• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik olabilir mi ?

Vera tilly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
16
0
1
32
Hanımlar merhaba. Üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim . Normalde 7 haftalık hamileyim fakat geçen hafta hastaneye kontrol için geldim doktor takip edicez dedi. 1 hafta sonra tekrar geldim ve yine keseyi gördü ama bebeği göremedi . Tekrar takip edecegiz dedi. Neden böyle oldu anlayamadım. Sağlıksız mi değil mi haftaya anlaşılır dedi doktor . Pek anlayamadım .

Hanımlar merhaba. Üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim . Normalde 7 haftalık hamileyim fakat geçen hafta hastaneye kontrol için geldim doktor takip edicez dedi. 1 hafta sonra tekrar geldim ve yine keseyi gördü ama bebeği göremedi . Tekrar takip edecegiz dedi. Neden böyle oldu anlayamadım. Sağlıksız mi değil mi haftaya anlaşılır dedi doktor . Pek anlayamadım .
Merhaba, ben de 9.haftaya kadar beklemiştim fakat bebek oluşmamıştı. Genellikle annenin hormonlarıyla alakalı oluyormuş sanırım bu döllenme sorunu. Kesem büyüyordu az da olsa ama bebek oluşmamıştı bende de.

Doktor haftasına göre buyumus 13 mm dedi sanırım doktor tam hatırlayamadım ama 1 hafta daha bekleyelim dedi

Back
X