- 29 Ocak 2018
- 381
- 214
- 33
- 30
Canim gecmis olsun benimde basimdan bi ddusuk gecti maalesef bat 12 mart insallah bu defa olur rabbim herkese nasip etsinAralık 5 te 5 haftalık düşük yaptım.kürtaj olmadım kanamayla atıldı. İlk adetimi ocakta beklediğim tarihte oldum. İkinci adetim 11 gün gecikti. Hamilelik için ümitlendim fakat 11 gün sonunda adet oldum. Düşükten sonraki 3. Adetim mart 20 de olacak. Hamilelik çok istiyorum sizce bu ay olur mu. Hiç korunmadık düşükten sonra.. adet takvimine göre yumurtlama dönemim iki gün sonra başlıyormuş. Sizce ne yapmalıyım önerisi olan ya da düşükten iki ay sonra hamile kalan var mı.
Evet farklı geldi bana da ve 10 gün öncesinden dolgunlaşmazdı kesinlikle. İnşallah dediğin gibidir canımAmin inşallah canım.
Bence kesinlikle göğüste dolgulaşma ve ağrı varsa kesin hamilesin çünkü bu adete yakın olan göğüs hasaslaşmasına banzemiyor.
Canım senin düşüklerinin sebebine ne dendi ? Benim sebep pıhtılaşma.canım bende 6 düşük yaşadım ama tüm düşüklerimde kürtaj yaptılar içinde parça kalmasın diye. çok pişmanım keşke dinlemeseydim doktorları doğal düşük en güzeliymiş boşuna yaraladılar rahmimi. peki düşük olunca ne oldu yani kanaman nasıl kaç gün sürdü? adetin zamanındamı geldi
canım ne genetik bişey çıktı ne pıhtılaşma nede eşimde bi sorun çıkmıyo. sadece bende rahim kalınlaşmaması sorunu var tutunma için en az 7mm gerekirken benim doğal 5.5-6 mm de kalıyor. son 3 gebeliğimde 4*1 sondan 2.de 6*1 en sonundada 8*1 estrofem kullandım. ama en fazla 8 mm kalınlaştı. ve yine olmalı tutunamadı bebeklerim. en iyi hastanelere en iyi doktorlara gittik(ki durumunuz olmadığı halde) ama bu kalınlaşma işini çözemedik laporoskopi ve histroskopide oldum onlarda bırak kalınlaştırmayı yapışıklık bıraktılar.birde güde 4 estrofemden fazlası rahimle bebek arasındaki tutunma iletişiminide bozar ama ya hep ya hiç denicez dediler. deneme tahtasına döndüm.bi ümit ne deseler yaptım. bu ayımda çöp oldu femarakullandım oda tutmadı. ama bu adetimden sonra hiçbir ilaç kullanmadan 3-4 ay denicem dayanamadığım andada yine tüp bebeğe dönücem ki daha önce 3 kez tüp yaptık 2 si tutmadı biride düştü. sanırım ben birinin ahını aldım ama düşün düşün bulamıyorum. bu kadar talihsizlik olmaz.Canım senin düşüklerinin sebebine ne dendi ?
Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıklı bir bebeğin olur kısa zamanda. Ah aldım diye düşünme, benim ahımı aşanlar güllük gülistanlık yaşamaya devam ediyor.canım ne genetik bişey çıktı ne pıhtılaşma nede eşimde bi sorun çıkmıyo. sadece bende rahim kalınlaşmaması sorunu var tutunma için en az 7mm gerekirken benim doğal 5.5-6 mm de kalıyor. son 3 gebeliğimde 4*1 sondan 2.de 6*1 en sonundada 8*1 estrofem kullandım. ama en fazla 8 mm kalınlaştı. ve yine olmalı tutunamadı bebeklerim. en iyi hastanelere en iyi doktorlara gittik(ki durumunuz olmadığı halde) ama bu kalınlaşma işini çözemedik laporoskopi ve histroskopide oldum onlarda bırak kalınlaştırmayı yapışıklık bıraktılar.birde güde 4 estrofemden fazlası rahimle bebek arasındaki tutunma iletişiminide bozar ama ya hep ya hiç denicez dediler. deneme tahtasına döndüm.bi ümit ne deseler yaptım. bu ayımda çöp oldu femarakullandım oda tutmadı. ama bu adetimden sonra hiçbir ilaç kullanmadan 3-4 ay denicem dayanamadığım andada yine tüp bebeğe dönücem ki daha önce 3 kez tüp yaptık 2 si tutmadı biride düştü. sanırım ben birinin ahını aldım ama düşün düşün bulamıyorum. bu kadar talihsizlik olmaz.
