How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hamileligimden midir nedir esimden cok sogudum:(

Ard Arda gebe kalmış degılım küçük kızım 7 yasında ve tekrar söylüyorum ben bu adamı cok seviyordum aşkından ölüyordum her şeyîni affettim evliliğim sürüyordu bebeği en cok ben istedim bir anda değişti herşey yüz yıl düşünsembunları hissedeceğim aklıma gelmezdi

iyi de canım hamile kalmanla bu süre arasında nasıl birden böyle duyguların taban tabana ters dönebilir ki
bi dönem geçiriyor olmayasın, hadi eşinin kokuyor gibi gelmesini hamileliğine bağlayabiliriz ama diğer hislerinin hamilelikle pek alakası olduğunu düşünmedim

seni eski konularından hatırlıyorum eşini çok seviyordun gelsin artık diye nasıl üzülüyordun
acaba ilaçları bıraktın diye mi böyle oldu birden psikolojin? o ilaçlar da etkiliyor bünyeyi çünkü..üstüne bi de hamilelik falan derken?

ama madem soğudun eşinden niye boşanmayı hiç düşünmüyorsun? ama 3. çocuğa da hamilesin şimdi,
yorum yapan üyeler de bu yüzden kızmış sana, bak ne güzel 2 çocuğun varmış, neden 3. bi çocuk daha yaptın canım? zaten eşinle sorunlar yaşadın vs vs, tamam önceden seviyordum diyorsun ama zaten 2 çocuk varmış.. bi de üstüne yeni bi bebek gelecek..
çalışmayı düşün diyeceğim ama hamilesin, sonra da bebeğin olacak ona bakman gerekecek.. çocukların konusunda hassassın, çok iyi bi annesin belli ama 3. çocuğu yapman hata olmuş be canım...

Başından beri aynısını savunuyorum...
Psikolojiniz hiç normal değil.
Çocuklarınızı en iyi tatil köylerine götürdünüz, erken yaşta okumayı söktükleri,keman çaldıkları için nasıl sağlam olduklarını iddia edersiniz?
Eşiniz sizi aşağılarken,sizi üzerken eşinize "1 saniye şu çocukları evimizin 3. katına götüreyim,aman onlar etkilenmesin,sonra devam et kavgaya mı?" dediniz.
Rica ederim,biraz mantıklı düşünün.
İnsanlar size yardımcı olmaya çalışırken de onların yarasını deşmek de ayrı bir çirkinlik.

hanimefendi ben psikilojimin normal oldugunu hic soylemedim ki zaten tedavi oldum ve yarim kaldi dedim degil mi? evet onlari en guzel sekilde yetistirdim ve yanlarinda asla kavga etmedik sadece onlar degil etrafta herkesde ornek cift saniyor bizi o denli icime attim yansitmadim bu sebebten buyuk oldu sarsintim derdim bana yeterken cocuklarimi isin icine cekmek daha mi etik? yardimci olmaya calisirken demissiniz benim cocuklarimla ilgili hicbirsey bilmezken nasil onlari psikopat yerine koyup kendi cocugu icin ilerde potansiyel tehlike goruyor o zaman bu daha mi etik daha mi cirkin degil sizi adaletli olmaya davet ediyorum

seni eski konularından hatırlıyorum eşini çok seviyordun gelsin artık diye nasıl üzülüyordun
acaba ilaçları bıraktın diye mi böyle oldu birden psikolojin? o ilaçlar da etkiliyor bünyeyi çünkü..üstüne bi de hamilelik falan derken?

ama madem soğudun eşinden niye boşanmayı hiç düşünmüyorsun? ama 3. çocuğa da hamilesin şimdi,
yorum yapan üyeler de bu yüzden kızmış sana, bak ne güzel 2 çocuğun varmış, neden 3. bi çocuk daha yaptın canım? zaten eşinle sorunlar yaşadın vs vs, tamam önceden seviyordum diyorsun ama zaten 2 çocuk varmış.. bi de üstüne yeni bi bebek gelecek..
çalışmayı düşün diyeceğim ama hamilesin, sonra da bebeğin olacak ona bakman gerekecek.. çocukların konusunda hassassın, çok iyi bi annesin belli ama 3. çocuğu yapman hata olmuş be canım...

