• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri heyecandan kalbim durmak üzere =)

ben bi test daha aldım yarın sabah yapıyorum tekrar. hastaneye gitcek vaktim kalmadı çünkü inşallah bu sefer idrarda görünür

Günaydın canım.. ben dün gittim hastaneye kan testi negatif çıktı :KK61: hatta testte sadece değer yok (,,, ) koymuşlar bir anlam veremedik. hala da regl olmadım.. hiçbir ağrım sızım da kalmadı.. bu ara kayınpederim yoğun bakımda durumu çok ağır neye üzüleceğimi şaşırdım.

Günaydın canım.. ben dün gittim hastaneye kan testi negatif çıktı :KK61: hatta testte sadece değer yok (,,, ) koymuşlar bir anlam veremedik. hala da regl olmadım.. hiçbir ağrım sızım da kalmadı.. bu ara kayınpederim yoğun bakımda durumu çok ağır neye üzüleceğimi şaşırdım.

bende bugün sabah direk gittim kan verdim daha sonuçlar çıkmadı öğlene doğru sonuçları eşim alcak ben de şehir dışına çıkcam aşırı yoğun işler şu ara. kayınpederin için de çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah. senin kaç gün gecikmişti adetin? belki stres ve üzüntüden de gecikiyor olabilir sıkma kendini ya da geç döllenme olduysa ondan daha kanda da belli olmamıştır ama sadece (,,,) yazıyor olması da enteresan doktora sorabildinmi?

Hadi bakalim inşallah Allah gönlüne göre versin tatlım
sabah yaptım idrar testini yine (-) ama hala hastalanmadım diince eşim artık dayanamadı hemen hastaneye gittik verdim kanı şimdi sonucu beklicem ama pek bi umudum kalmadı 2 günde idrarda silikte olsa çıkardı bişi die düşünüyorum bakalım kısmet =( sonuçları bekleme heyecanı hissetmiyorum bile şu an =(

4 gün gecikti. tahlili yapan hastanenin Biyokimya doktoru eşimin ablasının eşi :( akşam ona gösterdim o da yok dedi. kısmet.. senden güzel haberler gelsin...

sabah yaptım idrar testini yine (-) ama hala hastalanmadım diince eşim artık dayanamadı hemen hastaneye gittik verdim kanı şimdi sonucu beklicem ama pek bi umudum kalmadı 2 günde idrarda silikte olsa çıkardı bişi die düşünüyorum bakalım kısmet =( sonuçları bekleme heyecanı hissetmiyorum bile şu an =(

Evet haklısın testte cikardi silikte olsa ama üzülme vardir bundada bir hayır bak şöyle düşün hamile kalip kaymetmektense vakti zamani gelmeden hamile kalmamak daha iyidir . Rabbim hakkında hangisi hayirlisiyla onu nasip etsin sana uzulme sakın

4 gün gecikti. tahlili yapan hastanenin Biyokimya doktoru eşimin ablasının eşi :KK43: akşam ona gösterdim o da yok dedi. kısmet.. senden güzel haberler gelsin...
sabah bidaha idrar testi yaptım onda silikte olsa bişi çıkar diye bi umutla ama yine hiçbişi çıkmadı bende pek umutlu değilim malesef gecikme yaşıyormuşum gibi düşünmeye başladım. bakalım sonuçları öğrenince paylaşırım sizinle de

Evet haklısın testte cikardi silikte olsa ama üzülme vardir bundada bir hayır bak şöyle düşün hamile kalip kaymetmektense vakti zamani gelmeden hamile kalmamak daha iyidir . Rabbim hakkında hangisi hayirlisiyla onu nasip etsin sana uzulme sakın
aynen öyle tabiki hayırlısı ne zamansa öyle olması en büyük duam ama şimdi kafamda başka bi soru daha olmaya başladı eğerki hamile değilsem ki değilim gibi gelmeye başladı artık geçti üstünden 5 gün neden hala hastalanmıyorum doktora gitsem adet söktürücü vercek onu da istemiyorum gerçi onu isteme bunu isteme sonuca da ulaşamam bilmiyorum kafamda deli sorular :eek:

aynen öyle tabiki hayırlısı ne zamansa öyle olması en büyük duam ama şimdi kafamda başka bi soru daha olmaya başladı eğerki hamile değilsem ki değilim gibi gelmeye başladı artık geçti üstünden 5 gün neden hala hastalanmıyorum doktora gitsem adet söktürücü vercek onu da istemiyorum gerçi onu isteme bunu isteme sonuca da ulaşamam bilmiyorum kafamda deli sorular :eek:
al benden de o kadar...hiç iyi değilim...

