Tabiki belirtiler olur. Yumurtlamadan 14 gün sonra belirtiler başlayabilir ve şuan belirtilerin olması çok normal :)kızlar reglime 4 gün var 5.gün beklenen adet tarihim. 4-5 gündür hafif midem bulanıyordu ama şuan bulantıdan ölmek üzereyim. bu ay kafaya takmadım, hatta olmayacağını düşündüm çok freeyim ama belirtiler beni düşündürüyor. bu kadar erken mide bulantısı hamilelik belirtisi olabilir mi? kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vs var zaten. teşekkür ederim şimdiden
En erken belirti adet gecikmesidir diyorlar. Benim belirtilerim 5-6. Hafta arası başladı (bulantı da dahil) Öncesi adet ağrılarının benzeri şeyler ve diğerleri psikolojik zannımca da...kızlar reglime 4 gün var 5.gün beklenen adet tarihim. 4-5 gündür hafif midem bulanıyordu ama şuan bulantıdan ölmek üzereyim. bu ay kafaya takmadım, hatta olmayacağını düşündüm çok freeyim ama belirtiler beni düşündürüyor. bu kadar erken mide bulantısı hamilelik belirtisi olabilir mi? kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vs var zaten. teşekkür ederim şimdiden
Yumurtlama tarihi nasıl belli oluyor mesela ben Temmuz 30 da regl oldum nasıl bilicem bilgi verir misinizTabiki belirtiler olur. Yumurtlamadan 14 gün sonra belirtiler başlayabilir ve şuan belirtilerin olması çok normal :)
Hamilelikte regl olanlar da var bilemiyorum ama nadir bir durumRegl olunca hamile kalma olasılığı % kaç ?
Teşekkür ederimHamilelikte regl olanlar da var bilemiyorum ama nadir bir durum
ovulasyon testi kullanarak tam tarihi görebilirsinizYumurtlama tarihi nasıl belli oluyor mesela ben Temmuz 30 da regl oldum nasıl bilicem bilgi verir misiniz
adetin geçmesini bekleyeceğim, erkenden test yapmak istemiyorumTabiki belirtiler olur. Yumurtlamadan 14 gün sonra belirtiler başlayabilir ve şuan belirtilerin olması çok normal :)
benimde özellikle suya karşı bi bulantım var. üşüttüm mü diye düşünüyorum ama hayır. bakalım ya inşallah beynim bana oyun oynamıyordurBenim bulantım çok erken başlamıştı hiç tiksinmeyeceğim yiyeceklerden midem bulanıyordu lahmcundan midem bulanınca bir şey olduğunu anlayıp hemen idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı . İlk gebeliğimde de su içip kusmuştum onda da öyle anlamıştım olabilir yani vücudunda hormonlarında değişimler oluyor
bence en büyük belirti yerleşme kanamasıdır. adetime 2gün kala veya adetim geçinceye kadar bekleyeceğimTabiki belirtiler olur. Yumurtlamadan 14 gün sonra belirtiler başlayabilir ve şuan belirtilerin olması çok normal :)
kafaya da çok takmadım düşünmedim bu ay ama psikolojik mi bilmiyorum, aman olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydımEn erken belirti adet gecikmesidir diyorlar. Benim belirtilerim 5-6. Hafta arası başladı (bulantı da dahil) Öncesi adet ağrılarının benzeri şeyler ve diğerleri psikolojik zannımca da...
O kafadan bende istiyorumkafaya da çok takmadım düşünmedim bu ay ama psikolojik mi bilmiyorum, aman olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım
Olmayacağını biliyorum da galiba ondan bu rahatlığım :)O kafadan bende istiyorum
Benmde ümidim yok ama işte bi umut insan ❤Olmayacağını biliyorum da galiba ondan bu rahatlığım :)
Ama herkeste yerleşme kanaması olmuyor.bence en büyük belirti yerleşme kanamasıdır. adetime 2gün kala veya adetim geçinceye kadar bekleyeceğim
normalde benim adetim hiç belirti vermeden başlar. bu ay hala kasık ağrısı çekiyorum 2 gün kaldı reglime. bekliyorum bakalım nasip :)Ama herkeste yerleşme kanaması olmuyor.
ne zaman test yaptınız? ben adetten 6-7 gün önce yaptım negatifti 2 gün kaldıBenim adetim 2 gün geçti. 30 Ağustos da olmam gerekiyordu. Hiç ama hiç bir belirtim yok. Adet tarihimden 1 hafta önce 4 gün süren peçeteye sürünce gelen kahverengi lekelenmem oldu. Bu kadar.