• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizi eşinize nasıl bir süprizle haber verirsiniz?

Hadi bakalım daha hamiş olmayanlar hazır fırsat varken başka şeylerde üretebilirsiniz tabi alıntı da yapabilirsiniz:) Bu süprizler eşten eşe vereceği tepkiye göre değişebilir ama sonuç hep aynı.O yüzden eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz ve onun en şaşkın halini siz yakalayabilirsiniz,çok keyifli bişey ya:)

bu ay adetim geçerse gününü önce test alıp kendim bakacağım eğer çift çizgi varsa doktorumdan randevu alıp eşimle gideceğim.

ama eşim bilmeyecek..birşey uydururum elbet :1:

usg de de görünürse eşimi içeri çağıracağım :52:

bu ay adetim geçerse gününü önce test alıp kendim bakacağım eğer çift çizgi varsa doktorumdan randevu alıp eşimle gideceğim.

ama eşim bilmeyecek..birşey uydururum elbet :1:

usg de de görünürse eşimi içeri çağıracağım :52:

bende ilk idrar testimi yaptığımda eşime demedim çünkü silikti.kan da çıkınca emin oldum.Umarım istediğin gibi olur:)

Ben de dün öğrendim hamile olduğumu. Eşime şöyle bi süpriz yaptım:

Canım şöyle yaptım,aslında idrar testini yapınca yanımdaydı eşim,ikinci çizgi silik çıktı,sonra sabah tekrar yaptım ve test negatifti,eşime söylemeden gidip kan verdim,gün içinde de eşimi arayıp ağlamaklı ses tonuyla canımm adet oldum dedim,garibim üzülme diye beni teselli ediyor:)olsun yine deneriz üzülme diyor,sonra akşam sonucu aldığımda (174) hemen bi bebek mağazasına gittim,mama önlüğü ve minik ayakkabı aldım,hediye paketi yaptım,bi de bi müzik kutusu buldum,yumurta çatlamış ve içinden bebek çıkmış,çok tatlı bişey,onu da aldım.Yatak odasındaki aynanın üstüne not yazdım,hayatım komidinin çekmesini açabilir misin diye?. Sonra çekmecenin içine başka bi kağıt:aa yanlış söylemişim yastığının altına bakar mısın yazdım,yastığın altında da bebeğimizin ağzından yazılmış bi mektup ve üzerinde şu not yazıyodu:mektubu alıp hiç açmadan gazeteliğin içine bakar mısın.(evde köşe kapmaca oynattım adamı akşam akşam):)gazeteliğin içinde test sonucum vardı ve bebişimin akkaları:),görünce gözleri doldu,nasıl yanii dedi,sen şimdi gerçekten.. dedi ve gözleri doldu,sonra mektubu müzik kutusu eşliğinde okudu,gözleri iyice doldu ve bana meleğim bi melek mi dünyaya getirecek diye sımsıkı sarıldı.. durup durup müzik kutusunu dinliyor,bebeği izliyor)sabah uykudan kalktığında ilk işi müzik kutusunu açmak oldu,çok efsunlu bi sesi var,evde bebek var sanıyorum dedi,bebeğimizi bu müzikle uyutalım diyo:)

