arkadaşlar bir kaç kez yazdım ama cevap alamadım 1 senelik evliyim son adet tarihim 17 şubattı ve bir daha adet olmadım 18 martta adet olmam gerekirken olmadım 1 hafta önce eczaneden idrar testi aldım fakat negatif çıktı acaba yanlış olma ihtimali varmı kan testi yaptırmak istiyorum ama açıkcası korkuyorum inşallah hamileyimdir ama başka hiç bir belirti yok lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
ya arkadaşlar benimde adete daha 10 gün var ama 2 gündür göğüslerim çok fena ağrıyo ve kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum umuda kapılmakta istemiyorum ama yinede beklemekten başka çare yok bu psikolojiden kurtulmanın yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun bu 9.ayım ama artık dayancak gücüm kalmadı adet yakın çok morlim bozuluyo uffffffffff
bildiğim kadarıyla mide yanması oluyomuş. Benimde 1 mayıs ta olmam lazım. midem çokyanıyo. midemde ağrı var ve gazım var. bugünde kasıklarımda ağrı başladı ama hastalancam herhalde(
CANIM BENİM 15 GÜN GEÇMİŞTİ BİR KERE STRESTEN CANIM AMA GEÇ DÖLLENMEDE OLABİLİR BENİM ABLAM 15 GÜN GEÇİNCE ÖĞRENDİ.hihoyyytslm kızlar bendede aynı şeyler var göğsümde şişlik mide bulantısı kasık ağrısı adetimde 10 gün gecti test yaptırdık dün negatif cıktı kafayı yıcem artık okadar umutlandımkı offf offf...Çok üzgünüm çoook