- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile misiniz ???tesekkurler ❣
Gecen ay negatif. Bu ayda adete 7 gun kala yani dun kan verdim 0.100 cıktıHamile misiniz ???
Bence gel sarılalım aynı durum bende varGecen ay negatif. Bu ayda adete 7 gun kala yani dun kan verdim 0.100 cıktı
Çok stresli bi süreç. Her adet olduğumda depresyona giriyorum bendeGecen ay negatif. Bu ayda adete 7 gun kala yani dun kan verdim 0.100 cıktı
Benimde şu anda adetime 7 gün varGecen ay negatif. Bu ayda adete 7 gun kala yani dun kan verdim 0.100 cıktı
İnsallah bu ay vardır bebişin canım. Öncesinde test yapıp uzulme gununu bekle. Ben grip oldugum icin kan vermistim ilaç kullanacagım icin ama cıkmadı. Erken dediler bende bi umut bekliyorumBenimde şu anda adetime 7 gün var
Gel sarılalım bana erken kan icin dediler ama bi umut işteBence gel sarılalım aynı durum bende var
İnşallaahhh Benim de günüm 22 si, dün bende idrar yaptım; negatif...Gel sarılalım bana erken kan icin dediler ama bi umut işte
En hayırlı zamanda gelsin insallah bebişlerimiz. Bugun bolca dua edelim.
Kisiden kisiye degisiyor sanırım canım bazılarınon cok erken bazılarının geç belli oluyor. İnsallah vardır bebek. Erken gebelik testi yapsan cıkmaz mı?İnşallaahhh Benim de günüm 22 si, dün bende idrar yaptım; negatif...
ya da adete 3 gun kala kanda cıkarmıs kesin :)Kisiden kisiye degisiyor sanırım canım bazılarınon cok erken bazılarının geç belli oluyor. İnsallah vardır bebek. Erken gebelik testi yapsan cıkmaz mı?
Aman ne bileyim ben anlamadım, kimi adete 5 gün kala öğreniyor, kimi adetten 5 gün sonra.. erken gebelik testi de yapmak istemiyorum bende bu şans varken; onda da çıkmaz o yüzden 3-5 gün daha bekleyeyim diyorumKisiden kisiye degisiyor sanırım canım bazılarınon cok erken bazılarının geç belli oluyor. İnsallah vardır bebek. Erken gebelik testi yapsan cıkmaz mı?
Bekle bakalım kuzum valla benim bi hala umudum var. İnsallah olacak :) belli olunca yaz banaAman ne bileyim ben anlamadım, kimi adete 5 gün kala öğreniyor, kimi adetten 5 gün sonra.. erken gebelik testi de yapmak istemiyorum bende bu şans varken; onda da çıkmaz o yüzden 3-5 gün daha bekleyeyim diyorum
Canım ne yaptın geldi mi kırmızıı merak ettim seni :)Bekle bakalım kuzum valla benim bi hala umudum var. İnsallah olacak :) belli olunca yaz bana
merhaba canım benim maalesef geldi adete 3-4 gun varken erken oldjm ilk defaCanım ne yaptın geldi mi kırmızıı merak ettim seni :)
Üzülme canım Bir daha ki ay olur inşallahmerhaba canım benim maalesef geldi adete 3-4 gun varken erken oldjm ilk defa
insallah hayırlı zamanda olsun ama artık dusunmeyecegim cok üzülüyorumÜzülme canım Bir daha ki ay olur inşallah
Üzülme Rabbim hayırlısını en güzel zaman da nasip etsin inşalah, benim de dün gece veya bugün sabah olmam gerekiyordu henüz gelmedi.. ama bekliyoruminsallah hayırlı zamanda olsun ama artık dusunmeyecegim cok üzülüyorum
Sagıl canım benim
insallah senin bebiş vardırÜzülme Rabbim hayırlısını en güzel zaman da nasip etsin inşalah, benim de dün gece veya bugün sabah olmam gerekiyordu henüz gelmedi.. ama bekliyorum
İnşallah Canım hayırlısıı ile , ama hiç umudum yok ne yalan söyleyeyim. stresten gecikiyorum hepsi oinsallah senin bebiş vardır❤