pembe bır akıntı ve kahrengı akıntı olmustu hamılelık belırtısı olabılır mı acaba bırde prolaktınım 34 dostinex kullanıyorum kafam çok karışık açıkçası

boş yere kimse belirti aramasın hiç bir belirti olmuyo..sadece adetin geçikir odur belirti adet geçikse dahi 2 aya kadar gene belirti olmuyor ...bir belirti varsa o zaman o hamilelikte düşük tehlikesi oluyor..kasık ağrısı mide bulantısı mide yanması baş ağrısı halsizlik bunlar 2 aydan sonra başlar...göğüs ağrısı çok az kişide ağrır 3-4aya kadar göğüs ağrısıda olmuyor..

boş yere kimse belirti aramasın hiç bir belirti olmuyo..sadece adetin geçikir odur belirti adet geçikse dahi 2 aya kadar gene belirti olmuyor ...bir belirti varsa o zaman o hamilelikte düşük tehlikesi oluyor..kasık ağrısı mide bulantısı mide yanması baş ağrısı halsizlik bunlar 2 aydan sonra başlar...göğüs ağrısı çok az kişide ağrır 3-4aya kadar göğüs ağrısıda olmuyor..
Ben 6 gebelik geçirmiş biriyim.. 2 oglum var.. hepsinde en büyük en erken belirtim göğüs ucu agrisi.. adetten 1 hafta önce göğüs uclarim asiri derece agrir ve ben gebe oldugumu boyle anlarim.. gebelik disinda göğüs uclarim agrimaz..

Çok keskin yazmışsınız yaaaa
Idrarda koku keskin ama
Kasık batması bel ağrısı
Sık idrara çıkma
Bel ağrısı
Göğüste ağrı hafiften koyulasmamda bu hafta başladı.
Sanki afedersin özel bölgemden etimi çekiyorlar.gibi ara ara batmalar yaşadım ve hala yaşıyorum canim şuan gayet sağlıklı ilerliyoruz çok şükür.
Diyeceğim o kişiye göre degisir 😉

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Çok keskin yazmışsınız yaaaa
Idrarda koku keskin ama
Kasık batması bel ağrısı
Sık idrara çıkma
Bel ağrısı
Göğüste ağrı hafiften koyulasmamda bu hafta başladı.
Sanki afedersin özel bölgemden etimi çekiyorlar.gibi ara ara batmalar yaşadım ve hala yaşıyorum canim şuan gayet sağlıklı ilerliyoruz çok şükür.
Diyeceğim o kişiye göre degisir 😉

Selamün Aleyküm bende 3 seneye yakındır çocuk istiyorum ama olmadı rahim filmi çektim iki ay klomen çatlatma iğnesi yine olmadı eşim sperm testi yaptı sıkıntılıydı oda üç ay tedavi gördü olmadı şimdi aşılama yaptık yarın tam 2 hafta olacak aşılamamın hamilesin anladığım kadarıyla bana dua eder misin RABBİM bebeğini bağışlasın Salih evlat etsin inşaallah eğer Buda olmazsa tüp bebek yaptırıcaz ama ben korkuyorum inşaallah RABBİM ona gerek olmadan bana ve tüm isteyenlere nasip eder herşeyin hayırlısı olsun❤️🤲

Selamün Aleyküm bende 3 seneye yakındır çocuk istiyorum ama olmadı rahim filmi çektim iki ay klomen çatlatma iğnesi yine olmadı eşim sperm testi yaptı sıkıntılıydı oda üç ay tedavi gördü olmadı şimdi aşılama yaptık yarın tam 2 hafta olacak aşılamamın hamilesin anladığım kadarıyla bana dua eder misin RABBİM bebeğini bağışlasın Salih evlat etsin inşaallah eğer Buda olmazsa tüp bebek yaptırıcaz ama ben korkuyorum inşaallah RABBİM ona gerek olmadan bana ve tüm isteyenlere nasip eder herşeyin hayırlısı olsun❤🤲
Canım Allah ısteyen herkesin kucağını boş koymasın.her sabah ve her akşam ısteyen herkes ıcın dua edıyorum ❤️

Of anlayın artık nefes almak bile hamilelik belirtisi insan kendini kurunca daha çok belirti hissediyo bırakın akışına ben kafayı yedim artık bu arada şu an reglm 😂

Of anlayın artık nefes almak bile hamilelik belirtisi insan kendini kurunca daha çok belirti hissediyo bırakın akışına ben kafayı yedim artık bu arada şu an reglm 😂
Aynen valla hapşırsak onu da yakında hamileliğe yorucaz 🤣 napalım çevre baskısı rahat bıraksalar bide benim kaynım benden bir sene sonra evlendi eltim şimdi doğum yapacak piskolojimi sen düşün 🤔🙄🤷‍♀️

Aynen valla hapşırsak onu da yakında hamileliğe yorucaz 🤣 napalım çevre baskısı rahat bıraksalar bide benim kaynım benden bir sene sonra evlendi eltim şimdi doğum yapacak piskolojimi sen düşün 🤔🙄🤷‍♀️
Geç olsun güç olmasın inşallah sağlıklı güzel bi bebeğin olur en kısa zamanda kuzum

Geç olsun güç olmasın inşallah sağlıklı güzel bi bebeğin olur en kısa zamanda kuzum
Amin inşaallah arkadaşım yarın tam iki hafta olacak aşılama yaptırdım bekliyorum Cumartesi regl günüm inşaallah olmam RABBİM sanada isteyen herkese hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin inşaallah 🤲❤️

Back