- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
- Konu Sahibi kuzularinannesi
-
Bir kaç gün önce bel ağrısı ve karın ağrısı çekmeye başladım. Açık kahve de lekelenmem oldu. Şu anda da aşırı akıntım var. Adetime 4 gün var. Acaba hamile miyim? :/
Yarın sabah test yapmayı düşünüyordum çok merak ediyorum ama mutlu bir heyecanla değil. Bu gidişle hamile bile olsam eşime dayanamayıp boşanacagim sanırım( çok zamansız oldu bu :'(
Canim ne yaptin test yaptirdin mi. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin, zor bir durum Allah yardimcin olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anlamadığım bişey var gebelik adetin ortasında yani ovulasyon gününde oluşmazmı eğer öyleyse adete 1 gün kala nasıl olurda 4 haftalık yada 5 haftalık gebelik oluşuyor 4 haftalıksa adetin biter bitmez gebe kalınmış olması lazım
hamileliğin birinci haftası en son olduğun adetin ilk günüdür yani yumurtanın döllendiği tarihten hesaplanmaz. ben 26 martta en son adet gördüm gebelik başlangıcı da ona göre hesaplanıyor örnek olarak.anlamadığım bişey var gebelik adetin ortasında yani ovulasyon gününde oluşmazmı eğer öyleyse adete 1 gün kala nasıl olurda 4 haftalık yada 5 haftalık gebelik oluşuyor 4 haftalıksa adetin biter bitmez gebe kalınmış olması lazım
her bireyin hamilelik sureci farkli en iyisi test yapin belki supriz bir melek geliyorAdetim gecikti 4. Gün oldu ama kasık agrım dışında bir belirtim yok sizce hamilemiyimdir
Ay inşallahher bireyin hamilelik sureci farkli en iyisi test yapin belki supriz bir melek geliyor
Bugün sabah adet oldummAdetim gecikti 4. Gün oldu ama kasık agrım dışında bir belirtim yok sizce hamilemiyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?