Canım şöyle yaptım,aslında idrar testini yapınca yanımdaydı eşim,ikinci çizgi silik çıktı,sonra sabah tekrar yaptım ve test negatifti,eşime söylemeden gidip kan verdim,gün içinde de eşimi arayıp ağlamaklı ses tonuyla canımm adet oldum dedim,garibim üzülme diye beni teselli ediyor:)olsun yine deneriz üzülme diyor,sonra akşam sonucu aldığımda (174) hemen bi bebek mağazasına gittim,mama önlüğü ve minik ayakkabı aldım,hediye paketi yaptım,bi de bi müzik kutusu buldum,yumurta çatlamış ve içinden bebek çıkmış,çok tatlı bişey,onu da aldım.Yatak odasındaki aynanın üstüne not yazdım,hayatım komidinin çekmesini açabilir misin diye?. Sonra çekmecenin içine başka bi kağıt:aa yanlış söylemişim yastığının altına bakar mısın yazdım,yastığın altında da bebeğimizin ağzından yazılmış bi mektup ve üzerinde şu not yazıyodu:mektubu alıp hiç açmadan gazeteliğin içine bakar mısın.(evde köşe kapmaca oynattım adamı akşam akşam):)gazeteliğin içinde test sonucum vardı ve bebişimin akkaları:),görünce gözleri doldu,nasıl yanii dedi,sen şimdi gerçekten.. dedi ve gözleri doldu,sonra mektubu müzik kutusu eşliğinde okudu,gözleri iyice doldu ve bana meleğim bi melek mi dünyaya getirecek diye sımsıkı sarıldı.. durup durup müzik kutusunu dinliyor,bebeği izliyor)sabah uykudan kalktığında ilk işi müzik kutusunu açmak oldu,çok efsunlu bi sesi var,evde bebek var sanıyorum dedi,bebeğimizi bu müzikle uyutalım diyo:)

Çok güzel bir şekilde haber vermişsiniz eşinize çok hoşuma gitti benimde gözlerim doldu okurken :49:

Çok güzel bir şekilde haber vermişsiniz eşinize çok hoşuma gitti benimde gözlerim doldu okurken :49:

Canım mektupta şöyle yazıyodu:(burda birinin mektubundan birazcık alıntı yaptım,sonrasını da kendim ekledim)

Babacığım...
4 Hafta önce var edildim,buradayım,Varım.Müthiş bi duygu bu.Var olduğumu annem bikaç saat önce öğrendi.Bir haşhaş tanesi kadar da olsam ben benim,varım ya,bu bana yetiyor.

Canım Babam...
Kısmetse 8 Ay 10 Gün sonra yanınızda olacağım inş.Seni ve annemi çok seviyorum.Babacığım özellikle seni merak ediyorum,Anneciğime gösterdiğin o müthiş sevgiyi bana da göstereceğine eminim...

Kalbim oluşmaya başlıyor ama henüz atmıyor.Ama sen bu satırları okurken benim o miniminnacık kalbim de seninle birlikte heycan duyuyor.

Babacığım ben gelene kadar Anneme çoook iyi bak emi?.
Sağlıcakla kucağınıza geleceğim günleirn hayaliyle annemin karnında uslu uslu bekleyeceğim.

Sizi çok seviyorum.

İMZA:
Henüz doğmamış bebeğin
Küçücüğün...

cok güzel canım yaa ben eşimle gittim sonucu o aldı ve kaç sence dedi yüksek dedim inşallah hayırlı haber dedi ama halen korkuyordu girdim doktora ve cıktım baba mı oluyon sen dedim:)) ve yürümeye başaldık meğer işim var deyip yanımdan ayrıldığında bana GÜL almış cebine koymuş yanlışlıkla kolum değdi oda ya kaağıtlar var dedi yolda yürürken GÜL'ü bana uzattı öle mutlu oldumki teşekkür ederim hayatım dedi bana mutlu an yaşattığın için dedi valla dayanamadım ve yolda öptüm AŞKIM'I...SEVİYORUM ONU AŞIRI DÜŞÜNÜYO BENİ VE BEBEĞİMİZİ...

canım mektupta şöyle yazıyodu:(burda birinin mektubundan birazcık alıntı yaptım,sonrasını da kendim ekledim)

[sıze=2][/sıze]babacığım...
4 hafta önce var edildim,buradayım,varım.müthiş bi duygu bu.var olduğumu annem bikaç saat önce öğrendi.bir haşhaş tanesi kadar da olsam ben benim,varım ya,bu bana yetiyor.

Canım babam...
Kısmetse 8 ay 10 gün sonra yanınızda olacağım inş.seni ve annemi çok seviyorum.babacığım özellikle seni merak ediyorum,anneciğime gösterdiğin o müthiş sevgiyi bana da göstereceğine eminim...

Kalbim oluşmaya başlıyor ama henüz atmıyor.ama sen bu satırları okurken benim o miniminnacık kalbim de seninle birlikte heycan duyuyor.

