Sız hangı sorunlu zıhnıyetın ürünü oluyorsunuz acaba? Sızın cocuklarınızın hayatında gormedıgı huzur ve refahı donanımı verdım ben evlâtlarıma senın cocuğun keman görse ne sanar acaba benım kızım 4 yıldır keman çalıyor bır daha laflarınıza dıkkat edın ben burda kımsenın cocuğundan bahsetmedım kendımınkiler dahıl zehırlı zıhnıyetınızle büyüyen sızın cocuklarınız acınası esasen
ha bu arada siz nasil O MUKEMMEL EVLILIGINIZ KISILIGINIZ RUH YAPINIZLA 8 YASINDAKI KIZINIZI PANIK ATAK YAPTINIZ KIMIN COCUGU NE HALDE BELLI OLUYOR BIR DAHA DIKKAT EDIN OLUR MU AGZINIZDAN CIKAN HER SEYE
seni bana gönderdiğin nadide özel mesajların için çok güzel kiblerim de henüz değil
konu sahibi olmayınca konu sağlıklı ilerlemiyor çünkü biraz zaman geçsin bakalım
benim kızım kemanı görünce tren zannediyor senacım ,bilgin olsun da
yalnız konumu tam okumamışsın ,çok şükür kızımın hiçbir eğitimle elde edilemeyecek çok üstün bir özelliği var,belki o yüzden kemana gerek duymamışımdır
çok sağlıklı büyütüyorum çocuklarımı diyorsun ya
kocam bize hiçbir iletişim imkanım yok derken rus kadınlarla her akşam chatleşiyormuş dediğin konunu hatırlatırım
hani adam çocuklarını bile görmek istemiyor dediğin konun var ya
var gerisini sen düşün
Bir dönem geçiriyor olabilirsin dediğin gibi, kafana takma, kendini yoklama 1-2 ay sonra hislerinden emin olur o zaman düşünürsün bunları. Çocuklarına acıyanlara da bakma, zaten acıdıkları yok, amaçları zaten sıkıntıda olan bir kadının canını daha da acıtmak. Böylece ego tatminlerini yapıyorlar.
size de tavsiyem
senanın hönküre hönküre ağlayıp ben napıcam diye yardım istediği konulara neler yazdığımıza bi bakmanız
hiç tanımadığımız bir insanın o duruma düşmesine nasıl üzülüp çare göstermeye çalıştığımız konularına
hatta sena bu siteden yönlendirmelerle eşinin elinin altında çok da güzel pc internet olduğunu ,ailesiyle görüşmek yerine chat sitelerinde dolaştığını öğrenmişti
hatta o çok iyi yetiştirdiğini iddia ettiği çocuklarına bi faydası olmadığını
kendisiyle beraber onları da mahfettiğini de o konularda yazmıştı
neyse
ben ne senaya bakarım ne de o adam olmayan kocasına(şimdi de çok değerli kocası yüzünden tartışma çıkacak ama)
acırım acırım o çocuklara acırım