hamileligimden midir nedir esimden cok sogudum:(

Gerçekten asla birgün ondan soğuyacağımı hiç düşünmedim tedavime gerçekten devam edeceğim cocuklarıma gelince eğer onları tanımış olsaydınız bunu yazmazdınız hamdolsun Rabb'ime her şey onlar içîn ve onları cok güzel yetıstırıyorum

Bakın bu yazdıklarınız hiç de sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığınızı gösteriyor.
O yüzden yavrularınıza yazık olacak diyorum.
Sizi bu kadar üzen adamdan bebe yapmanız, sonra ondan soğumanıza şaşmanız pek normal değil.

Böyle mutsuz, huzursuz aile ortaına illa bir sürü çocuk getiriyorsunuz ya Allah akıl fikir versin diyorum ama yok akıllanmıyorsunuz da . Ne verebileceksiniz şimdi o çocuğa siz daha evin içinde mutlu, huzurlu değilken. Ondan sonra o çocuklar da büyüyünce bir sürü soruna sahip oluyorlar ruh sağlığı yerinde bireyler yetişmiyor resmen yazık günah diyebiliyorum sadece.

oyle bir bahsetmissiniz ki sanki evimizde surekli siddet kol geziyor alkol bagimlisi madde tutkunu falaniz arkadasim anlatamiyorum size ben soyle soyleyeyim benim iki kizim etrafta parmakla gosterilir buyuk kizim 3 yil evvel kemana basladi keman caliyor ana sinifinda resim yarismasinda madalya aldi su an 4 e gidiyor sinif birincisi gecen hafta ogretmenler gunu konulu siir yarismasina katildi henuz sonuclar belli degil haftada bir gun drama kursuna gidiyor onu sosyal ve faal yetistiriyorum hamdolsun vurguluyorum anlamiyorsunuz ben onlari rabbimin izniyle en zengin ailelerden daha iyi yetistiriyorum etrafimizdaki bircok maddi durumu bizden ustun ailelerden hicbir seyleri eksik degil fazlalari var dahasi inancli yetistiriyorum ki benim icin bu cok onemli iman allah korkusu merhamet asiliyorum onlara yani sunu vurgulayayim belki buyuk harf yazinca anlasilirBU ATESTE BEN YANIYORUM ONLARI YAKMIYORUM YANDIGIMI BILE BILMIYORLAR AGLADIGIMI BILE GORMUYORLAR BABALARIYLA BIR TANE OLSUN KAVGA VS SAHIT OLMADILAR BEN ONLARI STERIL YATISTIRIYORUM BIR DEFA DAHA KIMSEDEN ONLARA ACIDIGINA DAIR YORUM DUYMAK ISTEMIYORUM BENCE KENDINIZE ACIYIN BEN NE ANLATIYORUM SIZ NE ANLIYORSUNUZ DAHA DOGRUSU ANLAMIYORSUNUZ BU KADAR TARAFLILIK OLMAZ

cevapların hepsini okumadım ama benim sizde gördüğüm durum o kadar çok şey yaşamışsınız ki eşinizi kaybetmek istememe duygusu yüzünden çoğu şeyini affetmişsiniz ve sürekli bunları düşünüp kendinizi üzmüşsünüz. sonra öyle bir an gelmiş ki kendinizi ne kadar yıpratırsanız yıpratın hiçbirşeyin değişmediğini görmüşsünüz ve tamamen nötrleşmişsiniz olaylara ve eşinize.yani tabiri caizse pes etmişsiniz.

hamilelikle alakalı da olabilir tabi hep duyarız hamileliğin ruh halini çok etkilediğini ama üstte bahsettiğim nedenlerden dolayı olması daha yüksek ihtimal.

diger kizima gelince henuz 1. sinif ama okumayi biliyor sosyal olarak daha aktif surekli birseyler icat edeceginden bahseden bir icat meraklisi:)ayrica ingilizceye merak sardi ona kelimeler ogretiyorum super hafizasi var ona dualarda ogretiyorum ben yani eger bu cocuklar sandiginiz kadar acinasi olsalar sizce bu kadar dolu aktif mi olurdu yasantilari hic mi tepmezdi ruhsal sorun olsaydi onlarin yedigi onlerinde yemedigi arkalarinda iki yasindan beri ucaga biniyorlar gezmedikleri yer kalmadi kisacasi benim cocuklarim yasitlarindan 10 sifir ustun yasiyorlar boburlenmekten asla hoslanmam ama bunlari yazmak zorunda kaldim anladiniz degil mi onlar degil ben yaniyorum ben bitiyorum

sanirim dediginiz gibi olmus fakat simdi esim hani o canimi cikardigi zamanlardakinden eser kalmadi melek oldu sanki ama ne care ben kalmadim ona karsi bittim.....

Kusura bakmayın biz burda yazdıklarınızdan yola çıkarak söylüyoruz sonuçta sizin ruh sağlığınız yerinde değil illa bir evliliğin kötü olması için f de iziksel şiddeti, alkol, kumar olması gerekmiyor anne ve babası mutlu olmayan iç huzurunu sağlayamayan çocukların da hep bir tarafları eksik kalıyor . Daha kendiniz tam anlamıyla iyileşmeden bazı şeyleri sindiremeden bilinçsizce çoğalmaktır bu yaptığınız başka bir şey değil. Taraflılık derken kimin tarafı neyin tarafı ortada maç filan mi var ?. Umarım bir an önce toparlanırsınız çocuklarınız için başka da bir şey demiyorum.

Son düzenleme:
sanirim dediginiz gibi olmus fakat simdi esim hani o canimi cikardigi zamanlardakinden eser kalmadi melek oldu sanki ama ne care ben kalmadim ona karsi bittim.....

