• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri mi?

Kizlar bunlar benim belirtilerim belki size umut olur.birde cok cabuk sinirlenmeye baslamistim😅 ani ates basmasi, atesimi agizdan olctugumde 36,6 36,7 cikiyordu.gece yatarken ayaklarim ve bacalarim cok sicak oluyordu.
Ay maşallah benim göğüslerde bir değişiklik yok şimdilik iştahım tuzlu konusunda kapandı anlamsız koku aldım 😁 2 gündür tatlı istiyorum daha demin okadar kakaolu süt istememe rağmen içtigimde midem kalktı acayip bisi olduk😁

Ay maşallah benim göğüslerde bir değişiklik yok şimdilik iştahım tuzlu konusunda kapandı anlamsız koku aldım 😁 2 gündür tatlı istiyorum daha demin okadar kakaolu süt istememe rağmen içtigimde midem kalktı acayip bisi olduk😁
Benim iki dusugum var ilkinde hic bisey hisstemedim anlamadim.2.de tek belirtim bir kavanoz findik fistik marmelatlari varya bir kavanozu tek basima yemistim.

Benim iki dusugum var ilkinde hic bisey hisstemedim anlamadim.2.de tek belirtim bir kavanoz findik fistik marmelatlari varya bir kavanozu tek basima yemistim.
Kaybın için üzüldüm RABBIM bidaha göstermesin sağlıkla gelsin bebiş InşALLAH 😊 bizde pozitif şeyler öğrensekde doya doya yiyelim valla yarasın bebişlere birde hamileyim diyip yiyen bisi çıkmayınca boşa kilo alanda var😀

Hamilelik düşünüyorsak en çok neye dikkat etmeliyiz

Ve Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah canım 🤗

Ben kendim 6 bucuk aylık doğmuşum 😊 sabrın sonu selamettir InşALLAH
Sabırsız bir anne stres yapar stres bebeği önler kafanı dağıtmak için elinden geleni yapmalısın 🤗

Hamilelik düşünüyorsak en çok neye dikkat etmeliyiz
Ilk hamılelıgım planlı degıldı ve ben o ılk ay yatagın bazasını kaldırdım koltukları kaldırdım ve Hıc bısey olmadı 5.ayda enfeksıyondan bebegımı kaybettım.ıkıncı hamılelıgımde hıc bırsey yapmadım bısey olacak dıye 10 haftada kalbı durdu.yanı sunu ogrendım bu hayatta rabbım omur verdıkten sonra Hıc bısey önüne gecemıyor.o yuzden sız ellinizden gelenı yapın gerısı takdırı ılahı

Ilk hamılelıgım planlı degıldı ve ben o ılk ay yatagın bazasını kaldırdım koltukları kaldırdım ve Hıc bısey olmadı 5.ayda enfeksıyondan bebegımı kaybettım.ıkıncı hamılelıgımde hıc bırsey yapmadım bısey olacak dıye 10 haftada kalbı durdu.yanı sunu ogrendım bu hayatta rabbım omur verdıkten sonra Hıc bısey önüne gecemıyor.o yuzden sız ellinizden gelenı yapın gerısı takdırı ılahı
Büyük geçmiş olsun Busefer tamamına erdirsin InşALLAH RABBIM vardır her şer de bi hayır

Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın inşallah

Back