- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
- Konu Sahibi hayal alemi
-
Biraz daha sabredeceğim sanırım. Son 3 gün beklemenin ne olduğunu şuan öğreniyorum , çok heyecanlı :)
Sabır en güzel şey bence ben de çok sabırsızdım sürekli aklımda hamilelik vardı sadece bunu düşünüyordum ama çok yıpranıyor insan ve her şeyden nem kapıyorsun acaba hamile miyim diye :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah Şimdi hamile olduğumu öğrendim ancak daha zorlu bir bekleyişteyim doktor keseyi gördü ancak kesinleştirmek için bir hafta sonra tekrar gel dedi içim içimi yiyor :)
Rabbim sağlıklı olduğu haberini almayı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :) Hem keyifli hem zor bir süreç :)
Rabbim sağlıklı olduğu haberini almayı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :) Hem keyifli hem zor bir süreç :)
Haber alır almaz mutluluğumu paylaşabilrim inşallah :)Amin inşallah :) Siz de güzel sonuçlar alırsınız inşallah bize de haber verin fikir alışverişi yapalım burdan :)
Ne yaptınız var mı bir haber :)Haber alır almaz mutluluğumu paylaşabilrim inşallah :)
Merhaba. Belirtileriniz neydi acaba? Bebğiniz de hayrlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza gelsin, sizleri sevindirsin inşAllah.Ne yaptınız var mı bir haber :)
Teşekkür ederiiiimMerhaba. Belirtileriniz neydi acaba? Bebğiniz de hayrlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza gelsin, sizleri sevindirsin inşAllah.
*hamilelik takvimi var ama henüz hamile değilim. Totem haptım sanırım ekledim
Teşekkür ederiiiimMerhaba. Belirtileriniz neydi acaba? Bebğiniz de hayrlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza gelsin, sizleri sevindirsin inşAllah.
*hamilelik takvimi var ama henüz hamile değilim. Totem haptım sanırım ekledim
Teşekkür ederiiiim ♥ Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır bebişiniz
Benim sağ kaşık
Teşekkür ederiiiim ♥ Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır bebişiniz
Benim sağ kasık ağrılarım ( adet olacak gibi ama hafif) ve göğsüm çok şişti ağrıyordu başka belirtim olmadı
Ben adet günümden 4 gün önce predictor idrar testi yapmıştım çıkmıştıElimde bir predictor early var. Sürekli bakışıp duruyoruz. Allah sabır versin de dayanayım
6 gün önce yapılabilir diyor elimdeki testte. Sanırım Pazartesi dayanamayıp 6 gün kala yapacağımBen adet günümden 4 gün önce predictor idrar testi yapmıştım çıkmıştı
Ben de o testi kullandım inşallah güzel sonuçlar alırsınız6 gün önce yapılabilir diyor elimdeki testte. Sanırım Pazartesi dayanamayıp 6 gün kala yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?