Tesekkur ederim canımHamilelik belirtileri fakat regl belirtileri de aynı oldugu için kesin diyemeyiz.
Tek yapmanız gereken bekleyip kan testi idrar testi yapmanız. Çünkü gününüz henüz gecmemiş.
Belkide oluşma aşamasındasınızdır. Dıkkat edin kendınıze ve bekleyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.
cevabınıza bakılırsa agrasiflesen taraf sizsiniz..Bu belirtilerle belki grip oldunuz , belki mevsim geçisi sizi etkiledi.?
Sonra biz burada tepki verince agrasifleşiyorsunuz.
Gidin bir test yaptırın . Nereden anlayalım bu durumu?
Belli ki çocuk istiyorsunuz , var deyip sizi ümitlendirelim mi?
Off yıl 2019 ya...
TesekkurlerKim size hamilesiniz diyebilir ki .
Bunca yıl eğitim almıs bir kadın doktoru bile demez .
Eczanede test 5 tl .
Eğer regle çok var diyorsanız beklemekten başka bir seçeneğiniz yok ..
test aldım ama 6 gun var daha sindiden belli olur mu?Göğüste hassasiyet regl döneminizde normalde olmuyorsa hamile olabilmeniz yüksek.. Bi test alın..
tamam alacagım tesekkurler cevap icinBelirtiler herkeste farklidir ki belirti icin daha cok erken bence.Belki de psikolojiktir.Bence kendinizde belirti dinleyeceginize alin bir erken gebelik testi 25 lira alt tarafi.Cikar muhtemelen.
Sert cevap asla değildi.cevabınıza bakılırsa agrasiflesen taraf sizsiniz..anlamıyorsanız yazmazsınız olur biter bende anlayan kişiler vardır diye sormak istedim ne var bunda? Test yapmayı bende biliyorum herhalde.. soruyu iyi okuyun.. evet belkide mevsim gecisi etkilemiştir ama sert cevap vermeye ne gerek var? Yinede sagolun..
evet o konuda haklısınız. ben yanlıs anladım o zamanSert cevap asla değildi.
Ama size var deyip sizi ümitlendirmelerinden daha iyidir emin olun.
Ben sadece boşuna üzülmenizi istemedim.
Sert algıladıysanız özür dilerim.
tesekkurlerHeyecanınızı anlıyorum ama en azından bir adet tarihinin geçmesini bekleyip test yapsanız? Herkeste belirtiler farklıdır. Var veya yok... Şu an ultrason cihazı bile olsa birşey görünmez.
Belirgin hamilelik belirtileri genel de adet geçiktikten sonra ortaya çıkmaya başlıyor. Adet günü gelmeden adet belirtisi de hamilelik belirtisi de çok benzer oluyor. 3-4 gün sonra sabah ilk idrarla bir test yapabilirsiniz. İnşallah hamilesinizdirMerhabalar regl olmama 6 gun var. Bebek düşünüyoruz ve bu ayın ilk gununden beri korunmadık. Bu aralar surekli terliyorum geceleri çok bunaltıyor üstümü açıp yatıyorum bazen. Normalde su içmek aklıma gelmezken simdi surekli su içiyorum. Gögüslerim sisti ve dokununca agrıyor. Kasıgımda ara ara batmalar oluyor. Ve tuvalete cok cıkıyorum. Bunlar hamilelik belirtileri mi yoksa baska bir sey mi? Tam olarak bilmedigim icin sizden yardım istiyorum. Hamilelik belirtileri ne zaman baslar? Ve idrar testi ne zaman yapılmalı?
Not: Biliyorum konunun yeri burası degil. Bu konuyu hamilelik belirtileri bölümünde açmıştım ama çok az cevap geldiği için tekrardan buraya yazmak istedim..
tesekkurlerHamilelik belirtisi diye kesin bir şey yok, bazı insanlar hiç belirti göstermiyorlar hamileyken. Sizin gibi çok bebek isteyen kimisi de hamile olmasalar bile psikolojik olarak aynı belirtileri yaşayabiliyorlar. Biraz bekleyin duruma göre kan testi en doğru sonucu verecektir.
Tesekkurler canımBelirgin hamilelik belirtileri genel de adet geçiktikten sonra ortaya çıkmaya başlıyor. Adet günü gelmeden adet belirtisi de hamilelik belirtisi de çok benzer oluyor. 3-4 gün sonra sabah ilk idrarla bir test yapabilirsiniz. İnşallah hamilesinizdir