Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Damla bugün sana yazacaktım öyle misafirim vardı yazamadım.. napyon nasılsın canım Elif nasıl ondaki durumlar ne
Valla mesaj atmasam atmiyon dicektim bende iyiyim ayni bulantilarim artti midem çok rahatsiz ediyo elifde iyi onun ayni bulantilari bitti kusmuyo artik sen nasilsin

Eğer çok düşükse tabiki kanda çıkmaz ama senin 1 aynu geçti adetin anlamadım 1 ay gectiyse kesin kanda cikmasi gerekir

Valla mesaj atmasam atmiyon dicektim bende iyiyim ayni bulantilarim artti midem çok rahatsiz ediyo elifde iyi onun ayni bulantilari bitti kusmuyo artik sen nasilsin
Ben iyim mide yanmam geçti bulantılar baş gösterdi eşimin arkadaşlarının hanımları gelmişti bana ama uyuz oldum hepsine yA

Ya canım ben şu bu yiyilmez gebelikte diyorum hepsi ayy çok sakınıyorsun biz o kadar dikkat etmiyoruz falan diyorlar gıcık oldum yA

Ayy hiç sevmem oyle insanlari benim çevremdede var öyle herseyin en iyisni kendi biliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…