- 16 Mayıs 2024
- 1.054
- 334
- 38
- Konu Sahibi firuzecevik
-
Geçen ay böyle bir muhabbet daha olmuştu biriyle ona bir şeyler önerdim her zaman gerçi burada yardımcı olmaya çalışıyorum şu an hamile çok şükür soğan kürünü denedin mi o sana çok iyi gelecek miyom yok eder 15 gün boyunca içersen tamamen temizlenirsin bak o kadar vücudun temizlenecek ki faydasını görürsün bunu da tavsiye ederim sanaAnladım bende o psikoloji içindeyim kaldım mı kalıcam mı yumurtlama günü geldi kesin yapmamız lazım test yapıyorum negatif niye olmuyor diye ağlıyorum herşey nasip ama stres yapıyorum tabiki
Teşekkür ederim Soğan suyu içtim evet ama sadece 4 gün içtim tadı çok kötü geldi bana 4 gün dayanabildim ama bir daha denemek istiyorum bu sefer bırakmadanGeçen ay böyle bir muhabbet daha olmuştu biriyle ona bir şeyler önerdim her zaman gerçi burada yardımcı olmaya çalışıyorum şu an hamile çok şükür soğan kürünü denedin mi o sana çok iyi gelecek miyom yok eder 15 gün boyunca içersen tamamen temizlenirsin bak o kadar vücudun temizlenecek ki faydasını görürsün bunu da tavsiye ederim sana
Eğer bırakmadan 15 gün dayanabilirsen çok güzel olur bir de o yumurtlama günü süreçlerinde eğer kullanıyorsan o testleri kullanma adet takvimin varsa sil kendini aktivite bul örgü yapmak istiyorsan örgü yap sayılarla boyama diye bir panolar var çok eğlenceli oluyor çok güzel aktiviteler oluyor en azından yumurtlama günlerin geçene kadar kendini meşgul edeceğin şeyler bulursan eğer o süreçte kafayı takmadan akışı ile ilişkiye girersen ben eminim ki sen de o güzel haberi alıp geleceksin burayaTeşekkür ederim Soğan suyu içtim evet ama sadece 4 gün içtim tadı çok kötü geldi bana 4 gün dayanabildim ama bir daha denemek istiyorum bu sefer bırakmadan
İnşallah çok teşekkür ederim sağolEğer bırakmadan 15 gün dayanabilirsen çok güzel olur bir de o yumurtlama günü süreçlerinde eğer kullanıyorsan o testleri kullanma adet takvimin varsa sil kendini aktivite bul örgü yapmak istiyorsan örgü yap sayılarla boyama diye bir panolar var çok eğlenceli oluyor çok güzel aktiviteler oluyor en azından yumurtlama günlerin geçene kadar kendini meşgul edeceğin şeyler bulursan eğer o süreçte kafayı takmadan akışı ile ilişkiye girersen ben eminim ki sen de o güzel haberi alıp geleceksin buraya
Erkek annesi oldun artık bir kız bir erkek annesi olman lazım sağlıklı olsun evladın kızı erkeği yok ama gönlümden kız diye geçti :) ay benim için hissediyormusun bişeyler sağlıklımıdır dua edelim birbirimizeBenim tahminim hiç yok kuzum ya ne hissettigimi de bilmiyorum aslında ilk çocuğum da hissetmiştim ilk öğrendiğimde testi yaptigimda hatta erkek dedim ya kesin erkek nereden biliyorsun falan dediler bana hissediyorum dedim yani sonra rüyamda armut yedigimi gördüm meğerse erkek çocuğunu işaretmiş hislerim çok kuvvetli bazen bu yüzden kendimden çok korkuyorum ben ama tamamen o an kalbimde doğması gerekiyor bunda hiçbir şey hissetmiyorum yani bilemedim rüyamda erkek çocuğa emziriyordum ama çoğunluk herkes kız hissedıyor biraz da sanırım etkisinde kalıyorum galiba o yüzden kız diyebiliyorum ama içime doğan bir şey yok ben yine böyle erkeğe daha çok meyilli gibiyim kendimi hiç kız annesi gibi gibi hayal edemiyorum erkekciyim biraz
Ya kalp atışı olmazsa tüketiklerimizden mi ya3+4te öğrendim ben de ve öğrendiğim an sigarayı bıraktım. onun öncesinde günde bir paket kadar tüketiyordum. ekstra olarak gebeliği öğrenmeden bir gece önce yarım şişe sarap içmiştim. ilk kontrolde (5+3) doktoruma sormustum böyle böyle oldu bir zararı olur mu diye. doktorum da eğer kalp atısı oluşursa sağlıklı ilerler ama kalp atısı oluşmazsa demek ki tükettiklerinden etkilenmiştir ama su an haftasıyla uyumlu ve bir sorun görünmüyor demişti. ki öyle de oldu. 31.haftadayızkan değerlerim de sigarayı bıraktıktan yaklaşık 3 hafta sonra tamamen normale dönmüstü
