- Emoji Skoru
- 1.896
- Puanlar
- 658
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alemsin kisss ama iyi fikirmis ıslak mendil falan da almak lazımBen hiçbir sey almadım henüz. Zaten cok erken. 3ay dolunca insan daha rahat olur.
Ondan sonra da bebek bezi doldurmayi düşünüyorum evi :)
Zaten 3 4 aya kadar karin cok belli olmuyor. Kendi kiyafetlerinle gezebiliyorsun ancak sonraki aylarda kiyafet alisverisi yaparim ben. Simdiden bilemiyorum kilom gobegim nasil olur.Alemsin kisss ama iyi fikirmis ıslak mendil falan da almak lazım
Aslında bazı bebeklerin kilosuna gorede değişebilir numaraları her boydan 2 paket nasıl olsa kullanacak hemde zam gelmedenZaten 3 4 aya kadar karin cok belli olmuyor. Kendi kiyafetlerinle gezebiliyorsun ancak sonraki aylarda kiyafet alisverisi yaparim ben. Simdiden bilemiyorum kilom gobegim nasil olur.
Bebegin cinsiyeti belli olmadan kiyafette alamicama gore en mantiklisi bez
Emzık ve Taraftar zıbını iyi fikir gecen gün bende migrosta gördüm sekılli emzık hosuma gttı hamıle olmadgım halde alasım gelmedi degilEmzik almıştım :)
İlkinde de taraftar zıbını. ..
Oyy kuzumm, Rabbim gönlüne göre versin inşallahh...Emzık ve Taraftar zıbını iyi fikir gecen gün bende migrosta gördüm sekılli emzık hosuma gttı hamıle olmadgım halde alasım gelmedi degil
Bütün isteyenlerin cnm insallahOyy kuzumm, Rabbim gönlüne göre versin inşallahh...
2 çocuğun üstüne hamile olduğumu öğrenirsem ,gider kendime büyük bir ayva alırımKızlar biyerden başlayanlara yardımcı olalım ve tecrübesizler toplanın bizde biryerden başlayacağız hamile kalırsak elbet hamile kalırsanız aklınıza ilk gelen ne olurdu yada Hamile kalanlar ne aldı ilk ?
Hahaha hayırlısı canım 3 neden olmasın birinin masrafı bitmeden bi digerinin ki başlıyor dimi2 çocuğun üstüne hamile olduğumu öğrenirsem ,gider kendime büyük bir ayva alırım
Normalde hersyden iki tane alınır ıkız bebek olunca 4 er 4er alınır heralde ozman ucuz buldugumu stoklardm bendeİkizim olsun istiyorum rabbim nasip ederse öğrenir öğrenmez iki takım alırım köşeye koyarımmm inşallaahhh
Aminn inşallah beklemedeyiz bakalımNormalde hersyden iki tane alınır ıkız bebek olunca 4 er 4er alınır heralde ozman ucuz buldugumu stoklardm bende
insallah gönlüne gore olr canım
İnsallah canım Allah nasıp ederse buraya yaz aldığınıAminn inşallah beklemedeyiz bakalım
Ayyy inşallah rüyamda çok hareket ettiğimi demirli cama tırmandığımı sonra hafif pembeli kahverengili az kanamam olduğunu gördüm hayır ola inşallahİnsallah canım Allah nasıp ederse buraya yaz aldığını
Akadaşlar hamıle kalanlar Aldıklarımızı çekeriz ınsallah burada paylasırız resimli
Bilinc altı oluşuyor cnm çok istıyorsun ya hayırlısı olsun bu ay olsun inşAyyy inşallah rüyamda çok hareket ettiğimi demirli cama tırmandığımı sonra hafif pembeli kahverengili az kanamam olduğunu gördüm hayır ola inşallah