Hamileliğin ilk ayları sürekli hissedilen açlık normal mi?

agresifpollyanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
1.079
592
53
7+3 hamileyim ama son bir buçuk/iki haftadır o kadar iştahlıyım ki sürekli açım. Oh be doydum diyorum yarım saat sonra sanki hiç yememişim gibi açlık hissediyorum. Diğer hamileliğimde hiç böyle olmamıştı acaba şeker hastalığı mı başladı diye düşünüyorum. Yarın test yaptıracağım randevu aldım, önden de bi fikir edinmek istedim normal midir bu? 50 kiloydum, dün tartıldım 54 olmuşum daha hamileliğin başında 4 kilo. Devamında ipin ucu kaçmaz inşallah😂 var mı tecrübeli hanımlar

Kaşınma kaşınma 😂😂 bulantili dönem yasamiyorsun heralde, bı taraftan bulanip çıkarıp bı taraftan yedikçe yeme isteği daha sıkıntılı 😂😂 afiyet olsun gayet normal, bikac haftaya normale dönersin, hayırlı uğurlu olsun 😊

Kaşınma kaşınma 😂😂 bulantili dönem yasamiyorsun heralde, bı taraftan bulanip çıkarıp bı taraftan yedikçe yeme isteği daha sıkıntılı 😂😂 afiyet olsun gayet normal, bikac haftaya normale dönersin, hayırlı uğurlu olsun 😊
yok canım bulantım var ama kusmam yok sadece öğür öğür içim kıyılıyor ama gene de yiyorum tok oldukça bulantı hissi de daha az oluyor zaten ama yarım saat sonra açlık ve bulantı başlıyor işte. Yemezsem muhtemelen o zaman çıkarırım işte😂😂

Bende öyleydim. Gece kalkıp peynir ,zeytin , ekmek yerdim bir lezzetli gelirdi offf 😄kilo aldıysam sırf o yemeler yüzünden almışımdır yoksa normalde iştahım normaldi benim
ay benim uykum çok ağır ama bu tuvalete sıkışmam çok canımı sıkıyor sabaha kadar 4 kere falan tuvalete kalkıyorum o çok can sıkıcı. bir de ben sigara kullanıyordum normalde ama hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım belki ondan da iştahım açılmış olabilir hiç bilmiyorum 😅😂😂 şeyi çok merak ediyorum bebişin hareketlerini ilk ne zaman hissettin

ay benim uykum çok ağır ama bu tuvalete sıkışmam çok canımı sıkıyor sabaha kadar 4 kere falan tuvalete kalkıyorum o çok can sıkıcı. bir de ben sigara kullanıyordum normalde ama hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım belki ondan da iştahım açılmış olabilir hiç bilmiyorum 😅😂😂 şeyi çok merak ediyorum bebişin hareketlerini ilk ne zaman hissettin
Çiş meselesi benide mahvediyor. Sabaha kadar tuvalete gidiyorum asla bitmiyor asla 😫😫 19+0 hissettim ben. Sabah uyuyordum hareket oldu, elimi öylesine karnıma götürmüştüm elimlede hissettim.

Back
X