Benim de bat 20 ben de bekliyorum. Sen ben zaman kimyasal gebelik geçirdin. benim düşükten önce yumurtlama tarihinden başlayıp hep devam etmişti. Belki senin de öyledirMerhaba kızlar bat 20 mart 1 kimyasal gebelik geçridim onda bir 12 gün önce falan belirtileirm çok vardı özelikle göğüste dolgunluk ucları dokınunca çok ağrıyırdu şuan 9 gün var ve galiba bu ay da olmadı :))
Rabbim isteyen herkese bebeşiler tez zamanda nasip etsin.
Bu kez olur umarımİnşallah canım. Biri kürtaj oldu diğeri kendisi düştü.
Kesinlikle öyle benim de farklı bir agrısı sızısı olmuştu adet dönemindekine benzemiyorduAmin inşallah canım.
Bence kesinlikle göğüste dolgulaşma ve ağrı varsa kesin hamilesin çünkü bu adete yakın olan göğüs hasaslaşmasına banzemiyor.
teşekkür ederim inşallah bu ay olur senin de. Bat yarın desene test yapsan çıkar aslında. Benim daha 8-9 gün var.Canim gecmis olsun benimde basimdan bi ddusuk gecti maalesef bat 12 mart insallah bu defa olur rabbim herkese nasip etsin
Benim düşükte de öyle olmuştu. Normal adet sürem kadar sürmüştü sadece adetten daha az oldu kanamam. Ondan sonra adetimi tam tarihinde 5 ocakta oldum. Şubat 4 ye olmam gerekirken 15 şubatta adet oldum. Bu ay ben olur bilmiyorum. Belki tutarsa hamile olurum tutmazsa normal tarihte adet olur muyum gecikir mi bilmiyorum. Ovulasyon testi yapmadım adet programına göre yumurtlama dönemine baktım ne kadar doğrudurHaklısın ya kürtaj çok zor bir şey Allah tekrar göstermesin canım bayağı olmuş senin . Hamile olduğumu öğrendim adetten 3gün önce falandı . Adet gününden 9 gün sonra kanama gelmeye başladı. 8 gün yoğun bir şekilde sürdü kanama.
Ben ocak 18de kimyasal gebelik geçirdim adet düzenim de bir değişiklik olmadı şubatta da bekledim ama olmadı bu ay çok istiyorum ama gabila bu ay da olmadı yumurtalama günüm de 5 marttı canım daha 7 gün geçti üstünden hafif bel ağrılarım mide ekşimesi dışında bişey yokBenim de bat 20 ben de bekliyorum. Sen ben zaman kimyasal gebelik geçirdin. benim düşükten önce yumurtlama tarihinden başlayıp hep devam etmişti. Belki senin de öyledir
İşte o belirtiyi yaşamıyorum olmayınca da umutsuzluğa kapılıyorum :/Kesinlikle öyle benim de farklı bir agrısı sızısı olmuştu adet dönemindekine benzemiyordu
Bazıları adet dönemi geçene kadar hiç belirti yaşamıyormuş bel ağrısı ve mide ekşimesi belirtiler arasında olabilir. Bende de çok yol ama kasık ağrım var bacağımda acıyor. Sivilce çıktı hiç bu zamanda çıkmazdı. Bir kaç gün baş dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı yaşadım sonra geçti gibi. Bunları ben düşük yapmadan önceki belirtilerime benzettiği için umutlandım. Ama şimdi de umudum gitti sanki boşuna hevesleniyormuş gibiyim. Bekleyelim bakalım zaten ikimizde ayın 20 sini bekleyeceğiz inşallah sen de ben de bekleyen herkes karşılığını alır. Kimyayla gebelik diğer düşük ve kürtaj gibi olmuyro sanırımBen ocak 18de kimyasal gebelik geçirdim adet düzenim de bir değişiklik olmadı şubatta da bekledim ama olmadı bu ay çok istiyorum ama gabila bu ay da olmadı yumurtalama günüm de 5 marttı canım daha 7 gün geçti üstünden hafif bel ağrılarım mide ekşimesi dışında bişey yok
