- 7 Nisan 2013
- 34
- 17
- 38
- 41
- Konu Sahibi morlacivert
-
Canim bende yeni öğrendim gebeligimi, hem benim hemde bebisin sağlığı için ufak egzersizler yapilmali, tabi dikkatlice.Ben hamile platesi ve hamile yogasini araştıracağım ve doktoruma danışarak yapmayı düşünüyorum.Herkese Merhaba
Mart ayında hamile olduğumu öğrendim ve tabiki dünyalar bizim oldu..
Fakat bende genelin aksine, mide bulantısı yahut kusma yahut aşerme yok..
Müthiş acıkma midemde kazınma ama sıfır iştah var..
Ve bunun yanında;
kilo alma....
Bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk aylarında kilo alımı olmuyor bendeki bu hal beni derin düşüncelere saldı.. henüz 2 aylıkken kilo alıyorsam 9 ayın sonunda bilemiyorum...
tavsiyesi olan var mı?
ya da fikri olan..Sizde nasıl durumlar?
55 kilo ile hamile kaldım şu an 57 ye yakın çıkıyorum tartida canimMihrinus eger kilo problemin yoksa 1.5 kilo cok sorun edilecek bi kilo degil bence
1 ayda 4 kilo aldım bn yaa 57ydim hamile kalmadan önce hamile olduğumu ogrendigimde 61 olmuşumKilolarınızla aranız nasıl gidiyor hamişler?
70 kilo ile hamile kaldim suan 68e dustum bulanti kusmalar sagolsun bebegimi nasil besliycem bilmiyorum faydali olan hicbirseyi yiyemiyorum herseydeen tiksindim balik tavuk sut yumurta.. Bildigim kadariyla ideal alinmasi gereken kilo 9-10 civarinda hamilelik boyunca. Bunun fazlasi zarar diye biliyorum. Daha cok faydali ve protein degeri yuksek seyler yemeye calisin tok tutsun diye. Yuruyus konusu da gunun her saati uygun olamiyorsaniz bile en azindan aksam yemeginden sonra bi 15-20 dakika yavas tempoda yurumeye calisin.
Bircok kilo alan arkadasim genelde aksam yuruyusu yapiyor cunku..
Çok şanslısın...Merhaba bende 17 haftalik hamileyim. 65 kilo ile başladım. Bulanti ve kusma yok aşırı yemek yiyorum özellikle hamur ici cok yiyorum ama anlamadığım bir sekilde 2 kilo vermisim. O kadar yememe ragmen nasıl düştüm hala anlamadim. Takip yapan ebe ise bunun normal oldugunu ilerleyen zamanlarda kilo almaya baslayacagimi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?