• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizi eşinize nasıl bir süprizle haber verirsiniz?

ezmoce

ALiNDa
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
1.127
5
108
İstanbul
Arkadaşlar, hamile olduğunuzu eşinize sıradan bir şekilde mi söylersiniz yoksa güzel bir süpriz yaparak mı?Eğer süpriz diyorsanız, fikirlerinizi öğrenebilir miyim?:64:

canım inşallah rabbim o günü bana nasip ederse biberon falan alıp hediye paketi yaptırıp hediye olarak vericem yada çift çizgili idrar testini kullanma kılavuzuyla birlikte paketleyip vermeyi düşünüyorum(klavuzsuz verirsem ne olduğunu anlamaz o:1:)

bebeğinin ağzından küçük notlar yazıp,süslü cupcakelerle dolu bir hediye gönderirdim işyerine, allahım bana nasip ederse planım bu:97: umarım beklediğim haber pozitif çıkarsa 1-2 güne yollanıcak bu paket:9:

hemen gider şu baby is loading yazılı tşörtlerden alıp üzerime giyerim onun işten gelme saatinddeeee:D

bebiş olsun da burası düşünmesi en keyifli yeri
hiç düşünmedim ben önce bi hamile kalabileyim de

yaa ben istediğim süprizi yapma şansını bulamadım.Ama şöyle oldu.İş çıkışı beni alıcaktı.Ben dedim arkadaşlarla alışverişe gidiyorum.Sonra bayağı eğlendim alışverişe gitmedim test yaptırmaya gittim tabi:) Arıyo ben acmıyorum.Arkadaşımı arıyo o da kabinde elbise deniyo falan diyo ama çıldırmış durumda benim kocacık:)Neyse ben pozitif sonucu öğreniyorum.Gidiyorum yanına arabadayız.Benim sevgili aşkım bana sayıyo ben seni aradım acmıyosun bu saate kadar haber vermiyosun bu arada araba kullanıyo ben gayet keyifliyim.heheheh:)Bayağı bi sinirlendi o esnada bende bağırıyom tabi iyice sinirlensin derken pat baba oluyosun dedim.Benim aşkım şoklarda:):):):)):):):)

hep bu haberi bir çift patik paketleyerek vermek istedim ama öğrendikten sonra korktum erken bişey almim dedim sadece sölemekle yetindim sevinçten mosmor olduğunu hatırlıyorum ya mosmor.

buarada sevinçten mosmor olanınıda ilk defa gördüm yani ama ikincisinde yapıcam inşallah.

hep bu haberi bir çift patik paketleyerek vermek istedim ama öğrendikten sonra korktum erken bişey almim dedim sadece sölemekle yetindim sevinçten mosmor olduğunu hatırlıyorum ya mosmor.

buarada sevinçten mosmor olanınıda ilk defa gördüm yani ama ikincisinde yapıcam inşallah.

hahaha mosmor mu, bende seninçten mosmor olanı ilk defa duydum alemsin ya:)İnş. ikincide istediğini yaparsın canım.Oy kıyamam o minicik patiklere:)

valla bende eşim eve geldiğinde karnımda bi yastık geziniyim evin ortasında dedim.. sonra bana gülcek napion fln dicek.. bende yakışrmı bana nasılm dicem.. oda kimbilir şımarma hadi dicek.. bende hazırlansan iyi olur çnk yakında böle görceksin dicem......... die bi plan yaptım.. ama nerde.. eve geldi ben salak gibi sırıttım durdum.. odaya gidio arkasından sırıtarak gidiorum, mutfaga gidio gene öle.. bi ara yastığı elime alabildim ama gülmekten yine bişey yapamadım.. tabi adam anladı bişey var sende çıkar ağzındaki baklayı dedi oda gülmeye başladı... tabi ben hakla sırıtıorum... hahhaahhaa valla aklıma geldikçe gülüorum o halime:D sonra kulağna eildim ve baba oluosun dedim!!!!! bnmkide mosmor olmasada bi müddet dondu kaldı :D sonra bi hışım hastanede aldık soluğuu.. işte benimkide böle oldu kızlar.. darısı isteyen herkesin başına amin

ona birlikte çekildiğimiz fotoğraflardan bir video hazırlar, bu videoya hoş bir müzik ekler ve sonuna "bunca yaşanılan güzelliğe en güzelini ekledik beraber, artık üç kişiyiz." :) derdim.

