Hamileliğinizi eşinize nasıl bir süprizle haber verirsiniz?

Aklımda bikaç fikir var raabim nasib ederde olursa eğer yapıcaklarımdan birini yazıyım size :

- Akşama kadar belli etmeyip akşam yemeğinde sofrayı 3 kişilik hazırlayıp 3.tabağın içine rezerve yazarak.

- İşyerine habersizce gidip eline bi patik sıkıştırırak

- ya da dayanamayıp pat diye tel de sevinçten ağlaya zırlaya söyleyerek

vay be benn bu biberon işini tuttum ya:) Tühhh gittti gitttii güzelim fikirler gitti:):):) Umarım gerçekleştirirsiniz kızlar ya.Bi arkadaş da söylemişti bu mektup işini.bebişin ağzından babasına mektup yazıp işyerine göndericekti:) İnş. O da gerçekleştirir bu hayalini.

kızlar merhaba,

o kadar çok okudum ki çoğu kişi öğrendiğinde heyecandan hemen söylemiş ....aslında bu çok özel bir şey bunun için ne olursa olsun mutlaka bi şekilde süpriz yaparak söylemeliyim.ben sabrederim çünkü daha önce şöyle bişey yaşadım ....genel bir kontrol olmak için kadın doğuma gittim muayene sırasında hamile olabilimisniz dedi doktor evet dedim o zaman yüzde doksan hamilesin dedi o kadar mutlu oldum ki kan tetsiyle onaylayalım dedi o kadarda emin konuşuyor. arkadaşım yanımdaydı çıktık kan verdik çok heycanlaydım hemen eşimi aradım gayet soğkkanlı bir şekilde canım çıktım hastaneden herşey yolunda bir problem yok dedi doktor dedim kanın sonucunu bekledim akşam için plan yapıodum nasıl sölerim die ama kan testim negatif çıktı gördüğü gebelik kesesi diil kistmiş.... (

yaa çok üzüldüm Umarım en kısa zamanda bebişin olur canım ozaman bu dileğini gerçekleştirir, eşine güzel bi süpriz yaparsın.Çünkü doğru söylüyosun özel ve güzel bi haberi özel ve güzel bi şekilde söylemek lazım.

inanın gözlerim dolu dolu oldu okurken çok güzelmiş planlarınız inşallah en kısa zamanda bunları gerçekleştirebilirsiniz.Ben 5 yıldır bekliyorum ama hiç nasıl söylerim diye düşünemedim acaba hamile kalabilecekmiyim diye düşünmekten.

Allahım inş. sanada bebiş nasip eder de ozaman o sevinçle artık planlarını yaparsın canım.hamilelerin duaları kabul olurmuş ben hep dua ediyorum. Herkes için.

ALLAH razı olsun cnm teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda

bence en güzeli bu çok beğendim

ben test yaptığımda eşim yanımdaydı.ve sonucu ikimiz aynı anda görmüş olduk.
birbirimize sarılıp şaşkın şaşkın sevinmiştik.ben dayanamayıp ağlamıştım :)
ne günlerdi şimdi kızım 27 aylık oldu...
ben 2. bebişi istiyorummm

İnş. Olur canım.bende ilk duyduğumda gözlerim doldu ama ağlayamadım.Ağlayamadım çünkü o kadar şaşkındım ki:)

ayyy cok duygulandim ve aglamaya basladim birinciyi okuyunca
ne guzel bir fikir yaaaa
anne olmak istiyorummmmm

dayanamaz tlf söylerdim herhalde,kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız ,sizlerden kopya alırım artık.Tabi hamile kalırsam

kızlar selam ben bi süredir takip ediyorum üyeydim ama yazmak bu güne kısmetmiş bende bebiş istiyorum ve bu ayın başında başladık uygulamaya ama beklemesi daha zormuş fikirleriniz süpermiş okurken ağladım sanki o anı yaşıyorum bende kopya çekebilirim sizden allahım herkese nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…