İnşllah olur ya çok şükür annelik duygusunu da tatmışsın bizlerde yaşarız inşllah :)
Amin Allah razı olsun canım yaCookk şükür hamd olsun ne kadar sukur etsem az, iki sene her ay aglardim.. Sizleri çok iyi anlıyorum, hayirli zamanda sizlerinde olur inşallah Allahim aratmadan nasip etsin
Kızlar adetime 1 hafta var ara sıra karnıma ağrılar girip çıkıyor bide ateşim yüksek adet belirtisi mi ki ya offf
Malesef bugün adet oldumAdet olmadan umut kesilmez bakalım canım belki geç döllenmedir kasık ağrısı bende de var hamilelik belirtisi bu
Ya canını sıkma önümüzdeki ay nasip inşallahMalesef bugün adet oldum
İnşallah dua edin olur umarım bir daha ki ayYa canını sıkma önümüzdeki ay nasip inşallah
Tabi inşallah sende fazla stres yapma kuzum yaİnşallah dua edin olur umarım bir daha ki ay
İnşallah yapmam hayırlısı olsun :)Tabi inşallah sende fazla stres yapma kuzum ya
Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?
Ama doktor gelmene gerek yok dedi ondan kafam karıştı. Ay bi de her test para özelde 41 tl kan testi.gideyim mi tekrardan sizce hemenümitlen tabiiii ,
hayırlı olsun inşallahhh, 2 gun sonra tekrarla testini , artışa göre devam edersin
Ama doktor gelmene gerek yok dedi ondan kafam karıştı. Ay bi de her test para özelde 41 tl kan testi.gideyim mi tekrardan sizce hemen
Özel é devam ederim sanırım bi adet gunu gelsin de haftaya pazartesi giderim sanırımevet haklısın canım herşey para olmuş ,
o zaman 1 hafta bekle istersen , ,
hangi dr devam edeceksin , devletmi özel mi
ağır kaldırma temizlik yapma yorulma ilişkiye girme , gunun geçene kadar bekle biraz canım ,Özel é devam ederim sanırım bi adet gunu gelsin de haftaya pazartesi giderim sanırım
İlişki ne alaka peki onu anlamadım canımağır kaldırma temizlik yapma yorulma ilişkiye girme , gunun geçene kadar bekle biraz canım ,
İlişki ne alaka peki onu anlamadım canım
Ay tamam canım iyiki söyledin ya bilmiyorum ki böyle şeyleri. Teşekkür ederim.erken gebelik testi alsam acaba çıkar mı kio daha kan pıhtısı , ve dikkat etmen lazım ,
bana dr kalp atısına kadar yasak verirdi , genede sen bilirsin tabikiii ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?