Hamileliğinizi öğrenseniz ilk alacağınız şey ne olurdu/oldu?

Bir cift pembe patik alip totem yapmak olurdu olsaydiiii....:KK51: keske olsa pembe mavi farketmezdi ama :KK42:
Benım ceyızde pembe kucuk yelek bulmustum annem zamanında ormus koymus kayınvalıdemde allah sıze de kız nasıp etsn ay Allah soylettı demısti valla totem olr mu bılemıyorum bende ogrendıgım gun nerde birsey begenırsem alırım buraya da fotosunu paylascam ıns cnm Allah gonlune gore nasıp etsn :KK200:

Biz nişanlı iken almaya baslamistik. 3 tane zibin
taraftar ayakkabi evlenince normal ayakkabi hirka ama henüz bebegimiz olmadi evleneli 1 bucuk yıl oldu hayırlısı insallah

Ben birşey almadım ama bi hevesle patik örmüştüm bide yelek giydirmek nasip olmadı inşallah birdahaki sefere Allah giydirmeyi nasip eder

Ben birşey almadım ama bi hevesle patik örmüştüm bide yelek giydirmek nasip olmadı inşallah birdahaki sefere Allah giydirmeyi nasip eder
ınsallah cnm bırdahakı sefere nasıp olur.sımdıden bı yelegı bı patıgı olmus karlı çıkacak desene bıdahakınde farklı bırsey alıp koyarsınHoppa

Bez almak Pekde mantıklı değilmiş ya bebeğe alerji yapıyormuş mesela bez mapicaz o zaman stoklari:KK48:

Aynen evlenmeden simdide 1 yılki geçti buçuk oldu herşeyi hazır gibi kıyafet olarak ama bebis yok kismet
Rabbim en kısa zamanda size tüm isyenelere ve bana hayırlı bebisler naip etsin benimde henüz ortada bisey yok ama alışveriş sitelerinden kendimi alamıyorum almıyorum henüz ama araştırıyorum :)

Aynen kızlar bende bakip araştırıyorum bi cok guzel kiyafet emzik goruyorum nereye gtsem mutlaka karsima cikiyor o derece yanı hamile oldugumu ogrendgm gun bi kac seyi dayanamayip unisex alabilirim napalım yani dikkat ettimde cogu sey pembe mavi :işsiz:

Ben iç çamaşırı alcam, kayınvalideciğim ilk önce don alınır don alırsan bebek donanır yani kısmeti çok olur der :KK53:

Ben iç çamaşırı alcam, kayınvalideciğim ilk önce don alınır don alırsan bebek donanır yani kısmeti çok olur der :KK53:
:KK48:Bebek donumu kendine mi ? Aslinda güzel bi renk gecelik lohusa takimida dusunulebilir sonralari bi kac takim eklenebilir hepsini bi anda almaktansa

Aliexpressden siparişlerw başlarım, çocuk doğana kadar anca gelir :KK70:

Aliexpressden siparişlerw başlarım, çocuk doğana kadar anca gelir :KK70:
Cok güzel patikler uyku tulumlari var orada ya bi ara bakmistim bende dusunuyorum en gec 1bucuk 2ayda geliyor babama olta misina almiştik:KK53:

Yok kız bebek donu :KK48:beyaz küçük bi külotcuk:p
minik poposuna,eskiden bezın uzerıne gıydırılırdı don sımdı sadece bez kullanılıyor bakıyorumda kulot corap yada alt takımı gıydırıyorlar dırek,bezler dona golge dusurdu :KK8:

Allah nasip eder ins cnm bicok sey aradan cikarmissin duz renkler sade renkler mi aldin kiyafet olarak
Hem Kiz hem erkek ayrı ayrı aldım hisuma giden sadece hirkalarini ve yeleklerini annem ikisinin de giyebileceği renkte yaptı canim

Rabbim en kısa zamanda size tüm isyenelere ve bana hayırlı bebisler naip etsin benimde henüz ortada bisey yok ama alışveriş sitelerinden kendimi alamıyorum almıyorum henüz ama araştırıyorum :)
Bende magzalara gidince hep kendimi bebek reyonunda buluyorum esimde doğdu giyeceği yok yavrumuzun yazık alalım diye dalga geçiyor.Inşallah hayırlı evlatlarımız olur kısa zamanda canlar.

minik poposuna,eskiden bezın uzerıne gıydırılırdı don sımdı sadece bez kullanılıyor bakıyorumda kulot corap yada alt takımı gıydırıyorlar dırek,bezler dona golge dusurdu :KK8:
Aaah ah bi düşse anneciginin karnına, anneciği onun minnak popişine don diker kendi elleriyle ah:KK68:

Esim oglan olursa birsey almam diyor, abisinin kiyafetlerini giysin diye :( ben Yenidoğan kiyafetlerini ise ozel sakliyorum kokulari dursun diye. O yuzden yenidogana yonelik alim yapmam lazim. Kiz olursa cicekli falan bir elbise alirim sanirim :-)

Back