3. cocugu en cok ben istedim biliyor musun? sanki onunla hersey daha harika bir hal alacak guzellesecek sandim esim icin oyle oldu evet degisti tavirlari duzeldi ama ben farklilastim insallah gecicidir. ben burada kendime yazilan her turlu yoruma acigim saygiliyim, fakat cocuklarimin bu isin icine cekilmesine sinirlendim onlarla ilgili bir puruz problem yok insallah da olmayacak sorun tamamen bende

iyi de canım hamile kalmanla bu süre arasında nasıl birden böyle duyguların taban tabana ters dönebilir ki
bi dönem geçiriyor olmayasın, hadi eşinin kokuyor gibi gelmesini hamileliğine bağlayabiliriz ama diğer hislerinin hamilelikle pek alakası olduğunu düşünmedim

bende bunu bilmiyorum konu acmamin sebebi de buydu ama basladigimiz yerden ayrildi ve taa cocuklarima geldi konu bu da beni gerdi hakli olarak. kim olsa gerilir. bir donem geciriyor olmayi umut ediyorum bugun doktorumdan randevu aldim carsamba insallah gidecegim allahim insallah bana yardim edecektir inaniyorum. ve ne aci ki bu durum onun eziyetlerine katlanmaktan daha zor simdi onu etrafimda gormeye tahammul edemiyorum

bende bunu bilmiyorum konu acmamin sebebi de buydu ama basladigimiz yerden ayrildi ve taa cocuklarima geldi konu bu da beni gerdi hakli olarak. kim olsa gerilir. bir donem geciriyor olmayi umut ediyorum bugun doktorumdan randevu aldim carsamba insallah gidecegim allahim insallah bana yardim edecektir inaniyorum. ve ne aci ki bu durum onun eziyetlerine katlanmaktan daha zor simdi onu etrafimda gormeye tahammul edemiyorum

Bir dönem geçiriyor olabilirsin dediğin gibi, kafana takma, kendini yoklama 1-2 ay sonra hislerinden emin olur o zaman düşünürsün bunları. Çocuklarına acıyanlara da bakma, zaten acıdıkları yok, amaçları zaten sıkıntıda olan bir kadının canını daha da acıtmak. Böylece ego tatminlerini yapıyorlar.

Bir dönem geçiriyor olabilirsin dediğin gibi, kafana takma, kendini yoklama 1-2 ay sonra hislerinden emin olur o zaman düşünürsün bunları. Çocuklarına acıyanlara da bakma, zaten acıdıkları yok, amaçları zaten sıkıntıda olan bir kadının canını daha da acıtmak. Böylece ego tatminlerini yapıyorlar.
o kadar haklisin ki cok sagol rabbim razi olsun gercekleri yazmissin inanki her yoruma acigim her fikre saygim var zaten caresizim neden bunu yapiyorlar anlayamadim cok sagol arkadasim allah sana dert nedir bildirmesin insallah amin

Çocuk olur ilişkimiz harika bir hal alır.
Çocuk doğunca ilişkiler kötüyse sadece anlık iyileşmeler olur o kadar.
Kötüyse harika olmaz iyi hiç olmaz.
Evliliği yoluna koymak adına yapılan çocuk sadece arada kalır ve olan o çocuğa olur yazıktır günahtır.

Zaten iki çocuk var neyinize yetmedide üçüncüyü düşündünüz.

Hemde baba uzak diyarlardayken.
Nasıl bu kadar karardı gözünüz hayret.
Cesurluğun bu kadarıda görülmemiştir sanırım.

Sorunlu problemli bir evlilik ve üç çocuk.
Allah kolaylık versin ne diyelimki..

