Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım maalesef az önce çok açık bir iki damla kadar kan geldi henüz daha gelmiyo ama oluyorum sanırimAmin canım Allah hiç bir kadını annelikle sınamasın her ya o tek çizgiyi görmek bir yerden sonra çok hayal yıkıldığı oluyo bütün umutları azalıyor insanın inşallah bu ay o çift çizgiyi görmek nasip olur ✌ sabırsızlıkla bekliyorum haberlerini kan tesisin sonucu çıkınca güzel haberlerini getir bize inşallah
Canım maalesef az önce çok açık bir iki damla kadar kan geldi henüz daha gelmiyo ama oluyorum sanırim
Canım normalde sancılı geçer sancım yok ayrıca iki damla duştan çıktıktan sonra geldi ve bitti hatta devam ediyor mu diye ayıptır söylemesi elime eldiven giyip parmagimla baktım bir damla kırmızılık bile gelmedi bat gününde yerleşme oluyor mu kiDur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma belki yerleşme kanamasıdır hiç başıma gelmedi daha önce ama okuduğum kadarıyla bebek kendine yer açarken lekenmeye neden oluyormuş olmadıysa da üzem kendini ya bidaha ki aya kısmet artık
Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması 2 veya 4 gün kala oluyo ama döllenme gününe bağlı olarak Bata 1 gün kala da görülebiliyor öyle okumuştum netteCanım normalde sancılı geçer sancım yok ayrıca iki damla duştan çıktıktan sonra geldi ve bitti hatta devam ediyor mu diye ayıptır söylemesi elime eldiven giyip parmagimla baktım bir damla kırmızılık bile gelmedi bat gününde yerleşme oluyor mu ki
Canım henüz hiç bişey yok gelen giden kanın ustunden yaklaşık 3.5 saat geçti sabaha kadar gelmezse gidip kan vericemBildiğim kadarıyla yerleşme kanaması 2 veya 4 gün kala oluyo ama döllenme gününe bağlı olarak Bata 1 gün kala da görülebiliyor öyle okumuştum nette
Aynen canım sen iyisi git bi kan ver bakalım ne çıkacak sonuç hayırlı haberlerle gel inşallahCanım henüz hiç bişey yok gelen giden kanın ustunden yaklaşık 3.5 saat geçti sabaha kadar gelmezse gidip kan vericem
bu dediğin erken gebelik belirtisi olabilir. Test zamanına kadar bekleyin benceBende lekelenme olmadı ama oturup kalkarken bir hafta boyunca kasığımda solda sancı oldu. Şu an göğüs uçlarım tatlı tatlı zonkluyor. Fakat dolgunlaşma yok.
İnşallah hayırlı haberler veririmbu dediğin erken gebelik belirtisi olabilir. Test zamanına kadar bekleyin bence
Canım naptın verdin mi kan ne çıktı sonucu yazamadım da biraz yoğundum merak ettim varmı hayırlı güzel haberlerCanım henüz hiç bişey yok gelen giden kanın ustunden yaklaşık 3.5 saat geçti sabaha kadar gelmezse gidip kan vericem
Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin ama gebelik testini biraz erken yapmışın sanırım çünkü eğer pozitif se sonuç Bat tarihinden 1 gün sonra çıkıyor idrar testinde inşallah güzel haberlerle gelirsinSelam benim de 7nisan çatlatma iğnesi 8.10 ilişki 11 i progestan a başladım vajnadan. 12. Gün sol kasığımda sancı başladı devam etti bir hafta sonra geçti. Döngüm 35 gün adet e 9 gün var iki gündür göğüs uçlarım acıyor , sol göğsüm batıyor . Başka bişi yok. Pazartesi idrar testi yaptım çatlatma iğnesi olanlarda pozitif çıkıyormuşya hormondan direk tek çizgi çıktı. Daha çok erkendi ama direk negatif diye düşünmedim.1 nisan da da HGS çekildim bu arada bişi çıkmadı. İnşallah hayırlı haber alırım.
Canım Afedersin Kanın rengi canlı kırmızı mı?Canım henüz hiç bişey yok gelen giden kanın ustunden yaklaşık 3.5 saat geçti sabaha kadar gelmezse gidip kan vericem
Kız.Bebeginizin cinsiyeti ne biseyi merak ediyorum da o yuzden sordum
Rabbim hayirli etsin. mide bulantilari cok fazla olunca cinsiyetin kiz olma ihtimali yukseliyormus o yuzden merak ettim
Canım evet öyle geldi sabaha kadar hiç bişey gelmedi kan vermeye gidemedim de sonra öğlen 1 gibi belimde bı yanma hissettim ve çok şiddetli karın ağrısıyla kanamam başladıCanım Afedersin Kanın rengi canlı kırmızı mı?
Canım sabah gidemedim kan vermeye öğlen saatlerinde belimde bı yanma hissettim şiddetli karın ağrısı başladı ve sonra kanamam başladıCanım naptın verdin mi kan ne çıktı sonucu yazamadım da biraz yoğundum merak ettim varmı hayırlı güzel haberler
Hadi ya üzüldüm şimdi neyse napalım kısmet bir daha ki aya inşallah Allah tez zamanda nasip etsinCanım sabah gidemedim kan vermeye öğlen saatlerinde belimde bı yanma hissettim şiddetli karın ağrısı başladı ve sonra kanamam başladı