- 4 Haziran 2022
- 140
- 362
-
- Konu Sahibi Papatya Seven Kadin
Maalesef sıcak basması yaşamıyorumÇok teşekkür ederim canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin
Bu arada evet canım uygulama üzerinden ovulasyon tarihi yanlış gösteriyor bazen. Bu ay ben de ovulasyon testi kullandım
Sıcak basması gibi şeyler yaşıyor musun? Bana çok ani sıcak basıyordu vantilatörün karşısında otursam bile sogumuyodum
Niye öyle düşünüyorsun ki herkeste aynı olacak diye bir şey yookk sadece öğrenmek için çok erken olabilir de olmayabilir de adet günün gelene kadar sabırlı olmamız lazımMaalesef sıcak basması yaşamıyorumyine olmadı bence
Aminn inşallah herşeyin hayırlısı olsunNiye öyle düşünüyorsun ki herkeste aynı olacak diye bir şey yookk sadece öğrenmek için çok erken olabilir de olmayabilir de adet günün gelene kadar sabırlı olmamız lazıminşallah dileğine yavruna kavuşursun sağlıkla hayırla
Kaç gün var adetinize?Mide yanması bende de var bide vücudum aşırı sıcak yanıyorum ama bulantı vs yok sigara da kullanıyorum ama ılk defa mıde yanması yasıyorum ara ara bıde kasık ağrısı oluyo ama adetıme var baya
Prolaktin ilk gittiğimde 35.57Prolaktin kaçtı sizde
Amin inşallah çok teşekkür ederimTebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
15 gün varKaç gün var adetinize?
15 gün varsa henüz olmaması normal şu an yumurtlama döneminde olmanız lazım15 gün var
Evet kesinlikle. Ben de her ay yediğim yemekten midem bulansa hamile miyim diyordum.Gebelik belirtileri adet belirtilerine benziyor. Herkes için de geçerli değil belirtiler.
Ne akıntı, ne ekstra bir ağrı oldu. Minik minik saniyelik süren baş dönmeleri vardı ama ihtimal vermemiştim. Adet 3 gün geçtikten sonra silik şekilde çıktı, geç döllenmeydi. Yani uzun zaman bebek bekleyen biri olarak çok belirti peşinde koştum ve boş çıkmıştı. :)
Adetim düzensiz uygulamadan bakıyorum da bugun dıyor ama daha once yumurtlamıs olabılır mıyım bılmıyorum. Dün feci bir bel ağrısı girdi aniden ara ara iş yapınca sürekli değil ama bir anda bıcak saplanır gibi. Bir de bugun o kadar halsız ve yorgun hıssedıyorum kı zor uyandım. Hamılelıge tamamen yormak ıstemıyorum ınsan bedenı farklı tepkıler verebılıyor. Ama tedbirli olmak ıstıyorum bır yandan da o yuzden. İlk defa yasayacagım ıcın hıc bılmiyorum hem gozum korkuyor hem de ıstıyorum sonra bır an gelıyor sorumluluk alabılecek anne olacak psıkolojiye hiç gşremeyecekmişim gibi geliyor. Onun dısında Yumurtalıklarım tek taraflı bazen ağrıyo ama yumurtlamadan emın olmadıgım ıcın bılemedım. Esımde varıkosel vardı amelıyat oldu nerdeyse 1 au once ıkımızde takvıye alıyoruz o sperm kalıtesını arttırsın dıye bende gynositol diue bir vitamin takviyesi kullanıyorum. Acaba o mu yapıyor bunları onu da bılmıyorum. Ama reglı bıttıgınden berı ara ara beraberlık oluyor bıde bıtımınden 2.gununde kasıklarımda baya ağrı olmustu ama gectı akıntıdan ayırt edemedım benım ayıptır soylemesı hep akıntım olur. Bir de kabızlık var ates basması cok yasıyorum dun ıste mide yanmam vardı bugun yok oyle bır bulantı kokudan tıksınme vs yok bır de cok fazla ıdrara cıkıyordum kafam karıstı. Napacagımı ınan bılmıyorum anlayacagınız15 gün varsa henüz olmaması normal şu an yumurtlama döneminde olmanız lazım
Durumunu çok iyi anlıyorum ama önemli olan her şeyden önce kafadan atmak, özellikle ilişki esnasında.Adetim düzensiz uygulamadan bakıyorum da bugun dıyor ama daha once yumurtlamıs olabılır mıyım bılmıyorum. Dün feci bir bel ağrısı girdi aniden ara ara iş yapınca sürekli değil ama bir anda bıcak saplanır gibi. Bir de bugun o kadar halsız ve yorgun hıssedıyorum kı zor uyandım. Hamılelıge tamamen yormak ıstemıyorum ınsan bedenı farklı tepkıler verebılıyor. Ama tedbirli olmak ıstıyorum bır yandan da o yuzden. İlk defa yasayacagım ıcın hıc bılmiyorum hem gozum korkuyor hem de ıstıyorum sonra bır an gelıyor sorumluluk alabılecek anne olacak psıkolojiye hiç gşremeyecekmişim gibi geliyor. Onun dısında Yumurtalıklarım tek taraflı bazen ağrıyo ama yumurtlamadan emın olmadıgım ıcın bılemedım. Esımde varıkosel vardı amelıyat oldu nerdeyse 1 au once ıkımızde takvıye alıyoruz o sperm kalıtesını arttırsın dıye bende gynositol diue bir vitamin takviyesi kullanıyorum. Acaba o mu yapıyor bunları onu da bılmıyorum. Ama reglı bıttıgınden berı ara ara beraberlık oluyor bıde bıtımınden 2.gununde kasıklarımda baya ağrı olmustu ama gectı akıntıdan ayırt edemedım benım ayıptır soylemesı hep akıntım olur. Bir de kabızlık var ates basması cok yasıyorum dun ıste mide yanmam vardı bugun yok oyle bır bulantı kokudan tıksınme vs yok bır de cok fazla ıdrara cıkıyordum kafam karıstı. Napacagımı ınan bılmıyorum anlayacagınız
Doğru hiç hazırlıklı değilim zaten o tür şeylere en iyisi beklemekDurumunu çok iyi anlıyorum ama önemli olan her şeyden önce kafadan atmak, özellikle ilişki esnasında.
Sonrasında gelince regl bitiminden sonraki gün yumurtlamaniz olmuş olabilir o yüzden kasik ağrısı ve akıntı yaşamış olabilirsiniz
Yine de size nacizane tavsiyem adet gününüzü bekleyin, o zamana kadar da hafif işler yapın ağır kaldırmayın sağlıklı beslenmeye başlayın
Hem erkenden öğrenmek daha çok strese girmek demek emin olunkimyasal mı, dış gebelik mi, kese var mı, kalp atışı var mı derken geçmek bilmiyor
sizin ne kadar oldu gebelik olalı ? :)Durumunu çok iyi anlıyorum ama önemli olan her şeyden önce kafadan atmak, özellikle ilişki esnasında.
Sonrasında gelince regl bitiminden sonraki gün yumurtlamaniz olmuş olabilir o yüzden kasik ağrısı ve akıntı yaşamış olabilirsiniz
Yine de size nacizane tavsiyem adet gününüzü bekleyin, o zamana kadar da hafif işler yapın ağır kaldırmayın sağlıklı beslenmeye başlayın
Hem erkenden öğrenmek daha çok strese girmek demek emin olunkimyasal mı, dış gebelik mi, kese var mı, kalp atışı var mı derken geçmek bilmiyor