Gebeliğe Hazırlık Hamilelik, Belirtiler, Nasıl anlaşılıyor ve neler yaşanıyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş kalbindekidir, sonucu haber ver..

İnş miniktir. Sonucu haber ver.

İnsAllah hamilesinizdir hayırlısıyla Benim adetim geciyo ama hiç belirtim yok bugünle beraber 4 gün gecikti amactest yspmaya korkuyorum normalde adete yakın goyuslerim sişerdi ama oda olmadı sadece sag goysumun ucu arada karincalaniyo o kadar

Valla regl belirtim de kalmadı şu an. Bilmiyorm artık kısmet hayırlısı.. sizin gecikmiş 4 gün. Çok da ümitlenmeden yarın yapın bari. Merak ettim şimdi

Valla regl belirtim de kalmadı şu an. Bilmiyorm artık kısmet hayırlısı.. sizin gecikmiş 4 gün. Çok da ümitlenmeden yarın yapın bari. Merak ettim şimdi
Valla bakıyorum okuyorum belirti yaşayan çok belirtim yok o yüzden çok ümitli değilim hayırlısı olsun saldım artık bir buçuk seneyi geçti Rabbim ne zaman nasip ederse(bu arada hayatımda bir kere bu ikinci adetimin bu kadar gecikmesi)

Merhaba. Ne oldu test yaptınız mı? Var mı bi gelişme?

Yok arkadaş adet olmuş
Üzmeyin kendinizi bende aynı durumdayım 5 gün geciktim ama ben zaten hep geçiriyorum 5 aydır her ay test yapıyorum bir umut hiç ikinci çizgiyi görmek nasip olmadı bu ay da baş dönmesi mide yanması ve bulantı yaşadım dedim ki bu ay tamam kesin ama dün gece bu saatlerde geldi benim reglim de yine hüsrana uğradım ama bu aydan çok ümitliydim eşimin anneannesi de koca kadın hurafeleri ile beni daha çok ümitlendirdi senin göz bebeklerin büyümüş gözlerin parlak telli telli olmuş sanki hamile gibisin dedi beni bi heyecan aldı ama maalesef olmadı bizim de elbet bir nasibimiz vardır en doğru zamanda bize de nasip eder inşallah Allah Allah sorunsuz sağlıklı mucizelere nasip etsin bize inşallah bidahaki aya kısmet diyelim artık olursa haber verin de bana da umut olsun

Benim tıbbi bişey yok hocaya gittim ummusubyan dedi muskasini yaptiricam bakalım hamile kalmayı engelliyomus bide dusuk yaptiriyomus diye okudum

Rabbim istegen herkese versin insAllah hayırlısıyla

Benim tıbbi bişey yok hocaya gittim ummusubyan dedi muskasini yaptiricam bakalım hamile kalmayı engelliyomus bide dusuk yaptiriyomus diye okudum
Biliyorum o sübyan işini ya benim annemde de var keçi eti sütü peyniri yiyip içemiyo pek gece uykusuna boğuluyo yediğinde ama iki tane evladı var biri kız biri erkek işte ama sübyancı bebek düşürtmüyor diye Biliyorum ya sadece sübyan olan kadını erkek çocuğu yaşamazmış öyle demişti annem ama eskiden bi hocası varmış kızım sen hamilesin demiş daha annemin haberi yokmuş hamile olduğunda oğlun olcak senin ama yaşamaz sende sübyan var demiş ben sana şu falan okucam demiş de şimdi maşallahı var kardeşimin çok güzel de yaşıyo en pek inanmıyorum bu hoca muska işlere ama sen git yine de için rahat etsin yani kalbini karartma sübyan var diye nasipse alırsın kucağına sağlıkla inşallah

Tabi Allah izin vermişse hiç bişey etki etmez muskayi zaten hamilelik boyunca takıyorsun sonra çıkarıp bebeğin 40 ı çıkana kadar takıyorsun bebeğe diye duydum anneden geçermiş zaten diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…