Hamileliğinizi öğrenseniz ilk alacağınız şey ne olurdu/oldu?

Bilinc altı oluşuyor cnm çok istıyorsun ya hayırlısı olsun bu ay olsun inş:dua:
Bugün çatlatma iğnesinden sonra 10.günüm test yaptı im poxitif inşallah kanda da çıkarda p.tesi kesin sonuç alırım

Pembe kalplo bebe esofmani almistim ilk ama malesef evde giydircem bebis erkekmis
İçinde kalmamış ne güzel :KK28:Daha çok küçük olduğu için farketmıyor aslında bende birseyi cok begenırsem alırdım içimde kalmaz evde giydirmek diye birsey var iyi fikir:KK48::KK8:

Bugün çatlatma iğnesinden sonra 10.günüm test yaptı im poxitif inşallah kanda da çıkarda p.tesi kesin sonuç alırım
Sevindim Rabiş hadi bakalım bu ay gönlüne göre olur inşallah ocak subat anneleri 2018 konusuna yorum yapabılırsın gebelığini yazarsın:KK8:

Sevindim Rabiş hadi bakalım bu ay gönlüne göre olur inşallah ocak subat anneleri 2018 konusuna yorum yapabılırsın gebelığini yazarsın:KK8:
Ay inşallaaahhh p.tesi kan testi yaptırayım bir kesin iyice öğreneyim iniallah

Zaten 3 4 aya kadar karin cok belli olmuyor. Kendi kiyafetlerinle gezebiliyorsun ancak sonraki aylarda kiyafet alisverisi yaparim ben. Simdiden bilemiyorum kilom gobegim nasil olur.
Bebegin cinsiyeti belli olmadan kiyafette alamicama gore en mantiklisi bez:rapci:
Allahım versinde hayırlısından bezdiydi emzikti biberondu dolduralım evi :D

Ay canım benim inşallah ham
Ay inşallah hamilesindir sanırım hiç konusmadik seninle ama ortak yazdgmz topikler var onlardan az çok takipteyim seni ;)

Amin canm gelsin masraflar :dua: allah hayırlısıyla nasıp eder insallah şimdiden bezleri biberonları incelemedeyim bakalım önce ne alırım o heycanı yaşarsam:21:

Ay canım benim inşallah ham

Ay inşallah hamilesindir sanırım hiç konusmadik seninle ama ortak yazdgmz topikler var onlardan az çok takipteyim seni :KK66:
Ben nickini görmedim heralde tam hatırlayamadım.

Şimdi tanışnış oldul tatlım , allaha şükür bebişime kavuştum sanırıö rabbime binkez hamdolsun benimde yüzümü güldürdü.Darısı isteyen, olmayan,çabalayan herkeze nasip olsun çok güzel bir duygu :))

Ben nickini görmedim heralde tam hatırlayamadım.

Şimdi tanışnış oldul tatlım , allaha şükür bebişime kavuştum sanırıö rabbime binkez hamdolsun benimde yüzümü güldürdü.Darısı isteyen, olmayan,çabalayan herkeze nasip olsun çok güzel bir duygu :))[/QUO. 2017 de bebeğinin geleceği ni umutla bekleyenler topiginde gormustum sanırım memnun oldum burada .bebeğin de hayirli olsun sağlıkla doğsun inşallah çok sevindim adına. Allah mutluluğunu daim etsin Rabbim bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin

Cinsiyeti öğrendiğim gün eşim ultrasonda ilk defa bebegimizi gormüştü. Çalıştığı için hep tek giderdim hastaneye. Bir hevesle bunları aldık. Ben daha sonra pembe bir biberon aldım. Şimdilik sadece bunlar var :)

Eklentiler

• 20170506_180427-1.jpg
    20170506_180427-1.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 36
  • 20170506_180343-1.jpg
    20170506_180343-1.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 47
Cinsiyeti öğrendiğim gün eşim ultrasonda ilk defa bebegimizi gormüştü. Çalıştığı için hep tek giderdim hastaneye. Bir hevesle bunları aldık. Ben daha sonra pembe bir biberon aldım. Şimdilik sadece bunlar var :)
maşallah mınık mınık patıklerı gule gule kullan:KK200:

İlk bebeğime hamile olduğumu öğrenip, sevdiklerime açıkladıktan sonra onların tavsiyesiyle deli gibi zıbın almaya başlamıştım. :) Sonra minicik tatlış bir ayakkabı almıştım. Hala bakmaya dahi kıyamıyorum, kardeşi giyiyor. :) Allahım herkese nasip etsin, tüm kızların bebişleri olsun. :)

İlk bebeğime hamile olduğumu öğrenip, sevdiklerime açıkladıktan sonra onların tavsiyesiyle deli gibi zıbın almaya başlamıştım. :) Sonra minicik tatlış bir ayakkabı almıştım. Hala bakmaya dahi kıyamıyorum, kardeşi giyiyor. :) Allahım herkese nasip etsin, tüm kızların bebişleri olsun. :)
İkisini bir stokta cıkarmıssın masallah kardesede kısmetmiş Zıbın stogu yapman işe yaramıs bez değişirtirir gibi zıbında değiştirsen olurmus :halay:

Biz daha hiç bir şey almadık :) annem sağolsun bize bırakmıyor bu işi :D söylediğimiz günden beri bezinden tut zıbınına kadar her şeyi alıyor :D onlar bizden daha heyecanlı ilk torun olunca :))

Kimi torunlar bu konuda cok sanslı maşşallah Allah herkese öyle nasıp etsın
Biz daha hiç bir şey almadık :) annem sağolsun bize bırakmıyor bu işi :KK70: söylediğimiz günden beri bezinden tut zıbınına kadar her şeyi alıyor :KK70: onlar bizden daha heyecanlı ilk torun olunca :))

Back