• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz?

hamieliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    245
cnm bizim komşu var hamile oldugunu 6 aylıkken ögrendi.. biraz saçma gelecek amaaa gerçeklten dogru..
komşumuz kilo alıyor sanıyordukk bide her ay düzenli adet oluyordu ondan aklının ucuna gelmemişti.. ve düşünnn grip diye gittigi doktara hamile oldugunu ögrendi ve 3 ay sonra dogum yaptı.. bence silik çizgiyi gördüysen kan testi yaptır derim..

midem cok kotuydu dr gittim belki gebelikten dedi oda idrar testi yapti ve negatif cikti.
simdi yeni adetimi bekliyorum bu ay umudum var. 4-5 gun once test yaptim belki gecen aydan olmustur diye ama yok birsey. bugunde dayanamadim yaptim ve negatif adetime 5-7 gun var.
bekliyecegim artik nasip.

kızlar bu konuyu güncel tutalım güzel bir konuymuş.hamişler haydi yazın bize ışık olun.ne zaman ve nasıl öğrendiniz..benim bat ıma 13 günüm var :18:

mrb Kızlar ben 6 aydr bı umut bekliyordum bu ay artk herseyı bosverdım adetm 1 hafta gecmsdı test ypdım ve pozıtf 5 hfta 3 gnlk hamıleymsm şok oldm =) ınsallah saglıklı bır sekılde kucagma alablrm bebısımı =))

insallah hayırlısıyla alırsın kucagına canım ben ok tedavı gordum asılamalar falan tup bebek ıcın gıttım ankaraya yıne sorunlar cıktı ve bende yeter vermıyo allah ıstemıyorum dedım ve ıkı hafta sonra 5 haftalık hamıle oldugumu ogrenmısdım sımdı kızım 4 yasında oglumda 3 yasında ve ben bıraz tereddutle 3. istıyorum kararsızımda napayımmmm:?

adetten 4 gün önce bebe time gebelik testiyle öğrendim :) başka bir test yatım bebe time yanlıştır diye onda negatif çıktı moralim bozuldu. bugün adet günüm adetim gelmedi kaliteli bir test aldım ve sonuç yine pozitif. adetin 21. günüde yerleşme lekesi geldi

ayy heyecanlandımm okuyunca bile maşallah çiçeği burnunda annişlere..bende yeni öğrendim miniğimi..adete 3 gün kala idrarda..2 gün kala kanda ..harika duygular:8::8:

Bir kaç gün önce bel ağrısı ve karın ağrısı çekmeye başladım. Açık kahve de lekelenmem oldu. Şu anda da aşırı akıntım var. Adetime 4 gün var. Acaba hamile miyim? :/

Arkadaslar ben adetime bir gun kala evde test yaptim silik cizgi cikti, iki gun sonra kan tahlili yaptirdim orda pozitif cikti. Iliskiden tam iki hafta sonra ogrenmis oldum 😀 bekleyen herkese rabbim nasip eder insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back