Gebeliğe Hazırlık Hamilelik, Belirtiler, Nasıl anlaşılıyor ve neler yaşanıyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi Allah izin vermişse hiç bişey etki etmez muskayi zaten hamilelik boyunca takıyorsun sonra çıkarıp bebeğin 40 ı çıkana kadar takıyorsun bebeğe diye duydum anneden geçermiş zaten diye duydum
Anneden bebeğe geçtiğini bilmiyordum sizden öğrendim şimdi ama dediğiniz gibi eğer nasipse hiç bir şey olmaz Allahın izniyle vardır günü vakti

Ne güzel ya benim bi sorum olucak ben de düzensiz adete sahibim ben 31 martta adet oldum 7 nisan da adetim bitti o gece ilişki yaşadım 11 gün oldu suan göğüslerim acayip derecede şiş ve çok felaket agrıyor nedenini bilmiyorum fikriniz var mı

Merhaba benimde öyle adetime 3 gun var bir haftadır süren gogus agrim ve artan seffaf akintim var bu ay benimde gogus agrim erken başladı. Bilmiyorum umarim hepsi psikolojik değildir umarım hepimizin bebekleri olur

Merhaba benimde öyle adetime 3 gun var bir haftadır süren gogus agrim ve artan seffaf akintim var bu ay benimde gogus agrim erken başladı. Bilmiyorum umarim hepsi psikolojik değildir umarım hepimizin bebekleri olur
Kızları sanırım şu an ovülasyon döneminizdesiniz yani yumurtalarınızın en verimli olduğu dönem oluyo yani en yüksek hamile kalma şansınızın olduğu dönem keşke o dönemde benim belirtilerim de sizin kadar net olsa bende tam olarak hakim değilim bu döneme pek bilgim yok ama duyduğum ve okuduğum kadarıyla yaşadığınız şey ovülasyon belirtisi yani ilişkiye girmek için uygun günlerden birisi olarak biliyorum keşke bu kadar net belirti yaşasam çoktan bebeğim kucağımdaydı

Yumurtlama günün geçti değil mi ama şeffaf akıntı devam ediyor

Ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim gününü öğrenmiş oluyorsunuz insallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kasıklarımda ki his iğne batması gibiydi. Sanki birisi bi oraya bi buraya iğne batırıyordu yani onca zaman hiç yaşamadığım tuhaf belirgin bir histi.

Ümitlendirmek istemiyorum ama belirti olabilir. Durumunuzu takip edin ve adetiniz gecikirse test yapın.

Bu arada baya yorum yapılmış konuya ama hiç bildirim gelmediği için baya bir şey kaçırmışım

Beyaz akıntı yumurtlama belirtisi mi? Hamile kalındıysa idrar testinde kaç gün sonra çıkar?

Ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim gününü öğrenmiş oluyorsunuz insallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Haklısınız aslına ovülasyon testi kullanarak da günümü öğrenebilirim ama bu defa da kesinlikle o gün denemeliyiz diye kendimi şartlıyorum bu defa hem kendimi hem eşimi strese sokuyorum o zaman da stresten olmuyo bende artık akışına bıraktım saldım bütün ipleri ne zaman nasip olursa o zaman olsun dedim bakalım vardır belki bi nasibimiz bekliyorum olduğu gün burdayım hemen haber veririm Allah isteyen herkesin kucağını mis kokulu bir mucizeye doldursun inşallah hepimiz güzel haberler alırız belki bu ay kim bilir

Inşallah ne güzel olur ❤

Adetinizin bittiği gün hamile kalınması çok düşük günlerden 14.gün yumurtlama dönemi

Regli günüm.bugun olmadım sizce var mı ?? Ben çok silik te olsa gördüm sanki Eki Görüntüle 2830358
Vallaha canım pek bişey göremedim ben ama belki ben fotoğraftan baktığım için göremoyorumdur sen hayalet çizgiyi gördüysen yarın sabah bidaha yap testi istersen inşallah bebişindir o çizgi inşallah ben geldiiimm demiştir

Canım 3 test yaptım 3 ü de silik çıktı bunda biraz daha belirgin

Canım 3 test yaptım 3 ü de silik çıktı bunda biraz daha belirgin Eki Görüntüle 2830366
Gebelik idrara biraz daha geç yansıyo ya bende o yüzden dedim yarın sabah bidaha yap istersen diye daha belirgin olur belki daha da emin olursun dedim ama 3 testin 3ünde de varsa hayalet çizgi hayırlısı olsun diyelim o zaman çok sevindim senin adına darısı benim ve burda bekleyen sabırsız potansiyel anneciklerin başına

Yarın sabah kan vericem olmazsam inşallah size de bana da rabbim nasip eder hayırlı evlat Allah kimsenin kucağını boş birakmasin bununla sınamasın

Yarın sabah kan vericem olmazsam inşallah size de bana da rabbim nasip eder hayırlı evlat Allah kimsenin kucağını boş birakmasin bununla sınamasın
Amin canım Allah hiç bir kadını annelikle sınamasın her ya o tek çizgiyi görmek bir yerden sonra çok hayal yıkıldığı oluyo bütün umutları azalıyor insanın inşallah bu ay o çift çizgiyi görmek nasip olur ✌ sabırsızlıkla bekliyorum haberlerini kan tesisin sonucu çıkınca güzel haberlerini getir bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…