• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Annelerinin hastane seçimleri

hayırlı olsun yeni topik ben daha yeni görüyorum bizide ekle fatmacım
Antalya Özel Yaşam Hastanesi dr.Pnar Akkaya Özalp

Son düzenleme:
Yeni topiciğimiz olmuş ne güzel
Beni de ekler misin canım? İzmir'deyim
Hastane Özel Kent Hastanesi ve doktorum Orçun Sezer

bende gökmen beyin hastasıydım ilk bebeğimde fakat bebeğimi kaybedince bi daha o hastaneye gidemedim :(
canım çok iyi anlıyorum seni:( benimde daha önce iki düşüğüm oldu daha doğrusu kürtajla sonuçlandı ve ikisinide gökmen bey yapmıştı.başlarda bana da çok zor geldi gitmek o kötü günler aklıma geliyodu.ama çok memnun olduğum için devam ettim ve yılmadım.inşallah bu sefer de ona doğurtturmak nasip olacak hayırlısıyla.sağlıkla al mis kokulunu kucağına.

canım çok iyi anlıyorum seni:( benimde daha önce iki düşüğüm oldu daha doğrusu kürtajla sonuçlandı ve ikisinide gökmen bey yapmıştı.başlarda bana da çok zor geldi gitmek o kötü günler aklıma geliyodu.ama çok memnun olduğum için devam ettim ve yılmadım.inşallah bu sefer de ona doğurtturmak nasip olacak hayırlısıyla.sağlıkla al mis kokulunu kucağına.

amin canım inşallah sorunsuz, vaktinde ve sağlıklı doğumlar olur :)
sıkıntısız mis kokulu bebekler olurlar inşallah :nazar:

bende göztepe medical dayım.. mehtap hnmın hastasıyım.. cok seviyorum ama cok bekliyorum .. kafadan 1 saat gec oluyor randevuları .. eğer ilk randevu değilsem..

gökmen bey nasıl o da yogun mu..

canım acil ameliyata falan girmek zorunda kaldığında benim de sarkıyor ama çok nadir oluyor.ben hep sabahları gidiyorum ilk randevu oluyo genelde o yüzden hiç beklemiyorum.
bu arada diğer topikte okudum şekerin yüksek çıkmış,ikinci yükleme uzun sürüyo 4 saati bulmuştu benimki.erken gitme şansın varsa erken git.saat başı kan alıyolar.bi de aç oluyosun biraz yıpratıcı oluyo.benim ikinci temiz çıktı şükür.inşallah seninki de güzel çıkar.

canım acil ameliyata falan girmek zorunda kaldığında benim de sarkıyor ama çok nadir oluyor.ben hep sabahları gidiyorum ilk randevu oluyo genelde o yüzden hiç beklemiyorum.
bu arada diğer topikte okudum şekerin yüksek çıkmış,ikinci yükleme uzun sürüyo 4 saati bulmuştu benimki.erken gitme şansın varsa erken git.saat başı kan alıyolar.bi de aç oluyosun biraz yıpratıcı oluyo.benim ikinci temiz çıktı şükür.inşallah seninki de güzel çıkar.

bende erken gidiyorum..orda cihaz tek olunca drlar sıraya giriyorlar .. randevu satinde ultrasona girebilmen imkansız oluyor..ondan cok bekliyoruz..ve hep bekliyruz.

inşallah canım.. drda erken gel dedi..

4 saati duydum canım..

sevindim senin sonucun temiz olduguna .. inşallah güzelim benimkide öyle ii cıkar..

bende erken gidiyorum..orda cihaz tek olunca drlar sıraya giriyorlar .. randevu satinde ultrasona girebilmen imkansız oluyor..ondan cok bekliyoruz..ve hep bekliyruz.

inşallah canım.. drda erken gel dedi..

4 saati duydum canım..

sevindim senin sonucun temiz olduguna .. inşallah güzelim benimkide öyle ii cıkar..

canım hangi cihaz tek ki?bizim dr un odasında ultrasonu ben hiç beklemedim.gidiyorum hemen alıyo beni cihazı da odasında.sadece kendi hastalarına bakıyo.hep de renkli veriyo.şaşırdım bak şimdi.

canım hangi cihaz tek ki?bizim dr un odasında ultrasonu ben hiç beklemedim.gidiyorum hemen alıyo beni cihazı da odasında.sadece kendi hastalarına bakıyo.hep de renkli veriyo.şaşırdım bak şimdi.

gercekten mi..

odasındaki eski model mehtap hanımın.. diğeri kocaman..

kan alınan yerin yan tarafı varya lavabonun oldugu yer hani

orda işte giriyoruz biz ultrasona..

sıra bekliyoruz bide..

cumartesi gitcem seker için sorcam nasıl oluyormus diye..

gercekten mi..

odasındaki eski model mehtap hanımın.. diğeri kocaman..

kan alınan yerin yan tarafı varya lavabonun oldugu yer hani

orda işte giriyoruz biz ultrasona..

sıra bekliyoruz bide..

cumartesi gitcem seker için sorcam nasıl oluyormus diye..

amannn o nası iş be öyle sor tabii mutlaka sonra bana da söle bakim.bende merak ettim şimdi?bizimkinin odasında gayet güzel böyle büyük bi makina.renkli veriyo,kalbini dinletiyo çok da net verdiği resimler.

amannn o nası iş be öyle sor tabii mutlaka sonra bana da söle bakim.bende merak ettim şimdi?bizimkinin odasında gayet güzel böyle büyük bi makina.renkli veriyo,kalbini dinletiyo çok da net verdiği resimler.

bilemedim walla..

snirde oldum yani..

cunkü bize öyle diyolar..

ve mehtap hanımın gebe hastası ordaki diğer dr lara göre daha fazlaymıs .. zaten kapısını gör bi sanırsın ssk hastanesi.. bide herkes hamile..

pazartesi yazarım buraya .. bi karıstırayım ortalığı bakalım..

canım öğrendim..
senin dr anlasmalımıymıs kendi getirmiş cihazını..

diğerleri bir kullanıyormus..

bizde hasta ilişkileriyle konustuk standartlar aynı değil diye.. 1 haftaya çözüm bulacaklarmıs..

beklicez bakalım neler olcak..

bu arda dogum ücretlerini konustunmu sen..

canım öğrendim..
senin dr anlasmalımıymıs kendi getirmiş cihazını..

diğerleri bir kullanıyormus..

bizde hasta ilişkileriyle konustuk standartlar aynı değil diye.. 1 haftaya çözüm bulacaklarmıs..

beklicez bakalım neler olcak..

bu arda dogum ücretlerini konustunmu sen..

hımm muayene ücreti de farklı diğerlerine göre daha yüksek,anlaşmalıymış demek.
canım nisan ayı gibiydi sanırım yukarda bi yere çıktık orda fiyatlar orda görüşülüyo dediler,bunlarda bize bi kağıt tutuşturdu.kağıtta 3500 yazıyodu sezeryan.benim sezeryan olacak 3500 artı 650 epidural farkı alınacakmış.bu sigortanın karşıladığı fiyat.özel sigortam da yok benim,bakalım artık pazarlık yapsak bişeler yapalar mı ki:)sana ne kadar dediler.normal mi doğurmayı düşünüyosun sen?

Back