Çocuk olur ilişkimiz harika bir hal alır.
Çocuk doğunca ilişkiler kötüyse sadece anlık iyileşmeler olur o kadar.
Kötüyse harika olmaz iyi hiç olmaz.
Evliliği yoluna koymak adına yapılan çocuk sadece arada kalır ve olan o çocuğa olur yazıktır günahtır.

Zaten iki çocuk var neyinize yetmedide üçüncüyü düşündünüz.

Hemde baba uzak diyarlardayken.
Nasıl bu kadar karardı gözünüz hayret.
Cesurluğun bu kadarıda görülmemiştir sanırım.

Sorunlu problemli bir evlilik ve üç çocuk.
Allah kolaylık versin ne diyelimki..

tesekkur ederim sagolun insallah dediginiz gibi rabbim kolaylik verir amin

Onceki konularini bilmiyorum ama esine olan askinin bittigini dusunuyorum insallah sebep sadece hamileligindir eger boyleyse belli bir zaman sonra bu duygularin biter gider yok hamilelik degilse sebep biten ask ve eskisi gibi olamayacak olan sen,insllh hamilelegindendir hislerin allah yardimcin olsun.

Sımdı benı elestırenler olacaktır bu kadar belden asagı vurmak ıstemezdım ama cocuklar benım en hassas noktamdır ve kımse benı onlarla vuramaz ben her cıleyı onlar ıcın cekıyorum 6 yıldır neden bır evımız olmadı bılıyor musunuz onlar her seyı ama her seyı en guzelınden yasayıp gorsunler dıye en luks tatıl yerlerınde tatıl yaptılar yasıtlarından 10 sıfır onde basladılar hayata hamdolsun buraya tek tek yazmayacagım benım cocuklarım ne kadar sanslı.....
Soz konusu cocuklarım degıldı neden benı bu konunun ıcıne cektınız? Ben sadece sıze derdımı actım fıkır almak sıgınmak derdıme derman bulmak ıstedım ne alakası vardı cocuklarımla bu konunun edıtorlerden konumun kapatılmasını rıca edıyorum

Ben cocuklariniza hic girmeyecektim bu sefer...daha onceki konunuzda kendinize guveninizi kazanin kizlariniz icin demistim...bunu yapmissiniz tedavi olarak.ama canim kizlarini kavga gurultuden uzak tutmus olabilirsin...bravo bunu basardiysan..egitimide anladim...hepimiz isteriz en iyi egitimi alsinlar...ama 6 yildir esiniz disarida calisiyor ev almak bahanesi...cocuklariniz en luks tatil koylerinde tatil yapmasi bence babalarinin yakinlarinda olmasindan onemli degil...bununla ovunmeniz gercekten garip...yasitlarindan egitimle onune gecerler evet ama luks tatil koyuyle degil bence...keske birikime biraz onem verseydinizde kizlariniz babalariyla ikinci sinif tatillerde olsaydilar...
Bence esinizin sizi ittigi zamanlarda vermeniz gereken tepkiyi belki kaybetme duygusu belki yenilmis hissetmek gibi nedenlerle verememisiniz...konunuza gore sizi surekli iten bir adamin pesinde dolandiniz...elde ettiginizdede bitti sanki..bana boyle gorundu olay...ne yapsiniz bilmiyorum...ama iki kizla bosanamam dediginiz hatirliyorum...3 cocukla ne yaparsiniz bilmem...ayrica esiniz bir daha yurt disina gidecekmis...bu ayriliklar ne kadar surecek...duzenli bir aile hayatina gecmeden bence ne sen bu duygularindaki gel gitlerden kurtulacaksin nede cocuklarina ne kadar ustun imkanlar versende anneli babali duzenli bir ailenin sagladigi imkanlari verebileceksin...bosanabilir anneler babalar o zaman ona gore bir duzen kurulur..cocuklar buna gore dikkatle buyutulur...ama birlikte olabilmek varken elindeki imkanlari bunu cabuklastirmak icin kullanmak hem sizin hemde cocuklarinizin faydasina bence

