• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri heyecandan kalbim durmak üzere =)

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
merhaba kızlar, biliyorum hiçbirinizin burada şu an benim için somut yapabileceğiniz hiçbirşey yok ama, beraber konuşup sohbet ederek heyecanımızı paylaşarak yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. 1 haftadır ara ara kasık ağrılarım başladı. batım 2 gün geçti. bugün mide bulantılarım başladı. kan testi vermeden önce bi test aldım ki almıcam dememe rağmen dayanamadım. en azından yarın sabaha kadar dayanıp testi yapcam ama sanki bu sefer umutlanmak gibi de değil öyle bi hissiyatım var sanki hamileymişim gibi. tarif edemiyorum nası bişi olduunu ama böle bi his var içimde. bakalım doğru mu yanlış mı umutlandığım için mi böle hissediyorum ama sanki bu sfer bazı şeyler daha farklı gibi. kasık sancılarım göğüs ağrım adet öncesi sendromumdan daha farklı gibi sanki. sabah nasıl olcak o 5 dakka test sonuçlanana kadar nasıl geçcek hiç bilmiyorum.

Adetiniz 2 gün gecikmiş sabahı beklemek zorunda deilsiniz şuan bile yapsanız testi çıkar

merhaba kızlar, biliyorum hiçbirinizin burada şu an benim için somut yapabileceğiniz hiçbirşey yok ama, beraber konuşup sohbet ederek heyecanımızı paylaşarak yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. 1 haftadır ara ara kasık ağrılarım başladı. batım 2 gün geçti. bugün mide bulantılarım başladı. kan testi vermeden önce bi test aldım ki almıcam dememe rağmen dayanamadım. en azından yarın sabaha kadar dayanıp testi yapcam ama sanki bu sefer umutlanmak gibi de değil öyle bi hissiyatım var sanki hamileymişim gibi. tarif edemiyorum nası bişi olduunu ama böle bi his var içimde. bakalım doğru mu yanlış mı umutlandığım için mi böle hissediyorum ama sanki bu sfer bazı şeyler daha farklı gibi. kasık sancılarım göğüs ağrım adet öncesi sendromumdan daha farklı gibi sanki. sabah nasıl olcak o 5 dakka test sonuçlanana kadar nasıl geçcek hiç bilmiyorum.
İnşallah sağlıkla gelir bebiş:KK46:

ben de beklemedeyim, henüz gecikme yok ama yerleşme kanaması gibi birşey var 2 gündür, sürekli wcdeyim ve kasık batmam var, batı bekliyorum:KK52:

Adetiniz 2 gün gecikmiş sabahı beklemek zorunda deilsiniz şuan bile yapsanız testi çıkar

çok sık tuvalete gidiyorum yeni yerleşme olduğunu düşünürsek şimdi idrardaki oran azalır çıkacağı varsa çıkmaz bunalıma girerim diye korkuyorum yapmaya =) yarın sabah hemen kalkar kalkmaz yapcam ama inşallah olumlu çıkar bu sefer =)

Bencede şuan bile yapılabilir .. Bende az önce test yaptım pozitif çıktı..darısı başına inşallah..

ayy hayırlı olsuunn inşallah darısı da bana olsun =) çok sık tuvalete gittiğim için sabahı beklemeye karar verdim şimdi yeni yerleşme falan varsa idrarda hcg azalır çıkmaz falan yapmışken tam manasıyla yapiim diorm =)

İnşallah sağlıkla gelir bebiş:KK46:

ben de beklemedeyim, henüz gecikme yok ama yerleşme kanaması gibi birşey var 2 gündür, sürekli wcdeyim ve kasık batmam var, batı bekliyorum:KK52:

batı beklemek ayrı bi heyecan sonra bat gelip olmayınca bugün yarın olur mu diye korkup sabahı sabah edip test yapmayı beklemek ayrı bi heyecanmış şu an onu yaşıyorum =)

çok sık tuvalete gidiyorum yeni yerleşme olduğunu düşünürsek şimdi idrardaki oran azalır çıkacağı varsa çıkmaz bunalıma girerim diye korkuyorum yapmaya =) yarın sabah hemen kalkar kalkmaz yapcam ama inşallah olumlu çıkar bu sefer =)
Zaten gebeliğin ilk zamanlarında çook sık tuvalete gidiyosun ben öyleydim :) bende 2. Gün gecikince akşam saat 10 gibi test yapmıştım ve çıkmıştı silikte olsa çıkıo yinede aen bilirsin :) inşallah sende hamilesindir ve bu müthiş duyguyu tadaraın canım bizlerede haber ver şütfen :)

Zaten gebeliğin ilk zamanlarında çook sık tuvalete gidiyosun ben öyleydim :) bende 2. Gün gecikince akşam saat 10 gibi test yapmıştım ve çıkmıştı silikte olsa çıkıo yinede aen bilirsin :) inşallah sende hamilesindir ve bu müthiş duyguyu tadaraın canım bizlerede haber ver şütfen :)
amin canım inşallah tabiki sabah yapar yapmaz sonucu iyi kötü artık nolursa paylaşıcam ama umarım pozitif olur da mutlu mutlu yazarım =)

anladım birtanem.
sıkma canını sakin belki geç dollenmedir geç çıkacak regl olmadığın sürece hep bir umut vardır.
inşallah canım ya zaten burdaki forumlara bakınca idrar testinde çıkmayıp kanda çıkan kişileri okudukça umutlandım bende. belki dediğin gibi geç döllenmedir henüz saklanıyodur =)

slm kızlar bir şey sorucam soğan kürü hakkında bilgisi olan var mı bana yap dediler ama bilmiyorum yardımcı olur musunuz???

Ben yardimci olayim sana adettim 28 kasimda bitti 29 da basladim sabah aksam soğan kurune yumurtlama donemlerinde sadece 4 gün iliski yasadik esimle sonrasi mantar oldum zaten kure devam ediyordum bu arada aralik 12 de dr gitt8m mantar icin bebek istediğimi ama mantar yuzunde beraber olamadigimizi soyledim dr antibiyotik fitil verdi alttan muayene etti bebek yok su an zaten dedi neyse ben bir guzel ilaclarimi ictim gecen hafta çarşamba adettime 4 gun kala idrar testi yaptim cift cizgi silik çıktı sasirdim nasil olur dr bebek yok demişti gec döllenme olduysa bilmiyorum artik henuz dr gitm3dik adet tarihim 20 aralık test yaptik 2.220. De cok yuksekti 10 aydır bebek istedik Rabbîm nasip etmedi sogan kürunu denedigim ay hamile kaldim

Back