bende bu biberon fikrine bayıldımm çok güzell hiç bu aklıma gelmemişti:)))
yaa çok üzüldümkızlar merhaba,
o kadar çok okudum ki çoğu kişi öğrendiğinde heyecandan hemen söylemiş ....aslında bu çok özel bir şey bunun için ne olursa olsun mutlaka bi şekilde süpriz yaparak söylemeliyim.ben sabrederim çünkü daha önce şöyle bişey yaşadım ....genel bir kontrol olmak için kadın doğuma gittim muayene sırasında hamile olabilimisniz dedi doktor evet dedim o zaman yüzde doksan hamilesin dedi o kadar mutlu oldum ki kan tetsiyle onaylayalım dedi o kadarda emin konuşuyor. arkadaşım yanımdaydı çıktık kan verdik çok heycanlaydım hemen eşimi aradım gayet soğkkanlı bir şekilde canım çıktım hastaneden herşey yolunda bir problem yok dedi doktor dedim kanın sonucunu bekledim akşam için plan yapıodum nasıl sölerim die ama kan testim negatif çıktı gördüğü gebelik kesesi diil kistmiş....(
inanın gözlerim dolu dolu oldu okurken çok güzelmiş planlarınız inşallah en kısa zamanda bunları gerçekleştirebilirsiniz.Ben 5 yıldır bekliyorum ama hiç nasıl söylerim diye düşünemedim acaba hamile kalabilecekmiyim diye düşünmekten.
yaa ben istediğim süprizi yapma şansını bulamadım.ama şöyle oldu.iş çıkışı beni alıcaktı.ben dedim arkadaşlarla alışverişe gidiyorum.sonra bayağı eğlendim alışverişe gitmedim test yaptırmaya gittim tabi:) arıyo ben acmıyorum.arkadaşımı arıyo o da kabinde elbise deniyo falan diyo ama çıldırmış durumda benim kocacık:)neyse ben pozitif sonucu öğreniyorum.gidiyorum yanına arabadayız.benim sevgili aşkım bana sayıyo ben seni aradım acmıyosun bu saate kadar haber vermiyosun bu arada araba kullanıyo ben gayet keyifliyim.heheheh:)bayağı bi sinirlendi o esnada bende bağırıyom tabi iyice sinirlensin derken pat baba oluyosun dedim.benim aşkım şoklarda:):):):)):):):)
bence en güzeli bu çok beğendim
ben test yaptığımda eşim yanımdaydı.ve sonucu ikimiz aynı anda görmüş olduk.
birbirimize sarılıp şaşkın şaşkın sevinmiştik.ben dayanamayıp ağlamıştım :)
ne günlerdi şimdi kızım 27 aylık oldu...
ben 2. bebişi istiyorummm
Aklımda bikaç fikir var raabim nasib ederde olursa eğer yapıcaklarımdan birini yazıyım size :
- Akşama kadar belli etmeyip akşam yemeğinde sofrayı 3 kişilik hazırlayıp 3.tabağın içine rezerve yazarak.
- İşyerine habersizce gidip eline bi patik sıkıştırırak
- ya da dayanamayıp pat diye tel de sevinçten ağlaya zırlaya söyleyerek
ayyy cok duygulandim ve aglamaya basladim birinciyi okuyunca
ne guzel bir fikir yaaaa
anne olmak istiyorummmmm
İnş. Anne olursun:)::):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?