• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz?

hamieliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    245
ben adetime 2-3 gün kala tesadüf sonucu öğrendim. Hiç bir belirti yoktu. Eşim göğsüne ne oldu yaramı diye sordu Şüphelendim test yaptım. Ve çift çizgiyi gördüm. Eşim öyle bir şey sormasa daha geç öğrenirdim herhalde. Bir hafta bekledim adetim geciksin diye sonra doktora gittim. Orda da keseyi gördük. Ama malesef 9+4 günlükken kalbi durduğundan aldırmak zorunda kaldık :(((
Şimdi ikinci hamileliğimi bekliyorum ne zaman olacak diye ama yakında eşim askere gidecek ve bizim bebek hayalleri uzun süre askıda kalacak :((((
Neyse herşeyde bir hayır vardır diyelim. En iyisini rabbim bilir.

Ben hamile iken hem de adet oldum kızlar. Yumurtlama gününde şidddetli ağrılarım oldu ve doktora gittim. Meğerse 3 haftalık hamileymişim. Demkki ağrım olmasa daha da geç öğrenecektim :34:

Son düzenleme:
Ben hamile iken hem de adet oldum kızlar. Yumurtlama gününde şidddetli ağrılarım oldu ve doktora gittim. Meğerse 3 haftalık hamileymişim. Demkki ağrım olmasa daha da geç öğrenecektim :34:

o nasıl oluyo ya yani geçen aydanmı hamile kalmışsın.ay kafam çok karıştı????????:44:

sadece hamisler icinmi gecerli bu anketin canim???
neysse ankete katildim bir kere
ben bebisim 2haftalikken ögrenmisdim hamile oldugumu
yani adetime daha 2haftam vardi
erkenden ögrendim :) cok güzeldi ya
icime dogmusdu sanki

merhabalar umarım mesajımı okuyabilirsiniz. hamileliğinizi çok erken öğrenmişsiniz. benimda hastalığıma 11 gün var. belim ve kasıklarım çok ağrıyor. peki hamilelik belirtileriniz nelerdi bana mail atma şansınız varmı ???? iyi günlerrr

Adetim 1 hafta geçikti....daha önce düzenliydi...adet olucakmışım gibi kasıklarım belim ağrıyor...ağzımda kötü tat var..idrar testi ve kan testi negatif çıktı.....daha önce bir düşüğüm oldu....artık bi bebeğim olsun istiyorum...
kan testinde de çıkmayınca çok üzüldüm....:50:

ben adetime 3 gün kala eczaneden aldığım testle öğrenmiştim.çizgilerden biri silik çıkmıştı.inanamadım çünkü kist problemim vardı.aynı akşam acilde yaptırdığım testle kesinleşmiş oldu.doktorun hcg oranına göre ortalama 2 haftalık dediğini hatırlıyorum.testi yaptırma gereği duydurtan şey göğüslerimin hassasiyeti fena artmıştı.iç çamaşırı bile canımı yakıyordu.ayrıca göğüs uçlarımın renginin koyulaşması ve normaleden farklı olarak ani sinirlenmelerim anormal bir durum geldiğinden eczanenin önünden geçerken içgüdüsel olarak test alma ihtiyacı duydurttu.çok şükür herşey yolunda,dilerim arzu eden herkes hayallerine kavuşur.olmuyor diye üzülenlere ise sözüm; herşeyin bir vakti vardır,rabbimin hepimiz için bir planı var.geç olsun,hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsun.sevgiler..

yani geçen aydan mı hamile kalmışsın ? peki adetin normalmiydi hiç şüphelenmişmiydin? sökülememe gibi bi problem oldum mu? bende böyle bişeyden şüphelendim de geçen ay üstüne görme olabiliyormuş bazen

bu sabah idrar testi yaptım....2 saat sonra baktığımda 2. çizgi yarım çıkmıştı....bugün 9. gün adet olmadım...kasıklarım 3-4 gündür ağrıyor, birazda gögüslerim acıyor......pazartesi kanda gebelik testi negatif çıkıştı...
çok stresliyim...stresten 2 gündür midem ağrıyor.....bana destek olacak kimse yokmu.....çok canım sıkılıyor...

bu sabah idrar testi yaptım....2 saat sonra baktığımda 2. çizgi yarım çıkmıştı....bugün 9. gün adet olmadım...kasıklarım 3-4 gündür ağrıyor, birazda gögüslerim acıyor......pazartesi kanda gebelik testi negatif çıkıştı...
çok stresliyim...stresten 2 gündür midem ağrıyor.....bana destek olacak kimse yokmu.....çok canım sıkılıyor...

bu kadar stres yapma bence.
Allah buyuktur bende kurbanlik koyun gibi bekliyorum adetimi 8 gun kaldi
gecen ay bende de silik cizgi cikti 2 gun sonra adet oldum
belkide kimyasal gebelikti bilmiyorum.
bir muayene ol yinede bir sorun varsa tedavi olursun.

cnm hamilesin ikinci çizgi çok hafiftende görünce hamile oluyorsun bence hayırlıı olsun bebeişine kıyafet bakmaya başla:)hastane çıkışı tulumlar al beyaz beyaz:)

bu kadar stres yapma bence.
Allah buyuktur bende kurbanlik koyun gibi bekliyorum adetimi 8 gun kaldi
gecen ay bende de silik cizgi cikti 2 gun sonra adet oldum
belkide kimyasal gebelikti bilmiyorum.
bir muayene ol yinede bir sorun varsa tedavi olursun.

cnm bizim komşu var hamile oldugunu 6 aylıkken ögrendi.. biraz saçma gelecek amaaa gerçeklten dogru..
komşumuz kilo alıyor sanıyordukk bide her ay düzenli adet oluyordu ondan aklının ucuna gelmemişti.. ve düşünnn grip diye gittigi doktara hamile oldugunu ögrendi ve 3 ay sonra dogum yaptı.. bence silik çizgiyi gördüysen kan testi yaptır derim..

bugün tekrar kan testi yaptırdım yine negatif çıktı...ultrason yapıldı....doktor açıklama yapmadı...adet söktürücü ilaç yazdı....salak doktor.....biraz kilom fazla....fazla kilo adet düzensizliği yapar dedi..bende ona bu zaman kadar hiç düzensiz olmadı, hep düzenliydi dedim bişey demedi.....sonuçta yine bebek yok...beklemeye devam......Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin....umutlarımız diğer aya kaldı....

bugün tekrar kan testi yaptırdım yine negatif çıktı...ultrason yapıldı....doktor açıklama yapmadı...adet söktürücü ilaç yazdı....salak doktor.....biraz kilom fazla....fazla kilo adet düzensizliği yapar dedi..bende ona bu zaman kadar hiç düzensiz olmadı, hep düzenliydi dedim bişey demedi.....sonuçta yine bebek yok...beklemeye devam......Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin....umutlarımız diğer aya kaldı....

hadi yaaa ilk kez silik ikinci çizgi olmasına ragmen hamile olmayanı duydum normalde etrafımda hep hamileligini öyle ögrenmişlerdi.. hayırlısı cnmm demekki bu ay hayırlı zaman deilmiş bebek için öle düşün.. darısı diger aya inş:)

hadi yaaa ilk kez silik ikinci çizgi olmasına ragmen hamile olmayanı duydum normalde etrafımda hep hamileligini öyle ögrenmişlerdi.. hayırlısı cnmm demekki bu ay hayırlı zaman deilmiş bebek için öle düşün.. darısı diger aya inş:)

kısmet işte...kaderde yoksa olmuyor......hayırlısı.....

Back