İşte canım benim adetime 12 gün falan vardı kimyasal olan gebeliğimde hissetim belirtileri bu ay da sadece göğüs ağrım yok diğer türlü diğer belirtileri yaşıyorım umut oluyor bana sonra dediğin gibi bende birden umutsuzlaşıyorum Rabbim inşallah ikimize ve burda isteyen herkese nasip etsin hamilelik, sağlıklı bebişler. 3 gün önce hafif baş dönmeleri yarım saat boyunca hissetim, kasıklarım da ağrı, mide bulantılatı özllikle dün çok hissetim inşallah psikolojik değildir :))Bazıları adet dönemi geçene kadar hiç belirti yaşamıyormuş bel ağrısı ve mide ekşimesi belirtiler arasında olabilir. Bende de çok yol ama kasık ağrım var bacağımda acıyor. Sivilce çıktı hiç bu zamanda çıkmazdı. Bir kaç gün baş dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı yaşadım sonra geçti gibi. Bunları ben düşük yapmadan önceki belirtilerime benzettiği için umutlandım. Ama şimdi de umudum gitti sanki boşuna hevesleniyormuş gibiyim. Bekleyelim bakalım zaten ikimizde ayın 20 sini bekleyeceğiz inşallah sen de ben de bekleyen herkes karşılığını alır. Kimyayla gebelik diğer düşük ve kürtaj gibi olmuyro sanırım
Benim bat 17 Mart, nasıl sabredicem bilmiyorum. Bat'tan bir hafta önce başlayan kaşık ağrısı da belirti midir acaba, böyle hafif sızı şeklinde, başta seğirmelerle başladı.Bazıları adet dönemi geçene kadar hiç belirti yaşamıyormuş bel ağrısı ve mide ekşimesi belirtiler arasında olabilir. Bende de çok yol ama kasık ağrım var bacağımda acıyor. Sivilce çıktı hiç bu zamanda çıkmazdı. Bir kaç gün baş dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı yaşadım sonra geçti gibi. Bunları ben düşük yapmadan önceki belirtilerime benzettiği için umutlandım. Ama şimdi de umudum gitti sanki boşuna hevesleniyormuş gibiyim. Bekleyelim bakalım zaten ikimizde ayın 20 sini bekleyeceğiz inşallah sen de ben de bekleyen herkes karşılığını alır. Kimyayla gebelik diğer düşük ve kürtaj gibi olmuyro sanırım
İnşallah psikolojik değildir aynı bende de oldu bakalım heyecanla bekliyorum kendimi de sizinkini de :)İşte canım benim adetime 12 gün falan vardı kimyasal olan gebeliğimde hissetim belirtileri bu ay da sadece göğüs ağrım yok diğer türlü diğer belirtileri yaşıyorım umut oluyor bana sonra dediğin gibi bende birden umutsuzlaşıyorum Rabbim inşallah ikimize ve burda isteyen herkese nasip etsin hamilelik, sağlıklı bebişler. 3 gün önce hafif baş dönmeleri yarım saat boyunca hissetim, kasıklarım da ağrı, mide bulantılatı özllikle dün çok hissetim inşallah psikolojik değildir :))
Olabilir bence ama tabi ki adet öncesi agrı mı yoksa farklı bir agrı mı sen daha iyi hissedersin. Şu günler çabucak geçse de öğrensek belirsizlik çok kötüBenim bat 17 Mart, nasıl sabredicem bilmiyorum. Bat'tan bir hafta önce başlayan kaşık ağrısı da belirti midir acaba, böyle hafif sızı şeklinde, başta seğirmelerle başladı.
Aynen ben de öyle valla agrı sızı bittiği an boşuna heveslendim diye üzülüyorumİşte o belirtiyi yaşamıyorum olmayınca da umutsuzluğa kapılıyorum :/
İnşallah canım iletişimde kalalım burda konuşmak iyi geliyor en azından fikir alıyoruz birbirmizden:))İnşallah psikolojik değildir aynı bende de oldu bakalım heyecanla bekliyorum kendimi de sizinkini de :)
Ben bu ay başladım folik asite, 3 ağdır korunmuyoruz, bu ay hamile kaldıysam folik asitim yetersiz mi olur ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?