Gebeliğe Hazırlık Hamilelik, Belirtiler, Nasıl anlaşılıyor ve neler yaşanıyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah hayirlisini nasip etsin insallah. cok kafaya takinca düşününce olmuyor sanırım bu yüzden oluruna birakmak gerekli gibi. oteki türlüsü stresli oluyor ve sorunu olmadigi halde hamile kalmamanin en büyük sebeplerinden biri stres.

Nabtın canım var mı bi gelişme

hala adet olmadim canim ama test yapmaya da elim gitmiyor 3 gun gecmis oldu üstünden cumaya kadar bekleyeyim diyorum. vucut bazen kendini hamile sanıp adet olmuyormuş psikolojik olarak oyle birsey de olabilir:/
İnşallah bu sefer öyle olmaz. Çevremde benden sonra evlenenler hep doğurmak üzere. Bende çok düşünür üzülürdüm. Artık düşünmüyorum vardır Allah’ın bi bildiği. Çok isterim tüm isteyenlere versin rabbim canı gönülden söylüyorum bunu.

Rabbim hayirlsii 'ni versin çok mutlu oldum. Benim adetime 12 gün var 3 gündür çok kötü bel ağrısı çekiyorum bende dün yaka yapıştırdım yanı ağrıdan dolayı göğsüm çok hasaslasmis yanı ama bel ağrım çok kötü bende ikinciyi düşünüyorum 1 sene olacak olmuyor bi sıkıntıda yokmuş işte bilmiyorum

olur inş sıkmayın canınızı vardır zamanı demekki, daha evvel kalmışsınız. Önceki gebeliğinizden aklınıza kaazınmış olan yolları izleyin.
l

Bende de hiç bir belirti yok test yaptım negatif 9 gün günüm gecikti sizce neden kafayı yiyeceğim artık

hala adet olmadim canim ama test yapmaya da elim gitmiyor 3 gun gecmis oldu üstünden cumaya kadar bekleyeyim diyorum. vucut bazen kendini hamile sanıp adet olmuyormuş psikolojik olarak oyle birsey de olabilir:/
Benimde 9gun gecikti sabrettim yapmadım bugün yaptim negatif hiç bir belirti yok 3 gün basim ağrıdı anlamadım

Benimde 9gun gecikti sabrettim yapmadım bugün yaptim negatif hiç bir belirti yok 3 gün basim ağrıdı anlamadım
ben de bugün idrar testi yaptim cok net negatif, en ufak silik cizgi bile yok.

hamile olmamak değil neden adet olmuyorum diye stres yapmaya başladım.

kan testi de yaptiniz mi siz

6 yıl onceydi hiç aklımda yok valla nasıldı 2 aylık olmuştum sonra öğretim tek hatırladığım belim çok ağrıyordu kimi görsem masaj yaptiriyordum
Hmm... benim teyzemin gelinide ikinciye geç gebe kaldı. bende geç gebe kaldım zaten anlattığım gibi ilk olsada. şuanda 28. haftadayım, adet sancısına benzer sancılarım olmaya başladı birde akıntım var bazen sulu bazen sümüksü ve pelvikte baskı hissediyorum. siz yaşadınız mı bunu? erken doğumdan şüphe ediyorum ama bir sorunum yoktu şuana dek her şey yolundaydı. anlamadım valla

Akıntı hamilelikte olur bazen aşırı gelir benim kızımda çok akintim olurdu baskı bebek kendini çeviriyor diye size öyle geliyor doğum olsa şancı başlar yada suyun gelir Allah korusun rabbim tez zamanda kucağına sağ salim almayada nasip etsin

ben de yapmadim henüz, önümüzdeki hafta da olmazsam yaptiracagim. hamile olmadigima degil adet olamadigima cok üzülüyorum suanda (((( kadin hastaliklarina randevu aldim persembeye genel bi muayene için bir sorunum var diye
Oldunuz mu regl ben daha olmadım

Amin inş. rabbim sizede nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…