Biz kadınlar öyleyiz işte bize üzenin üstüne gidip daha da bağlanırız çok aşık olduğumuzu düşünürüz ta ki karşı tarafta bize yönelene kadar. Sonra tamamen soğuruz. Ben evli değilim ama yaşadığım şeyler olduğu için böyle bir yorum getirebiliyorum.

yazdiklarimdan yola ciktiginizi anliyorum fakat konu cocuklarimla ilgili olmadigi icin onlardan bahsetmedim dahasi boburlenmekten nefret ederim kibir bende yoktur zaten olsaydi herhalde bu hallerde olmazdim ben kendimi cok ezdirdim ona yok saydirdim hic oldum sirf huzurum kacmasin benden kopmasin evliligim sursun yanimda kalsin diye ha dogrumu degil elbette ayrica ruh sagligimin yerinde olmadigini zaten biliyorum burayada yazdim ama konu actigim amacin o kadar disina cikti ki.... neyse

evet etrafimda gorur anlam veremezdim hele kendim yasayacagimi hic dusunmezdim ama sanirim basima geldi ve cok caresizim eziyetine katlanmak bu duruma katlanmaktan daha kolaydi sanki... simdi karsimda bana dunyayi verecek biri var artik bilmiyorum o neden degisti sinavlarindan mi gectim acaba sinadi mi beni ne oldu? begenmez asagilar hakaret eder dururdu kibrinden yanina varilmazdi sindi kaldi simdi melek oldu hep hayal ederdim bu hallerini ne care bu defa daha caresiz bir hal verdi sanirim rabbim elimde degil uzuluyorum kendimi yokluyorum ama yok hic birsey kalmamis

Siz uzaklaştıkça o daha çok üzerinize düşer bu durumda :) Allah yardımcınız olsun inşallah hamileliktendir bu duygu değişiminiz diğer türlü zor bir durum eşinizden soğumak...

siz uzaklaştıkça o daha çok üzerinize düşer bu durumda :) allah yardımcınız olsun inşallah hamileliktendir bu duygu değişiminiz diğer türlü zor bir durum eşinizden soğumak...
hep

sagolun allah bın defa razı olsun hep bunu hayal ederdım oysa ustume dusmesını bırakın guzel sozler etmesını bırakın kavga cıkarmadıgı laf sokmadıgı tek saatı hayal ederdım olmazdı sımdı ıse yer degıstırdık sankı......

merak etme eşin yurtdışına gidince geçer

sonra o sorunlu çocuklar bizim çocuklarımızın karşına çıkıyor

sonra o sorunlu çocuklar bizim çocuklarımızın karşına çıkıyor
Sız hangı sorunlu zıhnıyetın ürünü oluyorsunuz acaba? Sızın cocuklarınızın hayatında gormedıgı huzur ve refahı donanımı verdım ben evlâtlarıma senın cocuğun keman görse ne sanar acaba benım kızım 4 yıldır keman çalıyor bır daha laflarınıza dıkkat edın ben burda kımsenın cocuğundan bahsetmedım kendımınkiler dahıl zehırlı zıhnıyetınızle büyüyen sızın cocuklarınız acınası esasen

ha bu arada siz nasil O MUKEMMEL EVLILIGINIZ KISILIGINIZ RUH YAPINIZLA 8 YASINDAKI KIZINIZI PANIK ATAK YAPTINIZ KIMIN COCUGU NE HALDE BELLI OLUYOR BIR DAHA DIKKAT EDIN OLUR MU AGZINIZDAN CIKAN HER SEYE

Son düzenleme:
Esinizle bitmek bilmeyen problemlerinize ragmennu sevgisiz ortama 3. Bir cocuğu daha ortak ediyorsunuz.
Cocuklar sadece anne sevgisiyle degil baba sevgisiyle de yoğrulurlar. Buna da ihtiyac duyarlar.
Siz tek basınıza şimdilik onlara yeterli oldugunuzu düşünürken onlar içten ice sizin ve kendilerinin yokluğunu, yalnızlıklarını gore gore daha da büyük boşluklara düşecekler...
Lütfen biraz mantıklı olun... Ya eşinizden tamamen boşanın ya da aranizdaki sorunları halletmeye çalışıp birleşin ve aynı evde yasayın.

Sımdı benı elestırenler olacaktır bu kadar belden asagı vurmak ıstemezdım ama cocuklar benım en hassas noktamdır ve kımse benı onlarla vuramaz ben her cıleyı onlar ıcın cekıyorum 6 yıldır neden bır evımız olmadı bılıyor musunuz onlar her seyı ama her seyı en guzelınden yasayıp gorsunler dıye en luks tatıl yerlerınde tatıl yaptılar yasıtlarından 10 sıfır onde basladılar hayata hamdolsun buraya tek tek yazmayacagım benım cocuklarım ne kadar sanslı.....
Soz konusu cocuklarım degıldı neden benı bu konunun ıcıne cektınız? Ben sadece sıze derdımı actım fıkır almak sıgınmak derdıme derman bulmak ıstedım ne alakası vardı cocuklarımla bu konunun edıtorlerden konumun kapatılmasını rıca edıyorum

Başından beri aynısını savunuyorum...
Psikolojiniz hiç normal değil.
Çocuklarınızı en iyi tatil köylerine götürdünüz, erken yaşta okumayı söktükleri,keman çaldıkları için nasıl sağlam olduklarını iddia edersiniz?
Eşiniz sizi aşağılarken,sizi üzerken eşinize "1 saniye şu çocukları evimizin 3. katına götüreyim,aman onlar etkilenmesin,sonra devam et kavgaya mı?" dediniz.
Rica ederim,biraz mantıklı düşünün.
İnsanlar size yardımcı olmaya çalışırken de onların yarasını deşmek de ayrı bir çirkinlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…