Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bişey olacağını sanmıyorum çünkü çok fazla kanamam ve parça geldi hastanedede alttan ultrasonla baktılar hamile olup olmadığımı bile anlamadılar olsa çıkardı heralde şu an hiç sancım yok bu kadar basitmiymiş düşük yapmak
gerçekten çok üzüldüm.. seni çok iyi anlıyorum. bende 7 haftalık bebeğimi kaybettim. allah sabrını veriyo. hepmiizi evlatlarla sevindirip unuttursun inş..senağlamayaklaşık 4 haftalık hamileydim bi kaç saat öncesine kadar iki hafta sonra kalp atışını duyup haykırıcaktım burdan hamileyim diye ama olmadı bi kaç saatdir aşırı kanamam var ve bir sürü parça düşürdüm devlet hastanesine gittim acile bana hamile olduğundan eminmisin diye soruyolar ben bebeğimin kesesini görmüştüm içimdeydi bebeği düşürmüşsün o zaman dediler kürtaj yapalım dediler canlı canlı hemde dayanabilirmisin diye sordular bacaklarımı kıpırdatmamam lazımmış yoksa rahimim deline bilirmiş ne güzelde sölüyolar tabiki yaptırmadım hiç ağrımda kalmadı sabah kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek zaten tedaviyle olmuştu şimdi burdan haykırıyorum bebeğim öldüüüüü
yaklaşık 4 haftalık hamileydim bi kaç saat öncesine kadar iki hafta sonra kalp atışını duyup haykırıcaktım burdan hamileyim diye ama olmadı bi kaç saatdir aşırı kanamam var ve bir sürü parça düşürdüm devlet hastanesine gittim acile bana hamile olduğundan eminmisin diye soruyolar ben bebeğimin kesesini görmüştüm içimdeydi bebeği düşürmüşsün o zaman dediler kürtaj yapalım dediler canlı canlı hemde dayanabilirmisin diye sordular bacaklarımı kıpırdatmamam lazımmış yoksa rahimim deline bilirmiş ne güzelde sölüyolar tabiki yaptırmadım hiç ağrımda kalmadı sabah kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek zaten tedaviyle olmuştu şimdi burdan haykırıyorum bebeğim öldüüüüü