Onceki konularini bilmiyorum ama esine olan askinin bittigini dusunuyorum insallah sebep sadece hamileligindir eger boyleyse belli bir zaman sonra bu duygularin biter gider yok hamilelik degilse sebep biten ask ve eskisi gibi olamayacak olan sen,insllh hamilelegindendir hislerin allah yardimcin olsun.

insallah dedigin gibidir gercekten sagol insallah allah yardimcim olur insallah dedigin gibi gecicidir ve bir sure sonra biter gider bende bu umutla yasiyorum simdi

Ben cocuklariniza hic girmeyecektim bu sefer...daha onceki konunuzda kendinize guveninizi kazanin kizlariniz icin demistim...bunu yapmissiniz tedavi olarak.ama canim kizlarini kavga gurultuden uzak tutmus olabilirsin...bravo bunu basardiysan..egitimide anladim...hepimiz isteriz en iyi egitimi alsinlar...ama 6 yildir esiniz disarida calisiyor ev almak bahanesi...cocuklariniz en luks tatil koylerinde tatil yapmasi bence babalarinin yakinlarinda olmasindan onemli degil...bununla ovunmeniz gercekten garip...yasitlarindan egitimle onune gecerler evet ama luks tatil koyuyle degil bence...keske birikime biraz onem verseydinizde kizlariniz babalariyla ikinci sinif tatillerde olsaydilar...
Bence esinizin sizi ittigi zamanlarda vermeniz gereken tepkiyi belki kaybetme duygusu belki yenilmis hissetmek gibi nedenlerle verememisiniz...konunuza gore sizi surekli iten bir adamin pesinde dolandiniz...elde ettiginizdede bitti sanki..bana boyle gorundu olay...ne yapsiniz bilmiyorum...ama iki kizla bosanamam dediginiz hatirliyorum...3 cocukla ne yaparsiniz bilmem...ayrica esiniz bir daha yurt disina gidecekmis...bu ayriliklar ne kadar surecek...duzenli bir aile hayatina gecmeden bence ne sen bu duygularindaki gel gitlerden kurtulacaksin nede cocuklarina ne kadar ustun imkanlar versende anneli babali duzenli bir ailenin sagladigi imkanlari verebileceksin...bosanabilir anneler babalar o zaman ona gore bir duzen kurulur..cocuklar buna gore dikkatle buyutulur...ama birlikte olabilmek varken elindeki imkanlari bunu cabuklastirmak icin kullanmak hem sizin hemde cocuklarinizin faydasina bence

su anda bana kizacaksiniz bilmiyorum ama gene de yazacagim tek istedigim bir an evvel yanimizdan gitmesi gercekten bahsettiginiz duzenli aile hayatina gecemiyoruz biz olmuyor :( iste 27 agustosdan beri yanimizda ve ben sikintidan bunalimdan patlamak uzereyim gitsin diye bekliyorum bizimde duzenimiz boyle kurulmus sanirim 6 yillik bir ayrilik koparmis bizi artik bunu goruyorum

Acik soylemem gerekirse hamileligin etken oldugunu dusunuyorum gercekten cunku hamoleligimde bende yasadim ve gecti seninkide buyuk ihtimalle boyle bu arada esin yurtdisina gidiyor sen neden onunla gitmiyorsun?