Biryede okumuştum çokta bilgim yok kist olabilir yani korkutmuyum seni belkide strestendir bak stres cok etkiliyor yazin ben sadece 1 gun adet gördüm normalde 6 gun surer benim adettim sıkıntılı bir donemdeydim ve adetimi çok etkiledi sen yinde dr görün tatlım

Kızlar birde şu sogan kürunu deneyin bende bu gün dr gidecem daha gormedim bebeği ne olduğunu bilmiyorum sadece testlerden gebe olduğumu biliyorum heyecan ve korku sardi heryerimi ama hayırlısı olsun

Kızlar birde şu sogan kürunu deneyin bende bu gün dr gidecem daha gormedim bebeği ne olduğunu bilmiyorum sadece testlerden gebe olduğumu biliyorum heyecan ve korku sardi heryerimi ama hayırlısı olsun
canım sen de iyi düşün iyi olsun bize de doktordan sonra haber ver lütfen. bende kan tahlilini alayım sonuca göre hareket etcem. şimdi araştırmalara devam ediyorum 35 güne kadar olmaması normal ama 35 günü aşarsa o zaman hala olmamışsam direk doktora gitcem. geçen ay kontrole gittiğimde rahim tertemizdi çok şükür bide ben doğum kontrol hapı kullandım yaklaşık 1 sene gerçi bırakalı oldu 3 ay nerdeyse ama o da biliyosun kist varsa tedavi için veriliyo o yüzden büyük konuşmamak lazım ama kistten çok şüphelenmiyorum ama dediğin gibi havadan konuşmaktansa bi doktora görünmekte fayda var =)

canım sen de iyi düşün iyi olsun bize de doktordan sonra haber ver lütfen. bende kan tahlilini alayım sonuca göre hareket etcem. şimdi araştırmalara devam ediyorum 35 güne kadar olmaması normal ama 35 günü aşarsa o zaman hala olmamışsam direk doktora gitcem. geçen ay kontrole gittiğimde rahim tertemizdi çok şükür bide ben doğum kontrol hapı kullandım yaklaşık 1 sene gerçi bırakalı oldu 3 ay nerdeyse ama o da biliyosun kist varsa tedavi için veriliyo o yüzden büyük konuşmamak lazım ama kistten çok şüphelenmiyorum ama dediğin gibi havadan konuşmaktansa bi doktora görünmekte fayda var =)

Yooo korkma o zaman kist yoktur olsa dr anlsr gorurdu zaten psikolojik gecikmistir ben 35 yaşındayım ve 1 gun adet oldugumda aha menopoza girdim dedim çok şükür normale dönmüştü güzel haberler veririm inşallah canım Allah yardımcımız olsun

Yooo korkma o zaman kist yoktur olsa dr anlsr gorurdu zaten psikolojik gecikmistir ben 35 yaşındayım ve 1 gun adet oldugumda aha menopoza girdim dedim çok şükür normale dönmüştü güzel haberler veririm inşallah canım Allah yardımcımız olsun

kan sonucu geldi malesef negatif ama bekliyodum bu sonucu iki sefer idrar negatif çıkınca. üzülmek yok çalışmalara devam. şimdi kendimi rahat bırakıp adeti beklicem. hakkımızda hayırlısı senin güzel haberlerini bekliyoruz =)

slm arkadaşlar inş hepimiz hamile kalırız ben 3 yıllık evliyim son 1 yıldır deniyoruz ikimizdede sorun yok tedaviye başaladım klomen kullandım ilk 2 yumurtam oluşmutu çatlatma iğnesiyle o ay tutturamadım ondan sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım bebeğim 1,5 aylıkken düştü :( şimdi yine klomen kullandım 3 yumurtam olustu ocak 4 regl günüm tutmayada bilir,tutmazsa soğan kürünü yapıcam kendimizi üzmeyelim arkadaşlar allahım hepimze verir inşallah dualarımdasınız

Arkadaşlar merhaba, bende yeni üyeyim ve sizlerle paylaşmak istediğim bir sorunum var.Öncelikle yaşım 35.Geçen hafta dr.a gittim.Sağ yumurtalık ince sol normal falan dedi.Daha önceki evliliğimden malesef iki kürtajım var :( Birini ben aldırmak zorunda kaldım ikinci gebeliğimde 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu.Düşük yapmam için dr ilaç vermişti ama düşük olmadı yine kürtajla alındı.Bu olaylar 8 yıl önce oldu.Şimdi 2 yıldır devam eden bir ilişkim var.Geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk.Yaşımdan dolayı hamile kalamam diye korktuğumuz için burada forumda okuduğum bir yöntemi uyguladık.Erkek arkadaşım karnıma boşaldı ve spermleri enjektöre çekerek içime boşalttık.Bu şekilde spermlerin dışarı çıkmadığını okumuştum bizde bunu denedik :( Bu duruma yorum yapan arkadaşlar olmuştu ( bende bu şekilde yaptım ve tuttu diye ). Sizlerin fikirlerini almak isterim.Sizler böyle bir yöntem duydunuz mu? Acaba hamile kalırmıyım? Çok heyecanlıyım nolur fikirlerinizle bana yardım edin..

Back