Ben alıp başlayayım şimdiden ya önemli tabi kifolik asit mutlaka kullan zaten o hamile kalmadan önce başlanıyor bebekte zeka geriliğini falan önlemek için kullanıyoruz en çok
Bana da öyle gelmeye başladı gerçekten evet bir daha ki aya inşallah olurÜzülme canım nasip önümüzdeki aya :))
Ben yaşadığımız bu belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum artık
İnsallah canim darısıi isteyen herkesehayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle inşallah
Amin insallah canim allahh herşeyin hayirlisini nasip etsinHayırlı uğuurlu olsun rabbim tamamın erdirsin canım ne mutlu sana darısı başımıza
Amin insallah canim dua edin bana inan sizde duamdasiniz allahh herkese nasip etsinÇok sevindim amin inşallah kucagına almayı nasip etsin
Canim umudunu sakin kaybetme allahim herkese versin eger benim gercekten dogruysa sogan kuru vesilesiyle oldu hemde tek denemeyle insallah kandad cikar hemen yazarimBen hiç araştırmadım kür ya da ben iyi gelir hiç bilmiyorum. Bir faydası oluyorsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Folik asit duydum tek ben onu alayım diyorum ben de. İncir iyi geliyorsa incir de tüketirim. İnşallah senin de olur kısa zamanda beklemek ve olmadığını görmek zor
İNŞallah eğer ondan dolayıysa ben de denerim :)Canim umudunu sakin kaybetme allahim herkese versin eger benim gercekten dogruysa sogan kuru vesilesiyle oldu hemde tek denemeyle insallah kandad cikar hemen yazarim
Allah razı olsun inşallah senin sen kanda çıkar ve hamilelik güzel geçer sagolasın :)Amin insallah canim dua edin bana inan sizde duamdasiniz allahh herkese nasip etsin
Allah hepimizden razi olsun kan verdim canim 4 haftalikmis allah saglikla kucacağımıza almayi nasip etsin allah isteyenlerede nasip etsinAllah razı olsun inşallah senin sen kanda çıkar ve hamilelik güzel geçer sagolasın :)
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin canım ınşallah sanaAllah hepimizden razi olsun kan verdim canim 4 haftalikmis allah saglikla kucacağımıza almayi nasip etsin allah isteyenlerede nasip etsin
Amin canim cok sağol benim kasiklarimda agri sirtimda agri goguslerim aciyodu baş ağrısı falann derken neredeyse butun herseyi yaşadım mide bulantısı disindaRabbim sağlıklı gebelik nasip etsin canım ınşallah sana
Belirtilerin varmıydı öğrenmeden önce
Canım benim de göğüslerim dışında kasıkta ağrı karnımın altında ağrı sırt ağrısı hafif mide bulantıları var adetime de 4 gün var acaba hamilelik olabilir miAmin canim cok sağol benim kasiklarimda agri sirtimda agri goguslerim aciyodu baş ağrısı falann derken neredeyse butun herseyi yaşadım mide bulantısı disinda
Bilmiyorum ki canim imsallah oyledir hayirli haber verirsin bi idrar yap istersen merakini gidermiş olursunCanım benim de göğüslerim dışında kasıkta ağrı karnımın altında ağrı sırt ağrısı hafif mide bulantıları var adetime de 4 gün var acaba hamilelik olabilir mi
Dene canim nasibin varsa olur zatenİNŞallah eğer ondan dolayıysa ben de denerim :)
inşallah negatif görmemBilmiyorum ki canim imsallah oyledir hayirli haber verirsin bi idrar yap istersen merakini gidermiş olursun
insallah caniminşallah negatif görmem
Canım yaptım testi çok az silik çizgi çıktıİ s
insallah canim
O zaman hemen yarin kan testine insallah vardırCanım yaptım testi çok az silik çizgi çıktı
Pazartesi yapicam yoksa sonra düşük kan değeri çıkoyorO zaman hemen yarin kan testine insallah vardır
yap canim mutlu haberlele gel insallahPazartesi yapicam yoksa sonra düşük kan değeri çıkoyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?