güzel dusunelim guzel olsun insallahİnşallah Canım hayırlısıı ile , ama hiç umudum yok ne yalan söyleyeyim. stresten gecikiyorum hepsi o
Az önce tekrardan yaptım idrar testi, negatif maalesefgüzel dusunelim guzel olsun insallah
Merhabalar regl olmama 6 gun var. Bebek düşünüyoruz ve bu ayın ilk gununden beri korunmadık. Bu aralar surekli terliyorum geceleri çok bunaltıyor üstümü açıp yatıyorum bazen. Normalde su içmek aklıma gelmezken simdi surekli su içiyorum. Gögüslerim sisti ve dokununca agrıyor. Kasıgımda ara ara batmalar oluyor. Ve tuvalete cok cıkıyorum. Bunlar hamilelik belirtileri mi yoksa baska bir sey mi? Tam olarak bilmedigim icin sizden yardım istiyorum. Hamilelik belirtileri ne zaman baslar? Ve idrar testi ne zaman yapılmalı?
Not: Biliyorum konunun yeri burası degil. Bu konuyu hamilelik belirtileri bölümünde açmıştım ama çok az cevap geldiği için tekrardan buraya yazmak istedim..
[/QUOTE
Merhabalar bende 9 ay oldu evleneli ilk Aydan çocuk istiyordum. Bugün tam 9. Ayım dolunca hamile olduğumu öğrendim .. ben sadece iki gün önce vücut ısısında ki artışı hissettim ve diz kapak ağrım çok fazla vardı özellikle yürüyünce bende adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Ve göğüs ağrım var çok şiddetli değil adetim bir gün gecikti sadece hem idrar da hem de kan da sonuç çıktı. Allah isteyen herkes e nasip eder inşallah
Merhaba canım çok olmuş konuyu acali ama sonuç ne oldugüzel dusunelim guzel olsun insallah
bi sonuç olmadı canım, hala bebiş bekliyorum.. insallah banada nasip olurMerhaba canım çok olmuş konuyu acali ama sonuç ne oldu
Aminnn kuzuumm insallahh ondan sonra bir tedavi felan uygulandımii hiçbi sonuç olmadı canım, hala bebiş bekliyorum.. insallah banada nasip olur
10 aydır deniyoruz olmayınca dr gittim bir sıkıntım cıkmadı, 1 yıl olunca hala olmuyorsa eşine bakalım dedi. Mantar sorunum varmış. Fitil, ilaç, krem verdi. O engel mi bilmiyorum ama bu ay bi umudum var geçtigi icinAminnn kuzuumm insallahh ondan sonra bir tedavi felan uygulandımii hiç
Bende 1 yıldır deniyorum ama olmuyor Dr gittim bu ay adetimden sonra 16. Gün solda yumurtanın bir tanesi çatlamış görüyorum dedi eşinde görünsün dedi isini hızlandırmak için klomen ceriyorum hemen iç bunu vs dedi ama eşim olumsuz sonuç almaktan korktuğu için kendi testinden gitmiyor korkuyor napcam bilmiyorum bir yandan oda istiyor benim hep sagda olurdu ağrım bu ay solda onun için gitmiştim zaten ve catladigi günden beri akıntım hiç kesilmedi böyle olmazdı ama bilmiyorum umutlanamiyorum artık10 aydır deniyoruz olmayınca dr gittim bir sıkıntım cıkmadı, 1 yıl olunca hala olmuyorsa eşine bakalım dedi. Mantar sorunum varmış. Fitil, ilaç, krem verdi. O engel mi bilmiyorum ama bu ay bi umudum var geçtigi icin
eşin gitse daha iyi olmaz mı? kötü birsey varsa tedavisini olur. daha geç kalmazsınız. ikna etmeye calıs bence.Bende 1 yıldır deniyorum ama olmuyor Dr gittim bu ay adetimden sonra 16. Gün solda yumurtanın bir tanesi çatlamış görüyorum dedi eşinde görünsün dedi isini hızlandırmak için klomen ceriyorum hemen iç bunu vs dedi ama eşim olumsuz sonuç almaktan korktuğu için kendi testinden gitmiyor korkuyor napcam bilmiyorum bir yandan oda istiyor benim hep sagda olurdu ağrım bu ay solda onun için gitmiştim zaten ve catladigi günden beri akıntım hiç kesilmedi böyle olmazdı ama bilmiyorum umutlanamiyorum artık
Günümm geçti ve ben halaa adrt olmadım test yapıyorum negatif ve benim hiç sasmazdi hatta 2 gün önceden gelirdi beyaz akıntım var ve sol kasığımda hafif batmalar oluyor sağ hissetmiyorum belirtimi veya geç döllenme olabilirmieşin gitse daha iyi olmaz mı? kötü birsey varsa tedavisini olur. daha geç kalmazsınız. ikna etmeye calıs bence.
bende adetin 3. gunu gittim ultrason ile baktı her sey yolunda sıkıntı yok dedi birde kan aldı hormonlar icin. Gayet iyi cıktı cok şükür. İnsallah en kısa zamanda bizde anne oluruz canım insallaaaaahhhh
onu bilmiyorum canım, kaç gün geçti? Yarın sabah bi kan ver kesin cıkarGünümm geçti ve ben halaa adrt olmadım test yapıyorum negatif ve benim hiç sasmazdi hatta 2 gün önceden gelirdi beyaz akıntım var ve sol kasığımda hafif batmalar oluyor sağ hissetmiyorum belirtimi veya geç döllenme olabilirmi
Dün verdim ama hastanede yanlış kan numunesi aldıklarını söylediler bı kaç test daha yapmışlardı kan tahlilinin reddi gelmiş yanlış aliyorlarsa beta nasıl doğru çıkıyor onu anlamadım pek guvenemedim açıkçası yarın 3 gün geçmiş olacakonu bilmiyorum canım, kaç gün geçti? Yarın sabah bi kan ver kesin cıkar
baska bir yerde kan verin tekrardan varsa kesin cıkar cunku insallah bebişin vardırDün verdim ama hastanede yanlış kan numunesi aldıklarını söylediler bı kaç test daha yapmışlardı kan tahlilinin reddi gelmiş yanlış aliyorlarsa beta nasıl doğru çıkıyor onu anlamadım pek guvenemedim açıkçası yarın 3 gün geçmiş olacak