Hamileliğini erken öğrenenler hassas gebelik testi mi kullandınız ?

hayal alemi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
450
962
303
Merhaba

Bata 3 gün var ve 10 gündür hamilelik belirtilerim var. Bel ve kasık ağrısı, sürekli yorgunluk hali , uyuma isteği, göğüs hassasiyeti, aç kaldığımda hafif bulantı gibi.

Gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti. Gebeliğini erken öğrenenler erken gebelik testi mi kullandınız ? Normal gebelik testlerinde bat öncesi sonuç alınabilir mi ?

Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bende de aynı belirtiler olmuştu test yapmıştım negatif çıkmıştı 2 hafta sonra tekrar test yaptım bu sefer sonuç pozitifti :) Reglime 3 gün kala öğrendim erken gebelik testi ile. Testler hemen sonuç vermiyor sabredebiliyorsanız biraz bekleyin ya da kan testi yaptırın derim :) İnşallah hamilesinizdir

Biraz daha sabredeceğim sanırım. Son 3 gün beklemenin ne olduğunu şuan öğreniyorum , çok heyecanlı :)

Ben adete 5 gun kala normal bir testle öğrendım ertesi gün kan verdım 80 cıktı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı bu sefer 2 3 gunde kan vercem kese görene kadar

Biraz daha sabredeceğim sanırım. Son 3 gün beklemenin ne olduğunu şuan öğreniyorum , çok heyecanlı :)

Sabır en güzel şey bence ben de çok sabırsızdım sürekli aklımda hamilelik vardı sadece bunu düşünüyordum ama çok yıpranıyor insan ve her şeyden nem kapıyorsun acaba hamile miyim diye :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah Şimdi hamile olduğumu öğrendim ancak daha zorlu bir bekleyişteyim doktor keseyi gördü ancak kesinleştirmek için bir hafta sonra tekrar gel dedi içim içimi yiyor :)

Rabbim sağlıklı olduğu haberini almayı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :) Hem keyifli hem zor bir süreç :)

Merhaba. Belirtileriniz neydi acaba? Bebğiniz de hayrlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza gelsin, sizleri sevindirsin inşAllah.
*hamilelik takvimi var ama henüz hamile değilim. Totem haptım sanırım ekledim
Teşekkür ederiiiim Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır bebişiniz
Benim sağ kasık ağrılarım ( adet olacak gibi ama hafif) ve göğsüm çok şişti ağrıyordu başka belirtim olmadı

Merhaba. Belirtileriniz neydi acaba? Bebğiniz de hayrlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza gelsin, sizleri sevindirsin inşAllah.
*hamilelik takvimi var ama henüz hamile değilim. Totem haptım sanırım ekledim
Teşekkür ederiiiim Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır bebişiniz
Benim sağ kaşık

Benim de acayip karın ağrım var batmalarım var. Ama BAT da 11 ağustos.
Kan tahlili veya idrarda çıkmaz heralde değil mi?

Teşekkür ederiiiim ♥ Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır bebişiniz
Benim sağ kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…