Damla benim akıntım var senin varmı bazen çok açık yeşil bazen sarı oluyor bugünde akıntının rengi daha koyuydu acaba birşey mi oluyorGünaydın hadi ya birşey varmi maddi yarali falan KAÇ siddetinde
Yok canim var benimde sarimsi geneldeDamla benim akıntım var senin varmı bazen çok açık yeşil bazen sarı oluyor bugünde akıntının rengi daha koyuydu acaba birşey mi oluyor
Ya bugün daha fazlaydı eşim kan ilacındandır dedi dün kan ilacı verdiler bana sen n’aptın doktora gittin miYok canim var benimde sarimsi genelde
Ya bugün daha fazlaydı eşim kan ilacındandır dedi dün kan ilacı verdiler bana sen n’aptın doktora gittin mi
Dua et banaYa bugün daha fazlaydı eşim kan ilacındandır dedi dün kan ilacı verdiler bana sen n’aptın doktora gittin mi
Ayy kıyamam canım ya Allah yardımcın olsun ablamada öyle dediler sonradan birşey çıkmadıGittim çok kötüyum Su An dış gebelik olabilirmiş keseyi gördü ama yunurtaliklarda kanama varmis kist olabilir dedi ama 30 binde bir görüyormuş. Keseyi gördü ama geneden kesin diyemedi kan verdim bekluyorum
Çok üzüldüm yA neredeyse ağlayacağım yaGittim çok kötüyum Su An dış gebelik olabilirmiş keseyi gördü ama yunurtaliklarda kanama varmis kist olabilir dedi ama 30 binde bir görüyormuş. Keseyi gördü ama geneden kesin diyemedi kan verdim bekluyorum
Oyle mi dediler yaa bilmiyoruk keseyi gördük iyi birsey bu dedi ama nolcak bilmiyorum abla. Saglikli mi simdi brbegiAyy kıyamam canım ya Allah yardımcın olsun ablamada öyle dediler sonradan birşey çıkmadı
Evet canım şuan iyi hatta benim ablama rahmin kan dolmuş keseyi bile zor gördüler 2 hafta ablam dinlendi gitti iyi dediler.. kist falan var demediler ama sana doktor ne dediOyle mi dediler yaa bilmiyoruk keseyi gördük iyi birsey bu dedi ama nolcak bilmiyorum abla. Saglikli mi simdi brbegi
Evet canım şuan iyi hatta benim ablama rahmin kan dolmuş keseyi bile zor gördüler 2 hafta ablam dinlendi gitti iyi dediler.. kist falan var demediler ama sana doktor ne dedi
Kaç günlük onu öğrendin mi dış gebelikte kese olmaz ki diye biliyorum özel bi doktora git bence böyle yaparak vakit kaybı yapıyorsunYunurtalikta kanama var dedi rahimde kesen var dedi an yinede dis gebelik olabilir çok küçük bir ihtinal dedi bilmiyorum yas daha çok yeni zatrn desi
Kaç günlük onu öğrendin mi dış gebelikte kese olmaz ki diye biliyorum özel bi doktora git bence böyle yaparak vakit kaybı yapıyorsun
Niye özel doktora gitmiyorsun git orda daha ayrıntılı bakarlar yada yarın başka doktora gitEvet keseyi gördü bende gördüm dış gebelik değildir ama yinede ihtimal vsr 30 binde bir görülüyor dedi yaa bilmiyom aglamamk için zor tutuyom kendini
Niye özel doktora gitmiyorsun git orda daha ayrıntılı bakarlar yada yarın başka doktora git
Tamam canım bende yarın en iyisi gidim kalb atışı için yoksa bekleyeceğim diye birşey olursa korktumÖyle yapicam yarin oraya gidicem
Tamam canım bende yarın en iyisi gidim kalb atışı için yoksa bekleyeceğim diye birşey olursa korktum
İyi şükür öyleyse canım ben yarın gidim mi acaba2620 çıktı değerinm dr birsey olcagini zannetmiyorum onun bol bol dinlen dedi 10 gun sonra gel dedi
İyi şükür öyleyse canım ben yarın gidim mi acaba
Kızlar yarın bat günüm dua edin bana inşallah bebek vardır kendimi çok yorgun hissediyorum gözlerimi açamıyorum birde bel bacak ağrım var inşallah bebektendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?