Vallah bilmiyorum ki benim çok fazla sanırımEvet dr öyle demiş sen benden gün olarak küçüksun benim daha başlamadı bulantim
Vallah bilmiyorum ki benim çok fazla sanırım
Valla öyleyse çok pis ümitlenicem göbegimin biraz aşagısında ince çok az koyu bikini bölgeme kadar çizgi varHamilelelikte cikiyo canim
Valla öyleyse çok pis ümitlenicem göbegimin biraz aşagısında ince çok az koyu bikini bölgeme kadar çizgi var
Benim geçen haftadan başlamışElifiin 6+4 ken baskamis bulantilari
Benim geçen haftadan başlamış
İnşallah canım eğer varsa bunlar erken belirtimdi diye yazarımOlur canim olabilirsin
Senin bu dedimlerin benim adete 9 gün varken vardiİnşallah canım eğer varsa bunlar erken belirtimdi diye yazarım
Ben hamile değilim o çizgi bende de varValla öyleyse çok pis ümitlenicem göbegimin biraz aşagısında ince çok az koyu bikini bölgeme kadar çizgi var
Ayy inşallah karnımda minik minik sancılar var 2yıla yaklaştı bekliyorum hayırlısı artıkSenin bu dedimlerin benim adete 9 gün varken vardi
Inşallah hamilesindir canin kucağını rabbim doldursunAyy inşallah karnımda minik minik sancılar var 2yıla yaklaştı bekliyorum hayırlısı artık
O zaman umutlanmaktan vazgeçiyorumBen hamile değilim o çizgi bende de var
O zaman umutlanmaktan vazgeçiyorum
Amin canım hepimizinInşallah hamilesindir canin kucağını rabbim doldursun
Belki seninki hamileliktendir canım kesinleşmeden umudunu kaybetmeO zaman umutlanmaktan vazgeçiyorum
Aynen öyle canım bazıları hiç kusmazmış bazılarıda benim gibi 5 haftada başlıyorDeğişiyo demekki. Kisiye göre belki geç başlar benimde
Aynen öyle canım bazıları hiç kusmazmış bazılarıda benim gibi 5 haftada başlıyor
Aynen öyle canım dün burda deprem oldu biliyor musunBakalim tatlim sağlıklı olsunlarda çekicez napalim
Aynen öyle canım dün burda deprem oldu biliyor musun
Ya işte korktum dolabım çok ses çıkartı öyle uyandım.. şükür birşey olması ama korktum.Günaydın hadi ya birşey varmi maddi yarali falan KAÇ siddetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?