Hamileliğin ilk haftasında adet olurmu?

ezg1512

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
2
0
1
22
Merhaba hanımlar Ben adet oldum fakat adetten sonra kasık ağrım bel ağrım falan oluyor hamilelik olabilirmi adetten bir gun sonra başladı özellikle sol kasikta bele vuran agri var

Maalesef adet olmuşsan hamilelik yoktur bazı kadınlar yerlesme kanamasi yaşayabilir ama o da adet kanamasina göre farklı bi kanama

Maalesef adet olmuşsan hamilelik yoktur bazı kadınlar yerlesme kanamasi yaşayabilir ama o da adet kanamasina göre farklı bi kanama
bende öyle düşünüyorum ama adetten sonra kasık ağrım falan var ilk defa oldu acaba mı dedim ama bencede mümkün değil

hamilelikte regl olunmaz. eğer gebelik var ve kanama olduysa bu normal olmayan bir durumdur ve kontrol edilmesi gerekir.

normal sartlarda regl olduğunuz anda artık o ay için gebelik ihtimali kalmaz. yasadığınız ağrılar vs yumurtlama belirtileri olabilir veya baska bir sağlık sorununun. ama yasadığınız kesin olarak regl ise gebelik yoktur

Merhaba hanımlar Ben adet oldum fakat adetten sonra kasık ağrım bel ağrım falan oluyor hamilelik olabilirmi adetten bir gun sonra başladı özellikle sol kasikta bele vuran agri var
Adet kanamasından sonra hamilelik oluşmaz yumurtlama günlerindede agrınız olabilir hamilelik degildir

Hamilelik varken regl olmaz ama ara kanama da denen yerleşme kanaması olabilir. Eğer her zamankinden az bir kanamaysa hamile olabilirsiniz. Ama yok hep olduğunuz gibi kanamaysa adettir ve gebelik yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…