ben o günü yaşayabilirmiyim bilmiyorum ama inşallah rabbim nasib ederse eşim eve qeldiğinde ona öylw bişey sölicem kii em kalbine inecek hemde sonunu öğrenincee havalara uçacak aklımda yazdığım replik şu " Aşkım ben buqün senden habersiz bi halt ettim :)) Buqün sana alışverişe qidicem diyip hastaneye qittim ( o burda teleşlanacak tabi hayırdır hastamısın falan).Bir kaç zamandır pek iyi değildim kafam hep dağınık başım sürekli bulanıktı ve bende en sonunda ne oluyo diye hastaneye qittim ve muayene oldum ( burda suratımı asıp kötü bişey diycem sanmasını istiyorum) ve muayenenin sonunda doktor kaç haftalık hamileysem o kadar meselaaa 5 haftadır neden qelmedin artık yapılacak bişey yok hemen ilaçlarına başla 8 ay sonra ameliyat masasına yatman gerekecek dedi diceem ( cnm kocam tabi o şoklaa hesap edemicek 9 aylık dönemden ve doğumdan bahsettiğimi ne ameliyatı noluyo diyee delircek ::) ve ben bombayı patlatcamm.
- Doktor karnımda bişey olduğunu ve zamanla büyüyeceğini söyledi 8 ay sonra ....
- Ne ameliyatı yaa ne varmış karnındaa söyleeee
- Minicik bi bebek aşkıımm bizim bebeğimizz Artık 3 kişiyizz :))))

hayalimdeki sürpriz bu aşkım başta biraz üzülecek korkacak ama olsun ömür boyu unutmaz en azından ve sonu süper olur diye ümid ediyorum rabbim inşallah o günleri yaşatır :))

yaa keşke konuuyu daha önceden açmış olsaydım ne güzel fikirler bunlar.İnş. Bu dileklerinizi gerçekleştirirsiniz kızlar.:34:

yaa keşke konuuyu daha önceden açmış olsaydım ne güzel fikirler bunlar.İnş. Bu dileklerinizi gerçekleştirirsiniz kızlar.:34:

sizin için geç sanırım ama benim gibi çalışmalara yeni başlayan arkadaşlar var. :17:
buradan taktik alıyorum. bakalım ben ne yapıcam.
dayanamam pat diye söylerim sanırım :9:

21inde bizim tanışma yıl dönümümüz ve inşallah önümüzdeki hafta belli olacak hamile olup olmadığım. eğer hamileysen bebeğimizin ağzından babacığım diye başlayan bir mektup yazmak istiyorum. işten geldiğinde ona bir zarf geldiğini söyleyip vereceğim inşallah bakalım tepkisi ne olacak:)))

benim tek hayalimde şu bence sende yapabilirsin canım bi yemek hazırla 2 tabak koy sonra gözlerini kapatmasını iste boş kalan yerede bi biberon :)gözünü açtıgında zaten anlayacaktır ama mektup fikride süper ben onuda 2 .de yaparım :)

benim tek hayalimde şu bence sende yapabilirsin canım bi yemek hazırla 2 tabak koy sonra gözlerini kapatmasını iste boş kalan yerede bi biberon :)gözünü açtıgında zaten anlayacaktır ama mektup fikride süper ben onuda 2 .de yaparım :)

bende bu biberon fikrine bayıldımm çok güzell hiç bu aklıma gelmemişti:)))

Back