Hamileliği çok çok çoook isteyenler buraya :)

herkesten gusel hbrler beklıorummm :) acaba kan tahlılı mı yaptrsam dıorum ama sanrm cok erken

bizde 1 seneye yakındır deniyoruz pko var bende malesef.dört gözle bekliyorum.herkes soruyor stres oluyorum çok istiyoruum çooook pko tedavisi görmeden hamile kalan var mıdır acaba?
aynı dertten müzdaribim tedavi olmadan zor ama imkansız değil 1 yıldır evliyim evlendiğim günden beri çocuk istiyorum hiç korunmadım ama olmadı şimdi ilaç içiyorum glugophace diye inş olur Allahtan ümit kesilmez

slm kızlar. bende varımmm:) allah istyen herkeze göstersin. kucaklarımızı en kısa zamanda doldursun..

Bende varim kizlarrrrr :)) olucak ins. bnde 5 aydir bekliyorum ama kalbimizk bozmayalim bol bol dua edelim.. hayirli zamanda hayirli evlat.. stres sakin haaaa yok dusunmeyin ugrasmayin akisina birakin Allahim bizede nasip eder evlat kokusunu duymayi insllah :))

Kızlar merhaba bende bebeğim olsun istiyorum pko var 5 ay dır deniyoruz olmuyor off off
Yıllardır uğrasıyorum cabuk yorulmussun.7 yıl ıldu evleneli olmadı cocugumuz 3 yıl bıyınca sonra tüp bebekle bir kızımız oldu şimdi yaklasık 3 yıldır yine deniyoruz olmuyor;-(

bu ay da adet olursam tedaviye başlıcam artık mecbur ama moral hiç yok

bende geldim kızlar aranıza bebiş için kocasının başının etinii kemirenlerdenim :)

Benimde adet döngüm 2 3 gün geriye gelio 19 unda olmuştum bu ay nolur bilemiyorum ama kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum yrnnn meraktan catlıcammmm....:)))

arkadaşlar hepimiz bat larımızı yazalım isterseniz daha iyi olur yorum yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…