Hamileliğin ilk zamanları Kasık ve bacak ağrıları

dilemma_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
3.162
4
Kızlar hamileyim.İlk dönemlerim.Ama 4 ,5 gündür ara ara kasık ve beraberinde bacaklarım(üst kısımları) ağrıyor.Özellikle birkaç gecedir uykumdan uyandırıyor.Normal mi bu ya? Sizde de oldu mu?Doktora gitmeme 5 gün var.O zaman sorucam. Ama meraktan da ölüyorum.Önceki gebeliğimde böyle şiddetli ağrılarım olmamıştı:uhm:

gebeligin basinda benim de olmustu,kasik agrisi icin ilac verdi doktorum,rahim bebegi disari atmaya calisiyo dedi ama bacak ve kalca agrisi icin sebebini soyleyemem demisti.Ikisi de normal fakat yine de doktoruna danis,hayirli gebelikler.

bende yaşadım aynı sorunu en başta canım o kadra kötüydümkii ama sonunda geçti bebegimde bende iyiyizz dr. danış inşaallah bişey olmazzz...

Sağol canım.
Bu gün daha rahatım düne göre.Sanırım azalıyor.Çok şükür.Bir de doktorda kesemizi görsek çok rahatlıycam

merhaba arkadaşlar benim iki aydır yumurtalama zamanında kasıklarım ağrıyor bi başladıktan sonra birde bittikten 1 hafta sonra kesik kesik devam ediyor fikri olan varmı neden böyle oluyordur

merhaba arkadaşlar
hayırlı olsun hepinize
benim de ilk gebeliğim.s.adet tarihime göre bugün 5hafta 2 günlük cumartesi günü doktora gideceğim
salı gününe kadar kasıklarımda ağrılarım oldu.özellikle salı günü adet olacakmışım gibi şiddetliydi.Çok korktum.Ama çarşamba bir iki kasılma dışında ağrım olmadı.son iki gündür de mide bulantısı başladı.Gün içinde sürekli gıcık gıcık mide bulantısı çekiyorum.
Forumlardan çok araştırdım.Çoğunlukla bu ağrıları yaşamışlar.Rahime yerleşme sırasında oluyor normaldir demiş bir arkadaşın doktoru.
Bakalım cumartesi günü ben de soracağım .Umarım herşey yolundadır.
umarım hayırlısıysa sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Umarım canım..
Ben de yarın doktora gidiyorum.Kesemizi görmeye inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gebeligin basinda benim de olmustu,kasik agrisi icin ilac verdi doktorum,rahim bebegi disari atmaya calisiyo dedi ama bacak ve kalca agrisi icin sebebini soyleyemem demisti.Ikisi de normal fakat yine de doktoruna danis,hayirli gebelikler.

rahim bebeği dışarıya atmayamı çalışıyo :1shok: :1shok: :1shok: ilk defa böle bişey duyuyorum sofika çok ilgimi çekti şahsen :1shok:

benimde ilk aylarda ara ara sancılarım oluyordu yanlız anlık ve uzun süreli değildi hiçbizman uzun süreli olduğunda sancılarınız mutaka doktorunuzu bilgilendirin.

Merhaba ben de 5 haftalık gebeyim. Fakat iki gündür bacaklarım ve belimde hiç geçmeyen ağrı var. Haftasonu olduğu için Dr gidemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…