Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba mükerrem eroldan memnunmusunuz bende ismini duydum ama merak ediyorum benim 2.doğumum ilki büyük anadolu has.çiftlikte oldumsamsun anaklinik dr mükerrem erol
medical park göztepe ve dr um gökmen iyigün.
canım çok iyi anlıyorum seni benimde daha önce iki düşüğüm oldu daha doğrusu kürtajla sonuçlandı ve ikisinide gökmen bey yapmıştı.başlarda bana da çok zor geldi gitmek o kötü günler aklıma geliyodu.ama çok memnun olduğum için devam ettim ve yılmadım.inşallah bu sefer de ona doğurtturmak nasip olacak hayırlısıyla.sağlıkla al mis kokulunu kucağına.bende gökmen beyin hastasıydım ilk bebeğimde fakat bebeğimi kaybedince bi daha o hastaneye gidemedim
canım çok iyi anlıyorum seni benimde daha önce iki düşüğüm oldu daha doğrusu kürtajla sonuçlandı ve ikisinide gökmen bey yapmıştı.başlarda bana da çok zor geldi gitmek o kötü günler aklıma geliyodu.ama çok memnun olduğum için devam ettim ve yılmadım.inşallah bu sefer de ona doğurtturmak nasip olacak hayırlısıyla.sağlıkla al mis kokulunu kucağına.
medical park göztepe ve dr um gökmen iyigün.
bende göztepe medical dayım.. mehtap hnmın hastasıyım.. cok seviyorum ama cok bekliyorum .. kafadan 1 saat gec oluyor randevuları .. eğer ilk randevu değilsem..
gökmen bey nasıl o da yogun mu..
canım acil ameliyata falan girmek zorunda kaldığında benim de sarkıyor ama çok nadir oluyor.ben hep sabahları gidiyorum ilk randevu oluyo genelde o yüzden hiç beklemiyorum.
bu arada diğer topikte okudum şekerin yüksek çıkmış,ikinci yükleme uzun sürüyo 4 saati bulmuştu benimki.erken gitme şansın varsa erken git.saat başı kan alıyolar.bi de aç oluyosun biraz yıpratıcı oluyo.benim ikinci temiz çıktı şükür.inşallah seninki de güzel çıkar.
bende erken gidiyorum..orda cihaz tek olunca drlar sıraya giriyorlar .. randevu satinde ultrasona girebilmen imkansız oluyor..ondan cok bekliyoruz..ve hep bekliyruz.
inşallah canım.. drda erken gel dedi..
4 saati duydum canım..
sevindim senin sonucun temiz olduguna .. inşallah güzelim benimkide öyle ii cıkar..
canım hangi cihaz tek ki?bizim dr un odasında ultrasonu ben hiç beklemedim.gidiyorum hemen alıyo beni cihazı da odasında.sadece kendi hastalarına bakıyo.hep de renkli veriyo.şaşırdım bak şimdi.
gercekten mi..
odasındaki eski model mehtap hanımın.. diğeri kocaman..
kan alınan yerin yan tarafı varya lavabonun oldugu yer hani
orda işte giriyoruz biz ultrasona..
sıra bekliyoruz bide..
cumartesi gitcem seker için sorcam nasıl oluyormus diye..
amannn o nası iş be öyle sor tabii mutlaka sonra bana da söle bakim.bende merak ettim şimdi?bizimkinin odasında gayet güzel böyle büyük bi makina.renkli veriyo,kalbini dinletiyo çok da net verdiği resimler.
amannn o nası iş be öyle sor tabii mutlaka sonra bana da söle bakim.bende merak ettim şimdi?bizimkinin odasında gayet güzel böyle büyük bi makina.renkli veriyo,kalbini dinletiyo çok da net verdiği resimler.
canım öğrendim..
senin dr anlasmalımıymıs kendi getirmiş cihazını..
diğerleri bir kullanıyormus..
bizde hasta ilişkileriyle konustuk standartlar aynı değil diye.. 1 haftaya çözüm bulacaklarmıs..
beklicez bakalım neler olcak..
bu arda dogum ücretlerini konustunmu sen..