• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri heyecandan kalbim durmak üzere =)

İnsalllahhhh canım benim 1 hafta kaldı test yapmaya ama sol kasıgımda agrı var adet olacakmışım gibi inşallah olmam hep birlikte yazarız buraya hamileyimm diye :KK45:

Bende de dediğin belirtiler var.. nedense bu ay çok ümitliyim.. inşallah hepimiz yeni yıla bebeğimizle gireriz.. bat 29.12 siz??

Özel değilse Aşılama neden?
Korunmadıgımız halde olmuyor doktorumda hic bi sorun bulamadı ne eşimde nede bende hsg çekildi histeroskopi yapıldı ama bi sorun çıkmadı yumurtalarım da olusuyor ama olmuyor doktorumda aşılama yapalım dedi, benim süphemde bazı kadınlarda spermi etkisiz hale getiren antikorlar oluyormuş, o hastalarda aşılama ile hamile kalıyormuş belki diyorum öyle bişey vardır doktorlar onun testini yapmadan direk aşılama yapıyorlarmış aşılama ile tuttugu için

Korunmadıgımız halde olmuyor doktorumda hic bi sorun bulamadı ne eşimde nede bende hsg çekildi histeroskopi yapıldı ama bi sorun çıkmadı yumurtalarım da olusuyor ama olmuyor doktorumda aşılama yapalım dedi, benim süphemde bazı kadınlarda spermi etkisiz hale getiren antikorlar oluyormuş, o hastalarda aşılama ile hamile kalıyormuş belki diyorum öyle bişey vardır doktorlar onun testini yapmadan direk aşılama yapıyorlarmış aşılama ile tuttugu için

Hadi inşallah tutmuştur:nazar:.. ve hissetiğimiz belirtiler psikolojik değil de gerçekten bebeğin habercisidir:anneadayı::KK46:

inşalla canım ya şuraya büyük harflerle bende hamileyim yazabilmeyi =) bakalım bugün ne olursa olsun akşam gitmeye çalışcam. hepimiz için hayırlısı olsun diyorum =) göbüşler bebiiş olsun inşallaaaa :KK49:

Ben de sizin gibi bekleyenlerdenim.Benim de adetim 2 gün gecikti.. İnşallah güzel haberlerinizi alırız... Tabiii inşallah ben de Güzel haberler veririm...

Ben de sizin gibi bekleyenlerdenim.Benim de adetim 2 gün gecikti.. İnşallah güzel haberlerinizi alırız... Tabiii inşallah ben de Güzel haberler veririm...
İnşallah ama o kadar yoğun bir zamana geldiki işyerinde acaip yoğunum mesaiye kalcakmışız sabah da şehir dışı seyahat koydular çıldıracağım en kötü cidden bu akşam acilde yaptırcam en azından durumum ne öğrensem ona göre hareket ederim

Ben de iş çıkışı gideceğim hastaneye..Umarım sevinç çığlıkları atarız...:KK54::KK19:

arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler

Yok tatlım kramp gibi degildi ince ince sızı vardi kasiklarimdan diz kapağima dogru bir sancı yumurtlama tarihinden hemen sonra başladı 4 gün sürdü ve bel ağrısı

ben bi test daha aldım yarın sabah yapıyorum tekrar. hastaneye gitcek vaktim kalmadı çünkü inşallah bu sefer idrarda görünür

arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler
ay canm umarım hamilesndr ben ne denediğinizi çok merak ettm bzmle paylaşırsak çok sevinirim

arkadaşlar lütfe yardım klomen kullandım 3 yumurtam oluştu ilişkiye girdik adetime 11 gün var benden 2 gündür beyaz kremsi akıntı geliyo kaşıntı ve koku yok nedir sizce?

Back