Hamileliğimizin ilk aylarında kilo almak..

meraba kızlar bende aynı durumdayım hmile olduğumu öğrendiğimden beri hiç bulantım kusmam yok oyuzden iştahım inanaılmaz açıldı kendimi tutamıyorum 1.5 kilo aldım şimdiden sabahları aç uyanıyorum kilolu değilim ama böyle giderse yandım:110:
boyun ve kilon kaç?
her ay böyle alırsan gayet sağlıklı gibi görünüyor
doktor her ay 1 kilo alırsan sağlıklı bebek sağlıklı doğum olur dedi 9 ay 9 kilo hadi bilemedin 10 bence sen bu prformansla gidersen kilo alımı olarak yani güzel bititirirsin inşallah

Merhaba kızlar bende 66 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum :) 3 kilo aldım 3 Ayda diyetisyene gittim şimdi listeye uymaya çalışıyorum ama gece açlıktan uyuyamıyorum kalkıp bişe atıyorum ağzıma mecbur. Bide baş Ağrı'sı bel Ağrı'sı başladı :(

selam kızlar bende 57.5 ile başladım şuan 59 um ama kendimi çok şişmanlamış hiddediyorum göbeğiim çıktı şimdiden bende 4.aydan sonra diyetiyen ve hamile platesine yogasına gitmeyi düşünüyorum

valla 61 le hamile kaldım 65 im şuan bende herşeyin hayırlısı zaten 5. aydan sonra çok kilo alınıyor az kaldı benm bu gidişke en fazla 10 kilo alırım buda gayet normal 3-4 kilo doğumda gtse geriis çok rahat veririm çok takıyorum kafama ama çok şükür eşim çok moral verip topluyor beni

merhaba kızlar. benimde bulantılarım bayağı bayağı azaldı, ee haliyle yemek yemeler başladı bende ilk hamile kaldığım 60 olan kiloma geri geldim. 4 ayda kusmalardan ötürü kilomda bu durumda hiç değişiklik olmamış oldu, tabi bundan sonrasında eminim git gide artmaya başlayacak. çünkü canım hep yaramaz şeyler çekiyor. ilk aşermem ekşiydi hala öyle ama ara ara tatlı da çekiyor canım. ye ekşiyi doğur ayşe yi sözü de geçen hafta cinsiyeti öğrenerek doğrulanmış oldu :D şaka bir yana hep kız istediğim için 2 katı sevindim. rabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin. sağlıklı, sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah.

5.ay bitti
5 ayda 4 kilo aldım
ilk aylarda birden bire hızlı kilo alımı ve şişlikten depresyona girmek üzereydim ama alım durdu hatta bu ay hiç almadım tuzu ve ekmeği daha da azaltıcam ( sanırım biraz fazla yiyordum)
9 ayda 8 kilo en fazla 10 kilo ile bitirirsek ne mutlu:KK49::halay:

Ayy kızlar yardım edin 57 kiloydum hamile kalmadan önce şuan 7 haftaligim 59 kiloyum ama ıstahim yok çok az yiyorum ne yesem göbeğim dokuz aylık gibi oluyor her yerim çok sis gibi geliyor bütün vücudum ödem mi kilo mu anlamadım ama midemden nefes alamıyormuş gibiyim

Back
X