Ben de dün öğrendim hamile olduğumu. Eşime şöyle bi süpriz yaptım:
Canım şöyle yaptım,aslında idrar testini yapınca yanımdaydı eşim,ikinci çizgi silik çıktı,sonra sabah tekrar yaptım ve test negatifti,eşime söylemeden gidip kan verdim,gün içinde de eşimi arayıp ağlamaklı ses tonuyla canımm adet oldum dedim,garibim üzülme diye beni teselli ediyor:)olsun yine deneriz üzülme diyor,sonra akşam sonucu aldığımda (174) hemen bi bebek mağazasına gittim,mama önlüğü ve minik ayakkabı aldım,hediye paketi yaptım,bi de bi müzik kutusu buldum,yumurta çatlamış ve içinden bebek çıkmış,çok tatlı bişey,onu da aldım.Yatak odasındaki aynanın üstüne not yazdım,hayatım komidinin çekmesini açabilir misin diye?. Sonra çekmecenin içine başka bi kağıt:aa yanlış söylemişim yastığının altına bakar mısın yazdım,yastığın altında da bebeğimizin ağzından yazılmış bi mektup ve üzerinde şu not yazıyodu:mektubu alıp hiç açmadan gazeteliğin içine bakar mısın.(evde köşe kapmaca oynattım adamı akşam akşam):)gazeteliğin içinde test sonucum vardı ve bebişimin akkaları:),görünce gözleri doldu,nasıl yanii dedi,sen şimdi gerçekten.. dedi ve gözleri doldu,sonra mektubu müzik kutusu eşliğinde okudu,gözleri iyice doldu ve bana meleğim bi melek mi dünyaya getirecek diye sımsıkı sarıldı.. durup durup müzik kutusunu dinliyor,bebeği izliyor)sabah uykudan kalktığında ilk işi müzik kutusunu açmak oldu,çok efsunlu bi sesi var,evde bebek var sanıyorum dedi,bebeğimizi bu müzikle uyutalım diyo:)