Geçmi gittin
Devlete öyle canım sıra kalmıyor öğleden sonra fişi yok muHayir 8 bucukta gittim 7 bucukta doluyomus sira nasilsa artik
Yok dediler 7de gel dediler sabahDevlete öyle canım sıra kalmıyor öğleden sonra fişi yok mu
canım büyük ihtimal psikolojiktir çok erken bu belirtiler içinAdetime 2 gün var baş dönmesi bazen bulantı bir de çok uykum geliyor psikolojik midir kızlar şimdi belirti olur mu
Hayırlısı artıkcanım büyük ihtimal psikolojiktir çok erken bu belirtiler için
aynen öyle bizede haber ver hamişsenHayırlısı artık
İnşallah canımaynen öyle bizede haber ver hamişsen
Olur canim olabilirsinAdetime 2 gün var baş dönmesi bazen bulantı bir de çok uykum geliyor psikolojik midir kızlar şimdi belirti olur mu
İyi sende erken gitYok dediler 7de gel dediler sabah
Eşim tanidiktan ayarladi şurayı yarin gidicemİyi sende erken git
İyi bakalım yarın ola hayır olaEşim tanidiktan ayarladi şurayı yarin gidicem
Aynen canim sen naptin nasilsin miden falanİyi bakalım yarın ola hayır ola
Bugun elifde bebeğin kalbini duyduİyi bakalım yarın ola hayır ola
Ayy gerçekten mi çok sevindim darısı başıma inşaAllah ona de dua etsin bana.. Midem aynı yanıyor sürekli bugün sağlık ocağına gittim kan ilaçları verdiler bana.. sen napyon nasılsın karnın nasılBugun elifde bebeğin kalbini duydu
Ayy gerçekten mi çok sevindim darısı başıma inşaAllah ona de dua etsin bana.. Midem aynı yanıyor sürekli bugün sağlık ocağına gittim kan ilaçları verdiler bana.. sen napyon nasılsın karnın nasıl
Ayyy gerçekten mi kusmanın bile bir işareti varmış :) bende evi toparlıyorum canım yoksa hareket etmeyince yediklerim midemi daha da yakıyorIyiyi canim şükür sancim 2 3 gündür yok. Ediyor merak etmez ikimizede. Temizlik falan yapmak zorunda kaldim bugün ev çok batmış şükür agrim sizim olmadi bugun yarin bide görsem daha rahat edicem. Elif diyoki dr demis ona kusma falan baslayinca cocugun kalbi atmaya basliyomus
Kızlar bu göbek çizgisi herkeste var mı sadeece hamileliğe özgümü
Ayyy gerçekten mi kusmanın bile bir işareti varmış :) bende evi toparlıyorum canım yoksa hareket etmeyince yediklerim midemi daha da yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?