• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Annelerinin hastane seçimleri

hımm muayene ücreti de farklı diğerlerine göre daha yüksek,anlaşmalıymış demek.
canım nisan ayı gibiydi sanırım yukarda bi yere çıktık orda fiyatlar orda görüşülüyo dediler,bunlarda bize bi kağıt tutuşturdu.kağıtta 3500 yazıyodu sezeryan.benim sezeryan olacak 3500 artı 650 epidural farkı alınacakmış.bu sigortanın karşıladığı fiyat.özel sigortam da yok benim,bakalım artık pazarlık yapsak bişeler yapalar mı ki:)sana ne kadar dediler.normal mi doğurmayı düşünüyosun sen?

mayıs ayında fiyatlar güncellenmiş canım..öyle dediler

bizim özel sağlık sigortasının anlasmalı paketi varmıs

epidural normal 3500 epidural sezeryan 4500 .. cok pahalı .. biz cunkü pay ödeyecekmişiz.. nasıl paketse ssklı daha ucuz.. anlamadım ben bu işi..

sezeryan istiyorum ben canım normalden korkuyorum.. pazarlık yapmadan önce drla konusalım diyoruz belki onun yapacagı bişey olur cünkü ben 2 sendr bu hastaneye geliyorum eşimle birlikte .. ayrıcalık yapsınlar bence..

mayıs ayında fiyatlar güncellenmiş canım..öyle dediler

bizim özel sağlık sigortasının anlasmalı paketi varmıs

epidural normal 3500 epidural sezeryan 4500 .. cok pahalı .. biz cunkü pay ödeyecekmişiz.. nasıl paketse ssklı daha ucuz.. anlamadım ben bu işi..

sezeryan istiyorum ben canım normalden korkuyorum.. pazarlık yapmadan önce drla konusalım diyoruz belki onun yapacagı bişey olur cünkü ben 2 sendr bu hastaneye geliyorum eşimle birlikte .. ayrıcalık yapsınlar bence..

haftaya kontrolüm var mayısda güncellendiyse fiyatlar değişmiş olabilir.bende gittiğimde bi görüşeyim bari.sağol cnm ilgin için.

Beni de listeye ekler misiniz?
istanbul Bağcılardaki Medicine Hastanesine dün ilk kez gittim.fena değil karar verdim artık orda yapıcam doğumu allah izin verirse...

Ankara'da Zübeyde Hanım Doğumevi'ne gidiyorum. Ama İşin garip tarafı eşimin işi belli olmadığı için doğumu hala İzmir'de mi Ankara'da mı yapacağım belli değil. Gide gele kızım uçakta doğacak:60:
Eşim kesinlikle doğuma girmem dediği için ve kızım hala karnımda yatay bi şekilde durduğu için (hanımefendi başaşağı durunca Maximum hareketi yapamıyor tabii) bide biraz tombiş gidiyormuş teyzeleri (doktor dedi) sezeryan olma ihtimalim var. O yüzden Zekai Tahir'de suda doğum veya kendi odanda normal doğum hayalleri suya düştü.:43:
O yüzden benim ne doktorum var nede hastanem.

Benide ekleyebilirmisiniz.... Özel Beylikdüzü Medilife Tıp Merkezinde yapıcam doğumumu, doktorumda Selda ÖRNEK HANIMOĞLU.:nazar::emir_bebek:

ben kocaelinde oturuyorum arkadaşlar. özel konak hastanesinde doğum yapıcam. doktorum erkan türköz. doktorumdan çok memnunum ama hastane konusunda kararsızım. konakta doğum yapacak varmı??

Beni de listeye ekler misiniz?
istanbul Bağcılardaki Medicine Hastanesine dün ilk kez gittim.fena değil karar verdim artık orda yapıcam doğumu allah izin verirse...

Benide ekleyebilirmisiniz.... Özel Beylikdüzü Medilife Tıp Merkezinde yapıcam doğumumu, doktorumda Selda ÖRNEK HANIMOĞLU.:nazar::emir_bebek:

fatmacım ben hastaneyi bahçelievler medical park olarak değişirmisin

dokktorun değişmedi dimi.. prof oraya gelecek..

ben kocaelinde oturuyorum arkadaşlar. özel konak hastanesinde doğum yapıcam. doktorum erkan türköz. doktorumdan çok memnunum ama hastane konusunda kararsızım. konakta doğum yapacak varmı??

ekledim kızlar

Teşekkürler eklemişsin.
Çok şansızım doktor konusunda. ikinci kez gittiğim doktor hastaneden ayrıldı. Yeniden doktor ayarlamam gerekiyor.hastaneyi mi değiştirsem rastgele doktora devam mı etsem kararsız kaldım.
medicinede Özgür Çetinere gitmiştim 1 kere. sonra hastaneden ayrılmış.doktor ismi veremiyorum şimdilik.belli olursa inş. yazarım buraya...

Doğum yapacağımız hastane : Medical Park Göztepe
Doktorumuz : Amerikan Hastanesi Ramazan Mercan

kızlar tablo gitti..o yüzden ekleyemiyorum..

deryacım sen hangi medicalparka gidiyosun..

Back