Babacığım ben gelene kadar anneme çoook iyi bak emi?.
Sağlıcakla kucağınıza geleceğim günleirn hayaliyle annemin karnında uslu uslu bekleyeceğim.

Sizi çok seviyorum.

Imza:
Henüz doğmamış bebeğin
küçücüğün...
canım gözlerim doldu yaa eşime okuyordum durdum okuyamadım :((

çok gü<zel ya ben gene kaynanamı boşayıp yeni eve taşınmıştım daha ilk günü adetim gecikti die test alıp yaptım .Eşime söledim telefonda borç harç aglaya aglaya ben hamileyim dedimde inanmadı.K an testi yaptır öle getir bana dedi çok komikti ya .Çünkü kaza kurşunu benim kızım daha 6 aylık evliydik o zaman bide .AMA iyi ki olmuş şimdi sabırla bekliyoruz herşeyde yoluna giriyo çok şükür .Şimdide 32 haftalık hamileyim .Güzel kızımı sabırsızlıkla bekliyoruz....darısı olmayanların başına inş çok güzel bi duygu her kese tavsiye ederim:):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım gözlerim doldu yaa eşime okuyordum durdum okuyamadım :((

Mektup bittikten sonra tarih atmak için saate baktım 18:18 di ve hamileliğimi 18 Ekimde öğrendim:)Bundan tam 2 yıl önce 18 Ekimde eşim ve ailesi beni istemeye gelmişlerdi:)ozamanlar nerden bilebilirdim tam 2 sene sonra kahvesine bol tuz koyduğum adamdan hamile olacağımı:)

Son düzenleme:
Mektup bittikten sonra tarih atmak için saate baktım 18:18 di ve hamileliğimi 18 Ekimde öğrendim:)Bundan tam 2 yıl önce 18 Ekimde eşim ve ailesi beni istemeye gelmişlerdi:)ozamanlar nerden bilebilirdim tam 2 sene sonra kahvesine bol tuz koyduğum adamdan hamile olacağımı:)

Canım çok hoş bi süpriz yapmışsın güzel şeyler düşünmüşsün bu örnek olabilir arkadaşlara:D:D:D Ben de eylül de evlendim bir sene geçti. eylülde bebişim oluşmaya başlamıştı ve eylülde hamiş olduğumu öğrendim yani okadar ki belki detam bir yıl sonra tam düğün günüm de bile olabilir :) ama okadarını anlayamıyorum.:32:

bu arada bebişini de sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin canım.İsteyen herkese Allahım versin.

Canım mektupta şöyle yazıyodu:(burda birinin mektubundan birazcık alıntı yaptım,sonrasını da kendim ekledim)

Babacığım...
4 Hafta önce var edildim,buradayım,Varım.Müthiş bi duygu bu.Var olduğumu annem bikaç saat önce öğrendi.Bir haşhaş tanesi kadar da olsam ben benim,varım ya,bu bana yetiyor.

Canım Babam...
Kısmetse 8 Ay 10 Gün sonra yanınızda olacağım inş.Seni ve annemi çok seviyorum.Babacığım özellikle seni merak ediyorum,Anneciğime gösterdiğin o müthiş sevgiyi bana da göstereceğine eminim...

Kalbim oluşmaya başlıyor ama henüz atmıyor.Ama sen bu satırları okurken benim o miniminnacık kalbim de seninle birlikte heycan duyuyor.

Babacığım ben gelene kadar Anneme çoook iyi bak emi?.

Sizi çok seviyorum.

İMZA:
Henüz doğmamış bebeğin
Küçücüğün...
Çooooookkk güzel bi mektup olmuşş doğmamış bebişin ağzından babaya mektup :):))
Hayırlısıyla bebegini kucağına alırsın inşş. :)

sabah 4:30 da testte 2 çizgiyi görünce sevinçten bunları düşünemedim bile... hemen yanına gidip uyandırdım ve testi uyku sersemi eline tutuşturdum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin... o heyecanla süprizi bekleyemeyebiliyor insan...

Back