• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri bilen bakabilir mi

Drdr17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
866
557
53
Canlarım merhaba
Bir pikoluda benim reglim bittikten ıkı gün sonra soğan kürü yaptım bu süre içerisindede eşimle görüştük ara ara .1 yıldır bekliyoruz nasıp . Bi hafta önce kasık bel agrılarım basladı sonra bacaklarım ağrısı sonra bütün belirtiler birden kayboldu ve ıkı gündür artık çalışmama engel olacak kadar mide bulantılarım var ateşim çıktı sanıyorum bugun cok bulantım oldu ve kuaföre gittim on günde aşşırı hızlı uzayan kaşlarım vs tüylerim oldu kuaförüm bile şaşırdı test yaptım görünür şekilde silik çift çizgi ikinci teste negatif cıktı 20 günde daha reglim tarihi gelmeden bukadar belirti normal mi aşırı gaz problemi kaç kez kan verdiğim için erken olduuğunu düşünüp hemen kan vermeyi düşünmüyorum yorumlarınızı bekliyorum :))

Kaş ve tüy uzaması adet öncesi de olan bişey o konuda tam bilgim yok pek fazla yorum yapmak istemiyorum ama Mide bulantısı ilk haftalar başlamıyor ama benim belirtileri ovü tarihinden sonra sürekli adet olacakmışım gibi hissediyordum sürekli belim bacaklarım ve alt karnım ağrıyordu son 3 4 gündür o his kayboldu ve bel bacak alt karın ağrım kayboldu şu an kasıklarımda batma tarzında hafif sancılar oluyor akıntım arttı ve arada ateş basıyor ama çok değil Bi de göğüslerim hafif sızlıyor ben de testte 2. Çizgiyi silik gördüm yarın testi tekrarlayacağım nasipse ve önceki aylar hep midem bulandırdı hatta lekelenme dahi yaşadım ama hepsi psikolojikmiş bu ay kasmadım kendimi gayet rahat oldum ve kendimi dinledim😊 yaşadıklarımı paylaşmak istedim inşallah gebesinizdir müjdeli haberler alırsınız inşallah 🥰

Kaş ve tüy uzaması adet öncesi de olan bişey o konuda tam bilgim yok pek fazla yorum yapmak istemiyorum ama Mide bulantısı ilk haftalar başlamıyor ama benim belirtileri ovü tarihinden sonra sürekli adet olacakmışım gibi hissediyordum sürekli belim bacaklarım ve alt karnım ağrıyordu son 3 4 gündür o his kayboldu ve bel bacak alt karın ağrım kayboldu şu an kasıklarımda batma tarzında hafif sancılar oluyor akıntım arttı ve arada ateş basıyor ama çok değil Bi de göğüslerim hafif sızlıyor ben de testte 2. Çizgiyi silik gördüm yarın testi tekrarlayacağım nasipse ve önceki aylar hep midem bulandırdı hatta lekelenme dahi yaşadım ama hepsi psikolojikmiş bu ay kasmadım kendimi gayet rahat oldum ve kendimi dinledim😊 yaşadıklarımı paylaşmak istedim inşallah gebesinizdir müjdeli haberler alırsınız inşallah 🥰

İnşlah her isteyene rabbim versin
Çok enteresan sanki beni anlattın sürekli akıntım var yatarken daha cok bacaklarım ve kasıklarımda agrı hissediyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen :) ama bulantım geçmiyor:/ piskolojik mi gercekten bi gebelik başlangıcı mı bilemem ama zor durup durup ateşim çıktı sanıyorum biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum

İnşlah her isteyene rabbim versin
Çok enteresan sanki beni anlattın sürekli akıntım var yatarken daha cok bacaklarım ve kasıklarımda agrı hissediyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen :) ama bulantım geçmiyor:/ piskolojik mi gercekten bi gebelik başlangıcı mı bilemem ama zor durup durup ateşim çıktı sanıyorum biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum
Aynen en doğrusu Dr gitmek ben bu gün test yaptım ama negatifti daha 2 gün var adetime

Kan verdim negatıf cıktı dr reglin geçsin öle baktırmalısın dedi

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Back