- 13 Aralık 2014
- 702
- 534
- 133
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
Turtammmmm tatlımmm bende aşılama yaptırdım bugün 7. Günüm dua et bana nolur hamilelerin duası kabul olurmuş dün benimde sağ bacagımda agrı oldu kasıgımdan aşagı dogru, hamilelik belirtisi olabilirmi sen yeni anne olarak bilirsin sende de oldumu?anladım birtanem.
sıkma canını sakin belki geç dollenmedir geç çıkacak regl olmadığın sürece hep bir umut vardır.
İnşallah hamilesindir canımmm kan testi yaptırsan iyi olur Allah korusun düşük falan olur sende adet oldum sanarsın, hem beklemek insanı strese sokuyor bence biran önce öğrendemin hastalandım diye tuvalete koştum çok afedersiniz su gibi akıntım olmuş başkada bişi yok!!! bazı kadınlarda idrarda çok geç görünebiliomuş sanırım ama kan testi için biraz daha beklesem mi hemen yaptırsam mı karar veremedim ya?!?!
Turtammmmm tatlımmm bende aşılama yaptırdım bugün 7. Günüm dua et bana nolur hamilelerin duası kabul olurmuş dün benimde sağ bacagımda agrı oldu kasıgımdan aşagı dogru, hamilelik belirtisi olabilirmi sen yeni anne olarak bilirsin sende de oldumu?
Turtammmmm tatlımmm bende aşılama yaptırdım bugün 7. Günüm dua et bana nolur hamilelerin duası kabul olurmuş dün benimde sağ bacagımda agrı oldu kasıgımdan aşagı dogru, hamilelik belirtisi olabilirmi sen yeni anne olarak bilirsin sende de oldumu?
Canım hamilemisin sen şimdi benimde gelismis yumurtam sag taraftaydı dünde sag bacagım agrıdı 1 haftam kaldı kan testi yaptırmak icin inşallah hamileyimdir beyaz akıntda var :)Umutlandirmak istemem seni ama yumurtlama doneminden bir kac gun sonra sag bacağımda sanci vardi ve beyaz akinti halada arada geliyor
Gögüs agrımda var canım ama çatlatma iğnesi yaptırdımya ondan olabiliyomus o agrı yalnız farklı olarak dün gögsüme iğne batar gibi oldu acıdı ibşallah canım kırklarımız karısırAaa çok sevindim etmemi hiç :) yok bende tek yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı oldu okadar ama farklı yaşayabilirsiniz hadi inşallah kız tutarda kardes gelir bize
Canım hamilemisin sen şimdi benimde gelismis yumurtam sag taraftaydı dünde sag bacagım agrıdı 1 haftam kaldı kan testi yaptırmak icin inşallah hamileyimdir beyaz akıntda var :)
Gögüs agrımda var canım ama çatlatma iğnesi yaptırdımya ondan olabiliyomus o agrı yalnız farklı olarak dün gögsüme iğne batar gibi oldu acıdı ibşallah canım kırklarımız karısırmide bulantın baş dönmen başladımı :)
Allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin o zaman canım, darısı benim başıma :)Evet tatlim hamileyim insallah sende hamilesindir daha cok yeni benim ki persembe dr gideceğiz inşallah gecen hafta ogrendim yumurtlama tarihim 1 aralikdan 7 araliga kadardi benim agrilarim 6 da basladi akintim da bacak agrisi cok ilginçti ama ama aklima gelmemisti hamile olduğumun insallah gebesindir
Oyyy ne güzellll ben hamile oluyumda bütün agrıları çekmeye razıyımBaşlamaz olur mu 1 haftadir çekiyorum tatlım
Allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin o zaman canım, darısı benim başıma :)
Oyyy ne güzellll ben hamile oluyumda bütün agrıları çekmeye razıyım
Nasıl desem bilemiyorum
Allahım sen ol de olsun Bebeğim.. sana sığınıyorum senden istiyorum.
