Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bekleyen Bat mart 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 1 hafta var ara sıra karnıma ağrılar girip çıkıyor bide ateşim yüksek adet belirtisi mi ki ya offf

İnşllah olur ya çok şükür annelik duygusunu da tatmışsın bizlerde yaşarız inşllah :)

Cookk şükür hamd olsun ne kadar sukur etsem az, iki sene her ay aglardim.. Sizleri çok iyi anlıyorum, hayirli zamanda sizlerinde olur inşallah Allahim aratmadan nasip etsin

Cookk şükür hamd olsun ne kadar sukur etsem az, iki sene her ay aglardim.. Sizleri çok iyi anlıyorum, hayirli zamanda sizlerinde olur inşallah Allahim aratmadan nasip etsin
Amin Allah razı olsun canım ya

Kızlar adetime 1 hafta var ara sıra karnıma ağrılar girip çıkıyor bide ateşim yüksek adet belirtisi mi ki ya offf

Psikolojik olabilir canım üç gün oldu geçeli hala adet olmadım ve çok ates basıyor test yaptım ama anlamadim ya cook cok silik gözüküyor dikkatli bakinca ama emin olamadim bekliyorum adet olmayi ama yok :/

Merhabalar bugün test yapıldı hcg 14 çıktı ama adet günume daha 5 gün var. Doktor bekleyelim adet gününü dedi.sizce umitlenmeli miyim?

ümitlen tabiiii ,

hayırlı olsun inşallahhh, 2 gun sonra tekrarla testini , artışa göre devam edersin
Ama doktor gelmene gerek yok dedi ondan kafam karıştı. Ay bi de her test para özelde 41 tl kan testi.gideyim mi tekrardan sizce hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…