- 13 Aralık 2014
- 702
- 534
- 133
- Konu Sahibi SmthngSmthng
arkadaşlar lütfen cvp verin
Canim benim.bu ilac hakkinda bilgim yok ama bu kremsi akinti cok değilse dollenemden sonra bende olmustu hala da var arada kremsi akıntım geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar lütfen cvp verin
çok sağol cnm çok değil az az geliyo inş hamişimdir bekleyeyimCanim benim.bu ilac hakkinda bilgim yok ama bu kremsi akinti cok değilse dollenemden sonra bende olmustu hala da var arada kremsi akıntım geliyor
çok sağol cnm çok değil az az geliyo inş hamişimdir bekleyeyim
ben bi test daha aldım yarın sabah yapıyorum tekrar. hastaneye gitcek vaktim kalmadı çünkü inşallah bu sefer idrarda görünür
Günaydın canım.. ben dün gittim hastaneye kan testi negatif çıktı hatta testte sadece değer yok (,,, ) koymuşlar bir anlam veremedik. hala da regl olmadım.. hiçbir ağrım sızım da kalmadı.. bu ara kayınpederim yoğun bakımda durumu çok ağır neye üzüleceğimi şaşırdım.
sabah yaptım idrar testini yine (-) ama hala hastalanmadım diince eşim artık dayanamadı hemen hastaneye gittik verdim kanı şimdi sonucu beklicem ama pek bi umudum kalmadı 2 günde idrarda silikte olsa çıkardı bişi die düşünüyorum bakalım kısmet =( sonuçları bekleme heyecanı hissetmiyorum bile şu an =(Hadi bakalim inşallah Allah gönlüne göre versin tatlım
sabah yaptım idrar testini yine (-) ama hala hastalanmadım diince eşim artık dayanamadı hemen hastaneye gittik verdim kanı şimdi sonucu beklicem ama pek bi umudum kalmadı 2 günde idrarda silikte olsa çıkardı bişi die düşünüyorum bakalım kısmet =( sonuçları bekleme heyecanı hissetmiyorum bile şu an =(
sabah bidaha idrar testi yaptım onda silikte olsa bişi çıkar diye bi umutla ama yine hiçbişi çıkmadı bende pek umutlu değilim malesef gecikme yaşıyormuşum gibi düşünmeye başladım. bakalım sonuçları öğrenince paylaşırım sizinle de4 gün gecikti. tahlili yapan hastanenin Biyokimya doktoru eşimin ablasının eşi akşam ona gösterdim o da yok dedi. kısmet.. senden güzel haberler gelsin...
aynen öyle tabiki hayırlısı ne zamansa öyle olması en büyük duam ama şimdi kafamda başka bi soru daha olmaya başladı eğerki hamile değilsem ki değilim gibi gelmeye başladı artık geçti üstünden 5 gün neden hala hastalanmıyorum doktora gitsem adet söktürücü vercek onu da istemiyorum gerçi onu isteme bunu isteme sonuca da ulaşamam bilmiyorum kafamda deli sorularEvet haklısın testte cikardi silikte olsa ama üzülme vardir bundada bir hayır bak şöyle düşün hamile kalip kaymetmektense vakti zamani gelmeden hamile kalmamak daha iyidir . Rabbim hakkında hangisi hayirlisiyla onu nasip etsin sana uzulme sakın
al benden de o kadar...hiç iyi değilim...aynen öyle tabiki hayırlısı ne zamansa öyle olması en büyük duam ama şimdi kafamda başka bi soru daha olmaya başladı eğerki hamile değilsem ki değilim gibi gelmeye başladı artık geçti üstünden 5 gün neden hala hastalanmıyorum doktora gitsem adet söktürücü vercek onu da istemiyorum gerçi onu isteme bunu isteme sonuca da ulaşamam bilmiyorum kafamda deli sorular
gerçi biz böyle üzüldükçe adet daha da çok gecikcek adaçayı içmeye mi başlasak napsak belki yardımı olur bi kez okumuştum burda forumda sankial benden de o kadar...hiç iyi değilim...
aynen öyle tabiki hayırlısı ne zamansa öyle olması en büyük duam ama şimdi kafamda başka bi soru daha olmaya başladı eğerki hamile değilsem ki değilim gibi gelmeye başladı artık geçti üstünden 5 gün neden hala hastalanmıyorum doktora gitsem adet söktürücü vercek onu da istemiyorum gerçi onu isteme bunu isteme sonuca da ulaşamam bilmiyorum kafamda deli sorular
canım sen de iyi düşün iyi olsun bize de doktordan sonra haber ver lütfen. bende kan tahlilini alayım sonuca göre hareket etcem. şimdi araştırmalara devam ediyorum 35 güne kadar olmaması normal ama 35 günü aşarsa o zaman hala olmamışsam direk doktora gitcem. geçen ay kontrole gittiğimde rahim tertemizdi çok şükür bide ben doğum kontrol hapı kullandım yaklaşık 1 sene gerçi bırakalı oldu 3 ay nerdeyse ama o da biliyosun kist varsa tedavi için veriliyo o yüzden büyük konuşmamak lazım ama kistten çok şüphelenmiyorum ama dediğin gibi havadan konuşmaktansa bi doktora görünmekte fayda var =)Kızlar birde şu sogan kürunu deneyin bende bu gün dr gidecem daha gormedim bebeği ne olduğunu bilmiyorum sadece testlerden gebe olduğumu biliyorum heyecan ve korku sardi heryerimi ama hayırlısı olsun
canım sen de iyi düşün iyi olsun bize de doktordan sonra haber ver lütfen. bende kan tahlilini alayım sonuca göre hareket etcem. şimdi araştırmalara devam ediyorum 35 güne kadar olmaması normal ama 35 günü aşarsa o zaman hala olmamışsam direk doktora gitcem. geçen ay kontrole gittiğimde rahim tertemizdi çok şükür bide ben doğum kontrol hapı kullandım yaklaşık 1 sene gerçi bırakalı oldu 3 ay nerdeyse ama o da biliyosun kist varsa tedavi için veriliyo o yüzden büyük konuşmamak lazım ama kistten çok şüphelenmiyorum ama dediğin gibi havadan konuşmaktansa bi doktora görünmekte fayda var =)
Yooo korkma o zaman kist yoktur olsa dr anlsr gorurdu zaten psikolojik gecikmistir ben 35 yaşındayım ve 1 gun adet oldugumda aha menopoza girdim dedim çok şükür normale dönmüştü güzel haberler veririm inşallah canım Allah yardımcımız olsun