Sız hangı sorunlu zıhnıyetın ürünü oluyorsunuz acaba? Sızın cocuklarınızın hayatında gormedıgı huzur ve refahı donanımı verdım ben evlâtlarıma senın cocuğun keman görse ne sanar acaba benım kızım 4 yıldır keman çalıyor bır daha laflarınıza dıkkat edın ben burda kımsenın cocuğundan bahsetmedım kendımınkiler dahıl zehırlı zıhnıyetınızle büyüyen sızın cocuklarınız acınası esasen

ha bu arada siz nasil O MUKEMMEL EVLILIGINIZ KISILIGINIZ RUH YAPINIZLA 8 YASINDAKI KIZINIZI PANIK ATAK YAPTINIZ KIMIN COCUGU NE HALDE BELLI OLUYOR BIR DAHA DIKKAT EDIN OLUR MU AGZINIZDAN CIKAN HER SEYE
seni bana gönderdiğin nadide özel mesajların için çok güzel kiblerim de henüz değil
konu sahibi olmayınca konu sağlıklı ilerlemiyor çünkü biraz zaman geçsin bakalım

benim kızım kemanı görünce tren zannediyor senacım ,bilgin olsun da
yalnız konumu tam okumamışsın ,çok şükür kızımın hiçbir eğitimle elde edilemeyecek çok üstün bir özelliği var,belki o yüzden kemana gerek duymamışımdır
çok sağlıklı büyütüyorum çocuklarımı diyorsun ya
kocam bize hiçbir iletişim imkanım yok derken rus kadınlarla her akşam chatleşiyormuş dediğin konunu hatırlatırım
hani adam çocuklarını bile görmek istemiyor dediğin konun var ya
var gerisini sen düşün
size de tavsiyem
senanın hönküre hönküre ağlayıp ben napıcam diye yardım istediği konulara neler yazdığımıza bi bakmanız
hiç tanımadığımız bir insanın o duruma düşmesine nasıl üzülüp çare göstermeye çalıştığımız konularına
hatta sena bu siteden yönlendirmelerle eşinin elinin altında çok da güzel pc internet olduğunu ,ailesiyle görüşmek yerine chat sitelerinde dolaştığını öğrenmişti

hatta o çok iyi yetiştirdiğini iddia ettiği çocuklarına bi faydası olmadığını
kendisiyle beraber onları da mahfettiğini de o konularda yazmıştı

neyse
ben ne senaya bakarım ne de o adam olmayan kocasına(şimdi de çok değerli kocası yüzünden tartışma çıkacak ama)
acırım acırım o çocuklara acırım

su anda bana kizacaksiniz bilmiyorum ama gene de yazacagim tek istedigim bir an evvel yanimizdan gitmesi gercekten bahsettiginiz duzenli aile hayatina gecemiyoruz biz olmuyor :( iste 27 agustosdan beri yanimizda ve ben sikintidan bunalimdan patlamak uzereyim gitsin diye bekliyorum bizimde duzenimiz boyle kurulmus sanirim 6 yillik bir ayrilik koparmis bizi artik bunu goruyorum

Iste sanirim insanlarin demeye calistigida bu bosanmis bir anne baba aile baska evli ama sizin gibi yasayan aile baska...aile duzenini boyle ogrenip boyle algilayan kizlariniz acaba onlar ileride bir erkekle duzeli bir hayatini nasil karsilayacaklar vs.vs.vs...kendi kendinize cocuklarla yasamaya cok alismissiniz...daha once esiniz size kotu davrandigindan gitsin istiyordunuz hatirladigim kadariyla simdi baska bir sebepten...siz nasil bir evlilik istiyorsunuz....esinizle cocuklariniza saglanan imkanlar yuzunden mi devam etme ihtiyaci duyuyorsunuz ....yani sanki esinin sana ve cocuklarina sagladigi imkanlar ayni kalsa ve arada gelip cocuklarinizi gorse yetecek...bosanmis aileden farkli degilsiniz aslinda ....ama evlisiniz...bence siz aslinda ne istediginizi kendinize sorun ...ve bence evli veya bosanmis ama bir duzen kurun cocuklariniz icin ve kendiniz icin...

