çok sevindim canım,hayırlısı olsun,allah tamamına erdirsin... Hihoyyyt belirtilerin neydi,bizede söyler misin???
slm kızlarrr..yardımınıza ihtiyacım var,son adetim şubat 27diydi,birkaç aydır düzensiz zaten ve hala adet olmadım;ama sabah çok az açık kahverengi akıntı gibi geldi,yani birkaç damla..sabahtan beri tuvalete gidip bakıyorum daha birşey yok.midem biraz bulanıyor,eşimde stres yaptığın için diyo,ne düşüneceğimi şaşırdımm mirmirmirmir.öyle adet olacakmışım gibi ağrımda yok,sadece hafif sızlıyo gibi kasıklarım,ne yapmalıyım sizce?
nilyyy sen eczaneden gebelik testi alıp yapmadın mı? benim adetim de 27 şubatta başlamıştı. ve 4 martta bitmişti. 1 nisan ve 2 nisanda test yaptım pozitifti. halbuki öncesinde yaptığımda negatifti. bu hafta doktora gideceğim. sen de bence doktora gitmelisin. bu haftaki belirtiler muhtemelen bel ağrıları ve kasık agrıları olacaktır..
bu arada böyle çok bilmiş gibi yazdığıma bakmayın :) ben de taze anne adaylarındadım..yazdığım gibi merakla beklerken test açık pembe çıktı ve şüpheye düştük,bu durumda hamile miyim die siteleri araştırmaya başladığımda bu siteye rastladım ve bütün edindiğim bilgiler internet kaynaklı..bu arada bu kadınlar kulübüne bayıldım :) hele hamiş kelimesine eşim de bayıldı :)
arkadaşlar bir kaç kez yazdım ama cevap alamadım 1 senelik evliyim son adet tarihim 17 şubattı ve bir daha adet olmadım 18 martta adet olmam gerekirken olmadım 1 hafta önce eczaneden idrar testi aldım fakat negatif çıktı acaba yanlış olma ihtimali varmı kan testi yaptırmak istiyorum ama açıkcası korkuyorum inşallah hamileyimdir ama başka hiç bir belirti yok lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler