Değilse de napalım, önümüzde daha uzun yıllar var, bir gün olur mutlakaO kadar kötü hissediyorum ki... Takip edeceğim ama içimde en ufak bi umut kalmadı . aklımdan tamamen çıkarıp sadece dua edeceğim artık sonraki aylar için.
Çok teşekkür ederim senin güzel haberlerini bekliyorum ♥Değilse de napalım, önümüzde daha uzun yıllar var, bir gün olur mutlaka
İnşallah. Ben hâlâ bekliyorum senden.Çok teşekkür ederim senin güzel haberlerini bekliyorum ♥
İnş kalbindekidir, sonucu haber ver..Merhaba, çok sevindim sizin adınıza. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ben de 4 5aydır deniyorum ve sürekli hüsran. Hiç belirtim olmasa da acaba bu ay oldu mu diye ümitleniyorduk. Ama bu ay yaklaşık 7 8 gündür kasıklarımda hiç yaşamadığım bi ağrı/sancı/sızı/batma oldu. Son ilişkiden 4 5gün sonra bel ve kasık ağrıları ile başladı. Yatarken bacağıma vuran ağrılar. 1 2 gündür de sanki yumurtalıklarımda düzenli bi ağrı var. Özellikle oturup kalkarken sıkışıyor gibi. Adetime daha 7 8 gün var. Acaba diye düşünüyorum. Sizdeki bu kasık ağrıları tarif edebilir misiniz daha detaylı?
İnş miniktir. Sonucu haber ver.Yumurtlama dönemlerinde de şişiyormuş herhalde belki öyle olmuştur sizin de. Benim göğüsler normal halini yaşıyor. Bel ağrısı bende de var. Akıntı bir ara oldu hafif beyaza yakın sonra geçti. Şimdi de akıntım var gibi ama peçeteye gelen bişey yok.regl öncesi gibi hissediyorum.. olumsuz sonuçlanacak gibi. Benimki gerçekten psikolojik galiba
Siz herhalde günleri güzel değerlendirmesiniz. İnşallah sizinki pozitif çıkar
İnsAllah hamilesinizdir hayırlısıyla Benim adetim geciyo ama hiç belirtim yok bugünle beraber 4 gün gecikti amactest yspmaya korkuyorum normalde adete yakın goyuslerim sişerdi ama oda olmadı sadece sag goysumun ucu arada karincalaniyo o kadarOlur tabii mutlaka yazarım buraya.olumlu/olumsuz.. siz de yazın mutlaka her iki ihtimalde de. Valla bir an önce hafta ortası gelse de kurtulsak. Beklemek sonuçtan daha kötü yaher an bi belirti.. gerçi en büyük belirtilerim yok (baş dönmesi, mide bulantısı, göğüs..) niye bu kadar heyecanlandım bilmiyorum
Şimdi okudumbeklememe gerek kalmadı benim kırmızıları 3 gün erken gördümumutlar bidahaki aya kaldı artık aklımdan çıkarıp belirti aramamaya karar verdim insan üzülüyor çünkü . umarım senden güzel haberler gelir ♥
Valla regl belirtim de kalmadı şu an.İnsAllah hamilesinizdir hayırlısıyla Benim adetim geciyo ama hiç belirtim yok bugünle beraber 4 gün gecikti amactest yspmaya korkuyorum normalde adete yakın goyuslerim sişerdi ama oda olmadı sadece sag goysumun ucu arada karincalaniyo o kadar
Valla bakıyorum okuyorum belirti yaşayan çok belirtim yok o yüzden çok ümitli değilim hayırlısı olsun saldım artık bir buçuk seneyi geçti Rabbim ne zaman nasip ederseValla regl belirtim de kalmadı şu an.Bilmiyorm artık kısmet hayırlısı.. sizin gecikmiş 4 gün. Çok da ümitlenmeden yarın yapın bari. Merak ettim şimdi
Bu arkadaşı yerleşme kanaması olduğuna inanmak istiyorum. İnşallah öyledirŞimdi okudum
Yok arkadaş adet olmuşBu arkadaşı yerleşme kanaması olduğuna inanmak istiyorum. İnşallah öyledir
Merhaba. Ne oldu test yaptınız mı? Var mı bi gelişme?Valla bakıyorum okuyorum belirti yaşayan çok belirtim yok o yüzden çok ümitli değilim hayırlısı olsun saldım artık bir buçuk seneyi geçti Rabbim ne zaman nasip ederse(bu arada hayatımda bir kere bu ikinci adetimin bu kadar gecikmesi)
Üzmeyin kendinizi bende aynı durumdayım 5 gün geciktim ama ben zaten hep geçiriyorum 5 aydır her ay test yapıyorum bir umut hiç ikinci çizgiyi görmek nasip olmadı bu ay da baş dönmesi mide yanması ve bulantı yaşadım dedim ki bu ay tamam kesin ama dün gece bu saatlerde geldi benim reglim de yine hüsrana uğradım ama bu aydan çok ümitliydim eşimin anneannesi de koca kadın hurafeleri ile beni daha çok ümitlendirdi senin göz bebeklerin büyümüş gözlerin parlak telli telli olmuş sanki hamile gibisin dediYok arkadaş adet olmuş
Test yaptım negatif ama hala adette olmadımMerhaba. Ne oldu test yaptınız mı? Var mı bi gelişme?