Son düzenleme:
seni bana gönderdiğin nadide özel mesajların için çok güzel kiblerim de henüz değil
konu sahibi olmayınca konu sağlıklı ilerlemiyor çünkü biraz zaman geçsin bakalım

benim kızım kemanı görünce tren zannediyor senacım ,bilgin olsun da
yalnız konumu tam okumamışsın ,çok şükür kızımın hiçbir eğitimle elde edilemeyecek çok üstün bir özelliği var,belki o yüzden kemana gerek duymamışımdır
çok sağlıklı büyütüyorum çocuklarımı diyorsun ya
kocam bize hiçbir iletişim imkanım yok derken rus kadınlarla her akşam chatleşiyormuş dediğin konunu hatırlatırım
hani adam çocuklarını bile görmek istemiyor dediğin konun var ya
var gerisini sen düşün
ortada hicbir gerekce yokken sirf daha cok canim yansin diye cocuklarimi ortaya gretiren sendin elbetteki senin cocugunun da ustun yetenekleri vardir ve mutlaka degerli bir cocuktur buna eminim ki zaten benim tarzim degil insanlari senin gbi zayif anlarinda olmadik yerlerinden vurmaya calismam ne senin nede dusmanimin olsun evladina zarar gelsin istemem rabbim kimseyi evladiyla sinamasin kocamin yaptiklari beni baglamaz biliyor musun cunku onun mezari ayri ve benimkisi ayri bir sinavdi o veremedi ben verdim benim sadakatim yeter erdem olarak

sana gelince emin ol senin cocugun benim cocugum tartismasina girecek degilim ama dedim ya sen baslattin hemde hic luzum yokken sadece erdemimden yazacaklarim varsa da yazmayacagim seni allaha havale ediyorum

Son düzenleme:
acırım acırım o çocuklara acırım

tekrar soyluyorum kendi cocugunuza bakin ona aciyin onun tedavisiyle ilgilenin hatta mumkunse sizde tedavi olun olmaz mi cunku sadece ben degil okuyan herkes acir 8 yasinda bir yavrucagin panik atak olmasina daha yazarim fakat allahtan korkuyorum cok icten soyluyorum rabbim o kizinizin yardimcisi olsun sizede akil fikir ruh sagligi ve merhamet versin insallah amin

senamm

gerçekten çok cesaretlisin 3.çocuk için

anlamayamıyorum yaa neden kendi hayatını onu bırak çocuklarının hayatını zora çıkmaza sürüklüyorsun anlamakta güçlük çekiyorum

hangi sevgi hangi cesaretle yaptın 3.çocuğu

Iste sanirim insanlarin demeye calistigida bu bosanmis bir anne baba aile baska evli ama sizin gibi yasayan aile baska...aile duzenini boyle ogrenip boyle algilayan kizlariniz acaba onlar ileride bir erkekle duzeli bir hayatini nasil karsilayacaklar vs.vs.vs...kendi kendinize cocuklarla yasamaya cok alismissiniz...daha once esiniz size kotu davrandigindan gitsin istiyordunuz hatirladigim kadariyla simdi baska bir sebepten...siz nasil bir evlilik istiyorsunuz....esinizle cocuklariniza saglanan imkanlar yuzunden mi devam etme ihtiyaci duyuyorsunuz ....yani sanki esinin sana ve cocuklarina sagladigi imkanlar ayni kalsa ve arada gelip cocuklarinizi gorse yetecek...bosanmis aileden farkli degilsiniz aslinda ....ama evlisiniz...bence siz aslinda ne istediginizi kendinize sorun ...ve bence evli veya bosanmis ama bir duzen kurun cocuklariniz icin ve kendiniz icin...

haklisin canim ama bu gecici bir surec bir sure sonra tamamen yanimiza donecek ve zaman icersinde yerine oturacak hersey fakat asil sorun olan sey yani benim ondan sogumus olma durumum duzelmezse iste o zaman bosanmaktan baska care kalmayacak sanirim geriye ....suan kucukler hayati bu sekilde algilamazlar insallah onlarin duzenli yasanti algilari gelismeye baslamadan biz bir duzen kurmus olacagiz ki bu da sanirim ergenlik donemlerine tekabul eder bilmiyorum ben oyle saniyorum yaniliyor da olabilirim

Back