İmkansız diye birşey yok ama kafayı yemek üzereyim.. kızlar bana birşeyler diyin. sperm azlığı yüzünden hamile kalmam biraz 'mucize' gibi birşey ..8ay önce olumsuz sonuçlanan tüp bebek tedavisinden sonra hep rahat geçti adet dönemim ama bu ay içim kıpır kıpır sol kaşığımda batma var .. 6günüm var adetime uzun zamandır böyle hissetmedim
Canım tüp bebekte tutmayıp sonra kendiliginden hamile kalan tanıdıgım var hiç belli olmaz belki bu ay eşinin yedigi bişeyden sperm yükselmişte olabilir inşallah hamilesindirNasıl desem bilemiyorum
Allahım sen ol de olsun Bebeğim.. sana sığınıyorum senden istiyorum.
İmkansız diye birşey yok ama kafayı yemek üzereyim.. kızlar bana birşeyler diyin. sperm azlığı yüzünden hamile kalmam biraz 'mucize' gibi birşey ..8ay önce olumsuz sonuçlanan tüp bebek tedavisinden sonra hep rahat geçti adet dönemim ama bu ay içim kıpır kıpır sol kaşığımda batma var .. 6günüm var adetime uzun zamandır böyle hissetmedim
İnsallah canım bol bol dua ediyorum :)Amin insallah Sağol tatlım inşallah hamilesindir sabırlı ol dua et Rabbîm geri cevirmiyecektir yürekten edilen duayı Allah yardımcın olsun gönlüne gore verir inşallah
Allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin o zaman canım, darısı benim başıma :)
Oyyy ne güzellll ben hamile oluyumda bütün agrıları çekmeye razıyım
bugün sabah vercektim kan gidemedim patron aradı eşimle birlikte çalıştığımız için eşimi erken çağırdı haliyle bende onla birlikte işe gelmek zorunda kaldım ama bu akşam ne olursa olsun vermeye çalışcam 20tlye hastanenin labında yapıyolarmış bir-birbuçuk saate de çıkıyomuş diye öğrendim kendimi garantiye aldım. kasıklarım acaip ağrıyo ama adet sancısı gibi değil sanki içi su dolu bi balon var oturup kalkarken sancı yapıyo ama neden idrar testinde çıkmadı onu da anlamadım =(İnşallah hamilesindir canımmm kan testi yaptırsan iyi olur Allah korusun düşük falan olur sende adet oldum sanarsın, hem beklemek insanı strese sokuyor bence biran önce öğren
Hamilelik brlirtisi ile adet belirtisinaynı oluyormuş, belki geç döllenne olduysa onun için idrarda çıkmamış olabilir pozitif sonucunu bekliyoruz inşallah hamilesindirbugün sabah vercektim kan gidemedim patron aradı eşimle birlikte çalıştığımız için eşimi erken çağırdı haliyle bende onla birlikte işe gelmek zorunda kaldım ama bu akşam ne olursa olsun vermeye çalışcam 20tlye hastanenin labında yapıyolarmış bir-birbuçuk saate de çıkıyomuş diye öğrendim kendimi garantiye aldım. kasıklarım acaip ağrıyo ama adet sancısı gibi değil sanki içi su dolu bi balon var oturup kalkarken sancı yapıyo ama neden idrar testinde çıkmadı onu da anlamadım =(
inşalla canım ya şuraya büyük harflerle bende hamileyim yazabilmeyi =) bakalım bugün ne olursa olsun akşam gitmeye çalışcam. hepimiz için hayırlısı olsun diyorum =) göbüşler bebiiş olsun inşallaaaaHamilelik brlirtisi ile adet belirtisinaynı oluyormuş, belki geç döllenne olduysa onun için idrarda çıkmamış olabilir pozitif sonucunu bekliyoruz inşallah hamilesindir
İnsalllahhhh canım benim 1 hafta kaldı test yapmaya ama sol kasıgımda agrı var adet olacakmışım gibi inşallah olmam hep birlikte yazarız buraya hamileyimm diyeinşalla canım ya şuraya büyük harflerle bende hamileyim yazabilmeyi =) bakalım bugün ne olursa olsun akşam gitmeye çalışcam. hepimiz için hayırlısı olsun diyorum =) göbüşler bebiiş olsun inşallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?