Hamileliğinizi öğrenseniz ilk alacağınız şey ne olurdu/oldu?

Unicornbe

Golden Dragon✨🐉
Pro Üye
Anneler Kulübü
Emoji Skoru
1.896
Puanlar
658
Kızlar biyerden başlayanlara yardımcı olalım ve tecrübesizler toplanın bizde biryerden başlayacağız hamile kalırsak elbet hamile kalırsanız aklınıza ilk gelen ne olurdu:KK48: yada Hamile kalanlar ne aldı ilk ?

Ben hiçbir sey almadım henüz. Zaten cok erken. 3ay dolunca insan daha rahat olur.
Ondan sonra da bebek bezi doldurmayi düşünüyorum evi :)

Islak mendil uzun süre kullanılmassa bi süre sonra kuruyabılır ozellikle yaz aylarında
Muhtemelen 3.cü aylarda insanın eli birseylere gider diye düşünüyorm :rapci:
Ben fiyatı artmasın düşüncesiyle en begendiğim seylere elimi atardım doğumda giyecegi ilk kıyafetini alırdım kulaklı bi sapka yada melek kanatlı bi takım:KK30: Dil-i bitab Dil-i bitab LesaM LesaM B betulardaaaaaa

Alemsin kisss :KK70: ama iyi fikirmis ıslak mendil falan da almak lazım :KK70:
Zaten 3 4 aya kadar karin cok belli olmuyor. Kendi kiyafetlerinle gezebiliyorsun ancak sonraki aylarda kiyafet alisverisi yaparim ben. Simdiden bilemiyorum kilom gobegim nasil olur.
Bebegin cinsiyeti belli olmadan kiyafette alamicama gore en mantiklisi bez:rapci:

Zaten 3 4 aya kadar karin cok belli olmuyor. Kendi kiyafetlerinle gezebiliyorsun ancak sonraki aylarda kiyafet alisverisi yaparim ben. Simdiden bilemiyorum kilom gobegim nasil olur.
Bebegin cinsiyeti belli olmadan kiyafette alamicama gore en mantiklisi bez:rapci:
Aslında bazı bebeklerin kilosuna gorede değişebilir numaraları her boydan 2 paket nasıl olsa kullanacak hemde zam gelmeden:KK53:
Her ay birsey belirleyip almak lazm 3.aydan sonra:KK51:

Kızlar biyerden başlayanlara yardımcı olalım ve tecrübesizler toplanın bizde biryerden başlayacağız hamile kalırsak elbet hamile kalırsanız aklınıza ilk gelen ne olurdu:KK48: yada Hamile kalanlar ne aldı ilk ?
2 çocuğun üstüne hamile olduğumu öğrenirsem ,gider kendime büyük bir ayva alırım :ruh:

İkizim olsun istiyorum rabbim nasip ederse öğrenir öğrenmez iki takım alırım köşeye koyarımmm inşallaahhh

İkizim olsun istiyorum rabbim nasip ederse öğrenir öğrenmez iki takım alırım köşeye koyarımmm inşallaahhh
Normalde hersyden iki tane alınır ıkız bebek olunca 4 er 4er alınır heralde ozman ucuz buldugumu stoklardm bende
insallah gönlüne gore olr canım:KK25:

İnsallah canım Allah nasıp ederse buraya yaz aldığını:KK53:
Akadaşlar hamıle kalanlar Aldıklarımızı çekeriz ınsallah burada paylasırız resimli:KK9:
Ayyy inşallah rüyamda çok hareket ettiğimi demirli cama tırmandığımı sonra hafif pembeli kahverengili az kanamam olduğunu gördüm hayır ola inşallah

Ayyy inşallah rüyamda çok hareket ettiğimi demirli cama tırmandığımı sonra hafif pembeli kahverengili az kanamam olduğunu gördüm hayır ola inşallah
Bilinc altı oluşuyor cnm çok istıyorsun ya hayırlısı olsun bu ay olsun inş:dua:

Back