- Konu Sahibi kuzularinannesi
4. ya da 5. haftada öğrenenler adetinizi kaç gün geçmişti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamile iken hem de adet oldum kızlar. Yumurtlama gününde şidddetli ağrılarım oldu ve doktora gittim. Meğerse 3 haftalık hamileymişim. Demkki ağrım olmasa daha da geç öğrenecektim![]()
sadece hamisler icinmi gecerli bu anketin canim???
neysse ankete katildim bir kere
ben bebisim 2haftalikken ögrenmisdim hamile oldugumu
yani adetime daha 2haftam vardi
erkenden ögrendim :) cok güzeldi ya
icime dogmusdu sanki
Ben hamile iken hem de adet oldum kızlar. Yumurtlama gününde şidddetli ağrılarım oldu ve doktora gittim. Meğerse 3 haftalık hamileymişim. Demkki ağrım olmasa daha da geç öğrenecektim![]()
bu sabah idrar testi yaptım....2 saat sonra baktığımda 2. çizgi yarım çıkmıştı....bugün 9. gün adet olmadım...kasıklarım 3-4 gündür ağrıyor, birazda gögüslerim acıyor......pazartesi kanda gebelik testi negatif çıkıştı...
çok stresliyim...stresten 2 gündür midem ağrıyor.....bana destek olacak kimse yokmu.....çok canım sıkılıyor...
bu sabah idrar testi yaptım....2 saat sonra baktığımda 2. çizgi yarım çıkmıştı....bugün 9. gün adet olmadım...kasıklarım 3-4 gündür ağrıyor, birazda gögüslerim acıyor......pazartesi kanda gebelik testi negatif çıkıştı...
çok stresliyim...stresten 2 gündür midem ağrıyor.....bana destek olacak kimse yokmu.....çok canım sıkılıyor...
bu kadar stres yapma bence.
Allah buyuktur bende kurbanlik koyun gibi bekliyorum adetimi 8 gun kaldi
gecen ay bende de silik cizgi cikti 2 gun sonra adet oldum
belkide kimyasal gebelikti bilmiyorum.
bir muayene ol yinede bir sorun varsa tedavi olursun.
bugün tekrar kan testi yaptırdım yine negatif çıktı...ultrason yapıldı....doktor açıklama yapmadı...adet söktürücü ilaç yazdı....salak doktor.....biraz kilom fazla....fazla kilo adet düzensizliği yapar dedi..bende ona bu zaman kadar hiç düzensiz olmadı, hep düzenliydi dedim bişey demedi.....sonuçta yine bebek yok...beklemeye devam......Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin....umutlarımız diğer aya kaldı....
hadi yaaa ilk kez silik ikinci çizgi olmasına ragmen hamile olmayanı duydum normalde etrafımda hep hamileligini öyle ögrenmişlerdi.. hayırlısı cnmm demekki bu ay hayırlı zaman deilmiş bebek için öle düşün.. darısı diger aya inş:)
o nasıl oluyo ya yani geçen aydanmı hamile kalmışsın.ay kafam çok karıştı????????:44: