medıcana camlıca hastanesınde dogum yapan guzel anneler deneyımlerınızı bızımle paylasın...
Ben Dılek hanımın baglarbasındakı özel muayenehanesıne gıdıyorum gayet memnunum.Dogumum ıcın medıcana camlıca hastanesını dusunuyoruz.Doktorum orada gorev aldıgı ıcın medıcanada benımde rahat edecegımı soyledı.Zaten kuzenımın tavsıyesıyle edındıgım dogum uzmanıdır dılek hanım ve medıcana camlıca.Umarım bende cok memnun kalıırım. Bu hastanede dogum yapan anneler deneyımlerınızı bızımle paylasın lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Allahın ıznıyle martta tüçük oglusumu dunyaya getırcegım :=) kızlar hastane deneyımlerımızı paylasalım son ayında olan hamışler haydı topıklerımızı bırlıkte hazırlayalım doguma
annesinin tüçük kelebeii
bende ankaradayım burdaki medicana hastanesini birkaç arkadaşım hatta dokturum tavsiye etti ama o şubeyi bilmiyorum açıkcası.özel doktorun olduğu için onun daha çok bilgisi vardır ona sorarsan eminim a sınıfı bir hastane sana tavsiye edicektir doktorununda rahat çalışabilmesi çok önemli.
ben ilk bebeğimi güven hastanesinde doğurmuştum çok da memnun kalmıştım.orada var mı bilmiyorum bir bak istersen.
bende ankaradayım burdaki medicana hastanesini birkaç arkadaşım hatta dokturum tavsiye etti ama o şubeyi bilmiyorum açıkcası.özel doktorun olduğu için onun daha çok bilgisi vardır ona sorarsan eminim a sınıfı bir hastane sana tavsiye edicektir doktorununda rahat çalışabilmesi çok önemli.
ben ilk bebeğimi güven hastanesinde doğurmuştum çok da memnun kalmıştım.orada var mı bilmiyorum bir bak istersen.