Çok sağ ol bir tanem ben her gün tüm hamilelere tüm hamile olmak isteyen herkese dua mı ediyorum niyetimi ediyorum her zaman edeceğimErkek annesi oldun artık bir kız bir erkek annesi olman lazım sağlıklı olsun evladın kızı erkeği yok ama gönlümden kız diye geçti :) ay benim için hissediyormusun bişeyler sağlıklımıdır dua edelim birbirimize
Allah'ım size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok şükür bin şükür Allah size bağışlasın bakalım inşallah bu seferki sağlıklı olsun
Çevremde herkes içiyor doğuma kadar ben diğer çocuklarımda bırakmıştim tiksiniyordum şuan ne yapacam bilmiyorum benimde 4+5 değeriniz ne kadar güzel çıkmış maşallah inşallah sağlıklı kucağına alırsınMerhaba kızlar acil bişey sormak istiyorum kafama çok takıldı az önce hamile olduğumu öğrendim bat 8 kasım beta hcg 2.184 çıktı öğrendiğim an sigara içmeyi bıraktım bir şey olmuşmudur bebeğime uygulama indirdim şuan bebeğim 4+4 gözüküyor aynı şeyleri yaşayan bilmeden içen birileri varsa yardımcı olurmusunuz
ya illa o yüzden denemez kalp atısı oluşmazsa bile. ama ilk 2 haftalık dönemde gebeliğin ya hep ya hiç kuralı vardır. gebelik ya sonlanır, ya da tamamen etkilenmeden sağlıklı ilerler.Ya kalp atışı olmazsa tüketiklerimizden mi yainşallah bende bir sorun olmaz. Az kalmış doğuma sağlıklıca kucağına alman dileğiyle bitanem
Bir süre sonra midemiz bulanıp tiksiniyormuşuz zaten ama işte o zamana kadar bişey olmasından korkuyorum. Canımm beta nın ne olduğunun hiç önemi yok önemli olan 2 günde bir 2 katına artması inşallah olmuştur canım benimm yaz burayaÇevremde herkes içiyor doğuma kadar ben diğer çocuklarımda bırakmıştim tiksiniyordum şuan ne yapacam bilmiyorum benimde 4+5 değeriniz ne kadar güzel çıkmış maşallah inşallah sağlıklı kucağına alırsınbenim değerim çok düşük ya bakıyorum herkesin reglden önce bile yüksek ben regl 2 gün gecikince verdim 99 değerim yarın bidaha gidicem inşallah artış olmuştur düşünmeyim diyorum olmuyor
Çok zor oluyor demekki benimde tanıdığım arada bir içiyordu çocuk doğdu sağlıklı şuanlık stres daha zararlı ama mutlaka bırakılmalı ben bugün bıraktım bugün öğrendimBir tanıdığım 4 aylık hamileyken içiyordu ben de şaşırmıştım bırakmayan bile var demek ki
İnşallah canım ya hep ya hiç kuralını duymuştum radyasyon aldığında da aynı şekilde ya hep ya hiç kuralı varmış bu ay sonu görücez inşallahya illa o yüzden denemez kalp atısı oluşmazsa bile. ama ilk 2 haftalık dönemde gebeliğin ya hep ya hiç kuralı vardır. gebelik ya sonlanır, ya da tamamen etkilenmeden sağlıklı ilerler.
ama full sağlıklı şartları olup da sonlanan gebelikler de var. yani illa sigara yüzünden sonlandı denilemez. siz ne güzel bırakmışsınız. bundan sonra da sağlıklı beslenerek, stres yapmadan devam edin. inşallah sonuma kadar her sey gönlünüzce olur
Amin bitanemAllah'ım size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canımsınn mutlaka açarım yeni konu 15 gün kaldı ne çok ne azÇok sağ ol bir tanem ben her gün tüm hamilelere tüm hamile olmak isteyen herkese dua mı ediyorum niyetimi ediyorum her zaman edeceğimsen keseyi görünce hemen tekrar bir konu aç tahminler mutlaka gelir ama nedense bu sene kız gibi olacak
Ne kadar erken bıraksak o kadar iyi evet canım önemli olan artması ama işte gelde söz geçir kendine yarın gidicem hayırlısı olsun hakkımda yazarım canım dua etBir süre sonra midemiz bulanıp tiksiniyormuşuz zaten ama işte o zamana kadar bişey olmasından korkuyorum. Canımm beta nın ne olduğunun hiç önemi yok önemli olan 2 günde bir 2 katına artması inşallah olmuştur canım benimm yaz buraya
Ben iyi hissediyorum iyi olacak bebeğin seninleNe kadar erken bıraksak o kadar iyi evet canım önemli olan artması ama işte gelde söz geçir kendine yarın gidicem hayırlısı olsun hakkımda yazarım canım dua et
Çok sağ ol bir tanem ben her gün tüm hamilelere tüm hamile olmak isteyen herkese dua mı ediyorum niyetimi ediyorum her zaman edeceğimsen keseyi görünce hemen tekrar bir konu aç tahminler mutlaka gelir ama nedense bu sene kız gibi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?