Hamileliğimi hangi belirtilerle öğrendim anlatıyorum

Beklemek ne zor di mi:)
Beklemek her türlü zor ya, ben hamile kalmak için beklemedim aslında bebiş istediğimizde geldi çok şükür ama oldu mu olacak mı derken yumurtlamadan adete kadarki süre geçmek bilmemişti yine de. Şimdi de doğumu beklemek zor geliyor haftalar geçsin de büyüsün istiyorum sürekli. Doğunca da yaşına girsin okula başlasın diye devam edecek herhalde

Aynen oyle o bekkeyişler hiç bitmeyecek.
Benim ilki hemen olmuştu, ikinci ayları buldu.şimdide yıllar oldu, ne zormuş beklemek, Rabbim tekrar nasip etsin inş her isteyenede

Sonuç neymiş?

Canım ben aranıza yeni katıldım bu gün iğneninm 10 . günü yardımcı olursan çok sevinirim benim aşırı belim agriyor adet olucakmisim gibi resmen belim tutuldu diyebilirim yani çok korkuyorum adet olucam diye şuan yazarken bile ellerim titriyor

Merhaba
2 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz sonuç çıkacaktır
Şu an mevsim değişikliği, usutmus olma ihtimaliniz de var tabi lütfen bunu göz ardı etmeyin
İnşallah hayırlı haberi alırsınız

Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz

Merhaba erken gebelik testinde çıkmadıysa negatif diye yorumladım
Siz strese girmişsiniz, o yüzden gecikmiş muhtemelen

Tabiki seve seve heyecanla beklemedeyim
ben de sizinle ayni sekilde on gun kala silik cizgi gordum ayni gun kan verdim 10.61 cikti sonrasinda hala idrardan testi tekrarliyorum hala silik cizgi cikiyor onumuzdeki gunlerde kan vericem tekrar sizin bhcg artisiniz nasil basladi ne kadarla
baslayip ne kadar artarak gitti ,bebeginizi Allah bagislasin

Neymiş cevabı?

Sonu ne oldu canım?

Yumurtlamadan birkaç gün sonra başlayan kasık ağrın kramp seklinde miydi adet öncesi kasık ağrısından farkli?

Ve bel ağrında sanki üşürmüşsünde hamlamış tutulmuş gibi bi ağrı mı kuyruk sokumuna kadar?

Neymiş cevabı canım?

Kramp gibi değildi adet öncesine göre biraz daha hafifti hatta ama şiddeti adete yakınken daha çok artıyordu zaten benim. Bel ağrısı daha önce hiç olmadığı için üşütüp tutulma kısmıyla ne kadar farklıdır bilemiyorum açıkçası yanlış yönlendirmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…