Benim tıbbi bişey yok hocaya gittim ummusubyan dedi muskasini yaptiricam bakalım hamile kalmayı engelliyomus bide dusuk yaptiriyomus diye okudumÜzmeyin kendinizi bende aynı durumdayım 5 gün geciktim ama ben zaten hep geçiriyorum 5 aydır her ay test yapıyorum bir umut hiç ikinci çizgiyi görmek nasip olmadı bu ay da baş dönmesi mide yanması ve bulantı yaşadım dedim ki bu ay tamam kesin ama dün gece bu saatlerde geldi benim reglim de yine hüsrana uğradım ama bu aydan çok ümitliydim eşimin anneannesi de koca kadın hurafeleri ile beni daha çok ümitlendirdi senin göz bebeklerin büyümüş gözlerin parlak telli telli olmuş sanki hamile gibisin dedibeni bi heyecan aldı ama maalesef olmadı bizim de elbet bir nasibimiz vardır en doğru zamanda bize de nasip eder inşallah Allah Allah sorunsuz sağlıklı mucizelere nasip etsin bize inşallah bidahaki aya kısmet diyelim artık olursa haber verin de bana da umut olsun
Rabbim istegen herkese versin insAllah hayırlısıylaÜzmeyin kendinizi bende aynı durumdayım 5 gün geciktim ama ben zaten hep geçiriyorum 5 aydır her ay test yapıyorum bir umut hiç ikinci çizgiyi görmek nasip olmadı bu ay da baş dönmesi mide yanması ve bulantı yaşadım dedim ki bu ay tamam kesin ama dün gece bu saatlerde geldi benim reglim de yine hüsrana uğradım ama bu aydan çok ümitliydim eşimin anneannesi de koca kadın hurafeleri ile beni daha çok ümitlendirdi senin göz bebeklerin büyümüş gözlerin parlak telli telli olmuş sanki hamile gibisin dedibeni bi heyecan aldı ama maalesef olmadı bizim de elbet bir nasibimiz vardır en doğru zamanda bize de nasip eder inşallah Allah Allah sorunsuz sağlıklı mucizelere nasip etsin bize inşallah bidahaki aya kısmet diyelim artık olursa haber verin de bana da umut olsun
Hımm. Belki stresten gecikme oluyodur. 1 haftadan daha uzun sürerse bi doktora görünn mutlaka. Normalde de böyle gecikmeler yaşar mıydınız? Döngünüz kaç gün?Test yaptım negatif ama hala adette olmadım
Biliyorum o sübyan işini ya benim annemde de var keçi eti sütü peyniri yiyip içemiyo pek gece uykusuna boğuluyo yediğinde ama iki tane evladı var biri kız biri erkek işte ama sübyancı bebek düşürtmüyor diye Biliyorum ya sadece sübyan olan kadını erkek çocuğu yaşamazmış öyle demişti annem ama eskiden bi hocası varmış kızım sen hamilesin demiş daha annemin haberi yokmuş hamile olduğunda oğlun olcak senin ama yaşamaz sende sübyan var demiş ben sana şu falan okucam demiş de şimdi maşallahı var kardeşimin çok güzel de yaşıyo en pek inanmıyorum bu hoca muska işlere ama sen git yine de için rahat etsin yani kalbini karartma sübyan var diye nasipse alırsın kucağına sağlıkla inşallahBenim tıbbi bişey yok hocaya gittim ummusubyan dedi muskasini yaptiricam bakalım hamile kalmayı engelliyomus bide dusuk yaptiriyomus diye okudum
Tabi Allah izin vermişse hiç bişey etki etmez muskayi zaten hamilelik boyunca takıyorsun sonra çıkarıp bebeğin 40 ı çıkana kadar takıyorsun bebeğe diye duydum anneden geçermiş zaten diye duydumBiliyorum o sübyan işini ya benim annemde de var keçi eti sütü peyniri yiyip içemiyo pek gece uykusuna boğuluyo yediğinde ama iki tane evladı var biri kız biri erkek işte ama sübyancı bebek düşürtmüyor diye Biliyorum ya sadece sübyan olan kadını erkek çocuğu yaşamazmış öyle demişti annem ama eskiden bi hocası varmış kızım sen hamilesin demiş daha annemin haberi yokmuş hamile olduğunda oğlun olcak senin ama yaşamaz sende sübyan var demiş ben sana şu falan okucam demiş de şimdi maşallahı var kardeşimin çok güzel de yaşıyo en pek inanmıyorum bu hoca muska işlere ama sen git yine de için rahat etsin yani kalbini karartma sübyan var diye nasipse alırsın kucağına sağlıkla inşallah